Ben ablamdan bıktım artık. Devamlı bana talimatlar verip derhal yerine getirmezsem avazı çıktığı kadar bağırıp rezalet çıkarıp kavga ediyor. Bankada , sokakta, evde, mağazada, heryerde böyle. Hiç utanması sıkılması yok, bütün mahalleye rezil olduk herkes bizim kavgalarımızı konuşuyor, duvarlara vuruyorlar.
Demin sadece yemeğin dibi birazcık tutmuş unutmuşum diye kendini yırtarcasına bağırdı.
Bankada bana kredi çektiriyordu kendi için, birkaç hesabım vardı farklı hesaptan çekmişim o anda öyle bir bağırmaya başladı ki elim ayağım titriyordu dizlerimin bağı çözüldü. Herkes bana acıdı iyimisiniz diye sordu çalışanlar. Evde devamlı temizliği ben yapıyorum, yemeği ben yapıyorum, onun ütülerini bile ben yapıyorum. Bürokratik işlerini ben yapıyorum. Yine de rahat bırakmıyor devamlı darlıyor beni.
Çalışan biriyim bütün maaşımı benden borç diye alıyordu, vermediğim zamanlar benden habersiz maaşımı çekmişti. Maaşımı geri istedim diye avazı çıktığı kadar bağırıp üste çıkmaya çalıştı, kavga etti bütün bina çıkıp bizi dinledi , ben de git paramı bankadan çek getir dedim onu kapıya koydum açmadım kapıyı, parayı getirmeden eve giremezsin dedim. Polisi çağırmış rezalet çıktı polisler eve geldi tüm bina ve mahalle bizi izledi.
Her ay maaş kavgası yapıyoruz tüm paramı borç diye alıyor 5 kuruşsuz sürünüyorum.
Geçenlerde arkadaşım kahve ısmarlamıştı, bugün yine o cafenin önünden geçiyorduk arkadaşım yine kahve içelim dedi , tabi ki bu sefer benim ısmarlamam lazım ama 1 liram bile yok. Kredi kartlarımı da ablam almış haberim yok. Rezil oldum ağlayacaktım. Beleşçi gibi göründüm yine.
Ablamla devamlı konuşuyorum ama anlamıyor. Bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor. Bir gram bile değişim göstermiyor.
Resmen ablamın rezalet çıkarmasından korktuğumdan artık ödüm kopuyor. Resmen beni kendine köle etti.
Mesleğim ise çok havalı bir meslek. Bu yüzden bizi gören tanıyan insanlara mesleğimi söylemeye utanıyorum. Ezik halimle o mesleği söylesem daha beter acırlar küçük görürler. Koskoca insanın düştüğü duruma bak toplum içinde eziliyor itin gödüne sokuluyor. Normal değil yani.
Ama ablamın sesini duymak, telefonda aramasını görmek mesajını görmek bile vucut kimyamı bozuyor, elim ayağım titriyor.
Ablam psikolojik tedavi görüyor ama bu durumlar değişmiyor.
Galiba yakında ben ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatacağım.
Resmen beni sindirdi.
Demin sadece yemeğin dibi birazcık tutmuş unutmuşum diye kendini yırtarcasına bağırdı.
Bankada bana kredi çektiriyordu kendi için, birkaç hesabım vardı farklı hesaptan çekmişim o anda öyle bir bağırmaya başladı ki elim ayağım titriyordu dizlerimin bağı çözüldü. Herkes bana acıdı iyimisiniz diye sordu çalışanlar. Evde devamlı temizliği ben yapıyorum, yemeği ben yapıyorum, onun ütülerini bile ben yapıyorum. Bürokratik işlerini ben yapıyorum. Yine de rahat bırakmıyor devamlı darlıyor beni.
Çalışan biriyim bütün maaşımı benden borç diye alıyordu, vermediğim zamanlar benden habersiz maaşımı çekmişti. Maaşımı geri istedim diye avazı çıktığı kadar bağırıp üste çıkmaya çalıştı, kavga etti bütün bina çıkıp bizi dinledi , ben de git paramı bankadan çek getir dedim onu kapıya koydum açmadım kapıyı, parayı getirmeden eve giremezsin dedim. Polisi çağırmış rezalet çıktı polisler eve geldi tüm bina ve mahalle bizi izledi.
Her ay maaş kavgası yapıyoruz tüm paramı borç diye alıyor 5 kuruşsuz sürünüyorum.
Geçenlerde arkadaşım kahve ısmarlamıştı, bugün yine o cafenin önünden geçiyorduk arkadaşım yine kahve içelim dedi , tabi ki bu sefer benim ısmarlamam lazım ama 1 liram bile yok. Kredi kartlarımı da ablam almış haberim yok. Rezil oldum ağlayacaktım. Beleşçi gibi göründüm yine.
Ablamla devamlı konuşuyorum ama anlamıyor. Bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor. Bir gram bile değişim göstermiyor.
Resmen ablamın rezalet çıkarmasından korktuğumdan artık ödüm kopuyor. Resmen beni kendine köle etti.
Mesleğim ise çok havalı bir meslek. Bu yüzden bizi gören tanıyan insanlara mesleğimi söylemeye utanıyorum. Ezik halimle o mesleği söylesem daha beter acırlar küçük görürler. Koskoca insanın düştüğü duruma bak toplum içinde eziliyor itin gödüne sokuluyor. Normal değil yani.
Ama ablamın sesini duymak, telefonda aramasını görmek mesajını görmek bile vucut kimyamı bozuyor, elim ayağım titriyor.
Ablam psikolojik tedavi görüyor ama bu durumlar değişmiyor.
Galiba yakında ben ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatacağım.
Resmen beni sindirdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
senin acilen ablandan uzaklaşman lazım mümkünse tayin iste başka şehre git mümkün değilsede aynı şehirde uzağa taşın. maaşın yatmadan birkaç gün önce ev bulursun yatınca direk kirayı verirsin sonra yavaş yavaş birikimini yaparsın
Birkaç yıl evvel ayrı eve çıkacaktım ev bile buldum. Ama hemen aileme ve akrabalara hakkımda iftiralar attı. Güya sevgilim varmış o yüzden ayrı eve çıkmak istiyormuşum, sevgilim benim paramı yiyormuş. Hepsi uydurma şeyler ama tüm sülale duydu bunları. Benim adım çok temizdi hakkımda hiç dedikodu yoktu sülalede saygı duyulan biriydim. Resmen iftirayla rezil etti. Ailem de ayrı eve çıkmama engel oldular
o zaman tek seçenek evlenmen artık anca öyle ayrı eve çıkar hayatını yaşarsın
Daha önce sevgilim vardı evlilik düşünüyorduk, sevgilini arayacağım aramızdaki sorunları anlatacağım diyordu , sevgilimin ailesiyle tanışmaya çalışıyordu. Beni rezil edecek biliyorum. Bir ara işyerime gelmişti müdürle görüşmek için ama müdür o gün gelmemişti.
Aaaa üzüldüm ayrıl o evden o zaman mesleğin ne hani tek başına yaşamayı kaldırabilir misin
Birkaç yıl evvel ayrı eve çıkacaktım ev bile buldum. Ama hemen aileme ve akrabalara hakkımda iftiralar attı. Güya sevgilim varmış o yüzden ayrı eve çıkmak istiyormuşum, sevgilim benim paramı yiyormuş. Hepsi uydurma şeyler ama tüm sülale duydu bunları. Benim adım çok temizdi hakkımda hiç dedikodu yoktu sülalede saygı duyulan biriydim. Resmen iftirayla rezil etti. Ailem de ayrı eve çıkmama engel oldular
Ohaa saçmalık ya ailene anlat sevgilin olmadığını anlarlar illaki
O zaman sevgilim vardı ama öyle bişey yoktu. Yani cinsel bişey yaşamadık paramı yeme gibi bişey de hiç olmadı.
şu an çık o zaman ve ailenle de bayramdan bayrama görüş çok net olman gerekli yani net bir şekilde ne düşünüyorsan söyle ve de ki benden bu kadar
Saçlarını ağzını yüzünü patlat. Kan getir bağıran ağzından. Geçer o zaman düzelir
En ufak bir hareketimde biryeri kırılmış sakat kalmış numarası çekiyor. Korkuyorum içimdeki öfkeyi serbest bırakırsam onu öldürürüm elimde kalır diye korkuyorum. Hapse düşerim
Yok yok düşmezsin. Dayaktan kimseye bişey olmuyo, bayıltma suçu diye bişey de yok bayılsın isterse
Zaten bir gıdımlık canı var ben ondan güçlüyüm gerçekten öldürebilirim bayılsa iyi
Durursun neden duramayasın. Kan görünce durursun
Ailene söyle annene ya da babana böyle olmaz çünkü
Sana hiç acımadim çünkü bu kadar ezik olunmaz net söyliyim
Sen hiç öğrenilmiş çaresizlik nedir bilmiyorsun. Bir insanı küçüklüğünden beri ez bakalım nasıl oluyor
Beni ezmeye çok çalıştılar. Abim dışarıdaki insanlar. Hep inatçı biriydim abimi en sonunda bastırdım. Kişilik meselesi bence. Ben haksızlığa gelemem kavga ederim. Öğretmen misin sen ayrıca öğrenilmiş çaresizlik falan. Sana kızgınım kendini ezdirdigin için
Mesleğimi söylesem dehşete düşersin. Artık canımdan bezdim
Dehşete derken nasıl yani merak ettim söyle bakayım. Ayrı eve çık postayı koy uzak dur muhattap olma
Ee evlilik falan yok mu ufukta kaç yaşındasin sen? Senin kadar iyi biri Valla paha biçilmez bence herseyi geçtim. Üzüldüm be
Evlilik yok maalesef her seferinde bir şey oluyor bitiyor ilişkim. Zaten bitmese ablam bitirecek. Sevgilini arayıp anlatacağım aramızdaki sorunları diyor, sevgilimin ailesiyle görüşmeye çalışıyor falan. Ablam çok tuhaf kibirli kavgacı biri. Görüşse herşeyi mahveder acımaz bana
Valla gel benle evlen ablanın ağzına ederim net en sevmediğim insan tipi. Cidden ya nefret ediyorum öyle tiplerden. Sert duvar gibiyim ben yerine göre.. Cidden sinirlendim ya ona
Ablana erkek bul yola gelir düzelir 😂
Bulmaya da çalıştım kimseyle geçinemiyor red ediyor. Onu kim çeker
O zaman iflah olmaz
Ayrı eve neden çıkmıyorsun?
Bırak millet ne derse desin terk et orayı başka bi çaren yok zaten iftiralarının yalan olduğu er ya da geç ortaya çıkacaktır
Valla ben olsam ağzına bi çakardım o bağırdıkça ben daha sert vururdum canım insanlar ya
İçimdeki öfkeyi durdurmasam elimde kalacak öldürürüm ondan korkuyorum. Hapse düşerim
Hayatın kuralı.
Allah kurtarsın, hepsini okuyamadım