Abi cidden özellikle son 1 haftadır o kadar çok saçma canım insanlar var ki geçen göbeği açık tişört ve tayt giyidim okula gidiyordum yoldaki insanlar bana laf attı bazıları dedi sonra neden kadınlar tecavüze uğruyor falan ulan gerçekten artık sabrım taştı ya!!
Aynen ulan yemin ederim şerefsizler ya bak ben ateistim yani ama dine falan saygı duyarım bana gelmiş teyzenin biri günah yanacaksın diyor bende dedim ki imanın şartı kaç diye bilmiyorum ama saymasini istedim deseydi eyvallah ama gelipde bilmiyorum diyip y*** gibi kalınca dedim o zaman gunahi da açıklama bana diye baya got oldu
Seninkide telefonun markasini soran amcalara benzemiş jdjsjd kim ne yrrk yerse yesin once adam olsun boş ver gecen gun de biri burada Yolda bisi sorucsktim cevap vermedi neden kadinlar kizlar bizden korkuyor demis minakodmn mali ssn dusun artik bir de soruyor sktgmin salagi
Bu tip kendini müslüman sanan eski kafalı insanlara göre başın açıksa bacım. pusun ama kapalıysan falan namuslusun. Ama bÖyle bişe yok, olsaydı türbanlı prn siteleri olmazdı!
Ben aslında güney koreliyim hiristiyan gibiyim yani ama bazı nedenlerden dolayı Türkiyeye gelmek zorunda kaldım Türk arkadaşım istiyordu gelmemi hiç Türkçe bilmiyordum 2 yıl burada kalınca öğrendim hem çevre hemde arkadaşım dayesinde bazi kelimeleri yanlış yaziyorsam anlarsın beni dimi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya ben onların miakoym kendilerinin bacilarini skm ya
Bacilarini küfür etme onlar da kiz ama kendileri tam bir o***u
Yav oyle erkek müsveddelerini skm ben ya beyinleri gtlerine kacmis
Aynen ulan yemin ederim şerefsizler ya bak ben ateistim yani ama dine falan saygı duyarım bana gelmiş teyzenin biri günah yanacaksın diyor bende dedim ki imanın şartı kaç diye bilmiyorum ama saymasini istedim deseydi eyvallah ama gelipde bilmiyorum diyip y*** gibi kalınca dedim o zaman gunahi da açıklama bana diye baya got oldu
Seninkide telefonun markasini soran amcalara benzemiş jdjsjd kim ne yrrk yerse yesin once adam olsun boş ver gecen gun de biri burada
Yolda bisi sorucsktim cevap vermedi neden kadinlar kizlar bizden korkuyor demis minakodmn mali ssn dusun artik bir de soruyor sktgmin salagi
Aynen bide ateistim diye de baya linç yedim boklardan ya Müslüman olurum olmam şahane yani mallar ya harbi
Amaaan vallahi soyle kafasiz insanlar var ya beni boguyormk hic anlatma sktr et
Ben güney koreliyim normalde ama bir anda bu durum ile karşılaşınca sok oldum
Ooo masallah masallah jkjsf ya sktr et insanlar milyon tane kime laf anlatacan
Aynen neyse ya bosverelim 그들은 모두 똥이야
Bu arada bazı kelimelerini anlamadim alakasiz bisey demişsem özür dlerim
Bu ülkede yaşanmaz ya bu ne yobazlık!
Gerçekten öyle geçen gerçekten birine çok kötü dalacaktim yemin ederim zor tuttum kendimi
Sanki donla geziyosun ya şaka gibi
Ya donla gezilse bile herkes istediğini giyer onları ilgilendirmez saygı duyulması gerek
Saygı yok işte toplumumuz dini bile yanlış biliyor
Aynen öyle sorsam imanın şartını say diye ya*** gibi kalırlar bana gelmiş ayıp günah diyorlar aptallar
Bu tip kendini müslüman sanan eski kafalı insanlara göre başın açıksa bacım. pusun ama kapalıysan falan namuslusun. Ama bÖyle bişe yok, olsaydı türbanlı prn siteleri olmazdı!
Site düzeltti o. sspu yazıyodum
Ben ateistim ama dine saygım var onlarda 0
Aynen öyle aman hadi ordan et
Doğru saygıları yok
Ne tamam yesinler
Ateistim diye çok laf da yedim ama cevabını da verdim
Yurt dısında yaşasan böyle linç edilmezsin çünkü insanları dinlerine göre ön yargıyla bakmıyolar ama buradı o kadar yobaz bi toplum ki...
Ben aslında güney koreliyim hiristiyan gibiyim yani ama bazı nedenlerden dolayı Türkiyeye gelmek zorunda kaldım Türk arkadaşım istiyordu gelmemi hiç Türkçe bilmiyordum 2 yıl burada kalınca öğrendim hem çevre hemde arkadaşım dayesinde bazi kelimeleri yanlış yaziyorsam anlarsın beni dimi?
Türkçen çok güzel yanlış kelime kullanmadın hiç
Gercekten mi teşekkür ederrrim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!