Halam tarafından bana ait olan evime tapu iptal davası açıldı yarın karar duruşması var sizce bu şartlar altında kazanır mıyım?

Arkadaslar tapusu bana ait olan bir eve öz halam tapu iptal davası açıp evin kendisine ait olduğunu iddia ediyor fakat kesinlikle ama kesinlikle evin onunla hiçbir ilgisi yok tamamen annem ve babamın parasını verip tapusunu benim üzerime yaptığı bir ev bu davalık olan ev gelelim halamın böyle birsey yapmasının kısa özet sebebine: kendisiyle uzun yıllardır küsüsüz ve sürekli bizi telefonlarla taciz ediyordu en sonunda kendine ait olan evini tefecilere kaptırması ve bundan dolayı kızından şiddet görmesi ve sırf kızını sustursun diye benim evimi almak istemesidir. Şimdiye kadar Mahkemeye ne sunduysa hepsi boş asılsız çıktı ben ise belgelerimin hepsini doğrulattım ve diğer halamlarda bana benim doğru söylediğime dair şahitlik yaptılar ne sunduysam mahkeme tarafından doğruluğu onaylandı avukatım ise yüzde 99 davayı kazanırız diyor ama ister istemez stres yapıyorum çünkü ben hayatımda karakola bile gitmemiş bir anda mahkemelik oldum tapu bana ait parası annemden babamdan (ki bunu banka kayıtlarından ispatladım) çıkan hiçbir yerde evle ilgili hiçbir işlemde adı sanı geçmeyen bu halam sizce davayı kazanır mı?
Halam tarafından bana ait olan evime tapu iptal davası açıldı yarın karar duruşması var sizce bu şartlar altında kazanır mıyım?