Merhaba herkese.
Ben annem ve kız kardeşimle konuşmuyorum çünkü sürekli bana laf söyleme, hakaret etme ve beni görmezden görmelerinden usandım. Eve geldim kahvaltı yapacaklar bana bardak koymuyorlar çatal koymuyorlar defalarca uyarmama rağmen. Annem taklidimi yapıyor vb... Bilmiyorum neden böyle bir annem var ya da neden bu durumdayım ama mutlu olmak istiyorum. Sınavlara girdim üniversite yeni bir hayat dedim ama hiçte öyle olmuyor. Saçma sapan bir dünya gerçekten. Her söylenene inanıyorum her böyle şeyler işte. Rahatsız oluyorum onları görmek bile istemiyorum ama görüyorum ve gerçekten bu durumdan usandım. Siz napardınız?
Ben annem ve kız kardeşimle konuşmuyorum çünkü sürekli bana laf söyleme, hakaret etme ve beni görmezden görmelerinden usandım. Eve geldim kahvaltı yapacaklar bana bardak koymuyorlar çatal koymuyorlar defalarca uyarmama rağmen. Annem taklidimi yapıyor vb... Bilmiyorum neden böyle bir annem var ya da neden bu durumdayım ama mutlu olmak istiyorum. Sınavlara girdim üniversite yeni bir hayat dedim ama hiçte öyle olmuyor. Saçma sapan bir dünya gerçekten. Her söylenene inanıyorum her böyle şeyler işte. Rahatsız oluyorum onları görmek bile istemiyorum ama görüyorum ve gerçekten bu durumdan usandım. Siz napardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynı şeyi bazen bende yaşıyorum annemgilin beni sevdiğine eminim ama kardeşlerim sürekli bi açığımı arama peşinde sürekli laf atıyolar cok rahatsiz edici bi durum cidden bidaha konusmucam onlarla diye karar alıyorum sonra unutuyorum yasananlari😂 Ama bu sene uni gidiyorum yurtta kaliyorum biraz duzeldi kardeslerim
Zor olmuyor mu yurtta kalmak
@yanlız_adam_16 yaşadığım yerle arası 1 saat falan haftasonlari gelip gidebiliyorum ayrica yurt ortamida guzel yemekler haric basta zorlandim ama alistim
Kaç kişi kalıyorsunuz odada
@yanlız_adam_16 4 kisi
Peki banyo tuvalet sıkıntı olmuyormu giyinirken falan
@yanlız_adam_16 her odanin icinde banyo ve tuvalet var ayrica odada giyinme kabini var orada giyinebiliyorsun
Peki odada sudyen kilot gezebiliyor musun
@yanlız_adam_16 sanane
Kendi evin olsaydı ozaman rahat olurdun
Yo ben emin değili artık cidden.. Eve geldim bardağa çay koymuş kardeşime bana yine doldurmadı. Oturdum bekledim.. Ve gerçekten artık usandım yaptıklarından. Beni sürekli arkaya itmesi, aç bırakması vb.. Bunları kabullenmek istemiyorum. Ve gerçekten bundan sonra annemle konuşmuyorum.. Milletin anneleri diyeceğim yine ama bunun yaptıkları yeter artık usandım. Allaha sığınmaktan bir hal oldum da çaresi yok. Yazık ya cidden yazık.. Umarım tez zamanda geldiği cehenneme geri döner çünkü içimde gram anne sevgisi bırakmadı. Keşke annem bu olmasaydı. Belki o zaman bu kadar çok hasret çekmez, üzülmezdim.. Neyse ya benim kaderim de bu ama alıştım artık. Açlığa, susuzluğa, yalnızlığa...
Baban yokmu senin
@yanlız_adam_16 sapık mısın ya. Defol.. İğrençsiniz cidden Allah sizin gibi pid nefsini bilmez sapıklardan bizi korusun. Amin
Aminn
Ailen gerçekten ya çok cahil ya da çok aptallar kbakma. Şuanki içinfe bulunduğumuz dönemde bir kızı ötekileştirip bir yabancının yanına yakınlaşmasını sağladığımızda hergğn haberlerde gördüğümüz senaryolar ne yazıkli gerçek oluyor. Ailen bu konuda çok bilinçsiz davranıyor. Sen güçlü olup kendi ayakların üzernde durmayı öğrenmen gerek
Deniyorum. Çabalıyorum ama böyle şeyler gördükçe gerçekten nefret ediyorum.. Onu gerçekten affedemiyorum. Başıma gelmeyen de kalmadı dediğiniz her şeyi yaşadım. Eve geldim yıllar sonra ve bana beddua eden bir kadın.. Kapımdan defol git diyor. Bakıyorum bardak koymuş mu, koymuş peki kız kardeşime böyle davranması bizim suçumuz mu? Affedemiyorum bunları ve bu şekilde yapmasını. Sonra bana kıskanç diyor. Evde kimseye eşit davranmıyor ve beni suçluyor. Böyle bir annem olduğu için gerçekten çok üzgünüm. Eve gelen halamlar, yakın akrabalarım bile annem için neden böyle davranıyor diyor.. Dışlıyor diyor. Bilmiyorum gerçekten ne diyeceğimi ne yapacağımı usandım sanırım bu yaptıklarından. Başka bir hayat yok ki. Beni şimdi burada kendi baba evimde aç bırakan yıllar sonra ben çok zengin olsam ya da bir şey olsam aynı şekilde davranır ve bana hayatı zindan eder. Allah hayırlısıyda tez zamanda hayırlı olanı yapsın çünkü ben usandım.
Buda senin sınavın. Kış geçerde kurt yediği ayazı unutmazmış
Bu günleride inşallah atlatacaksın ancak etkileri tüm hayatını etkileyecek
Kimseye güvenme inanma kimseden de bisey bekleme çatalını bardağını bile kendin koy
Kendim de koyarım ama böyle ona farklı bana farklı davranmasını kabul edemiyorum. Kalktım zaten masadan umarım bir daha onu görmek veya onun acılarını çekmek zorunda kalmam. Gerçekten... Canımı yakmaktan başka bir şey yapmadılar. Masadan kalkarlarsa yiyeceğim ben de.. Ama umrumda bile değiller bundan sonra
her ailede olmaz ama olursa bir yeren destek alın böyle yaşanmaz
Kalktım masadan gittim konuşmayacağım gerçekten. Anne değil düşman sanki.. Düşman kesilmiş bana. Ölümü de yakın olsa ölecek diyeceğim ama öyle bir durum olduğunu da sanmıyorum. Gerçekten Allaha sığınmaktan bir hal oldum ama bilmiyorum siz napardınız
yaşınuygunsa taşın iş bul
27 yaşındayım usandım ama sorun iş değil ailede böyle olması
taşına bilirsin
Destek almalısın kanka
Hem maddi hem manevi destek şart ama alamıyorum işte. Neyse bu günler de geçer inanıyorum
Bende annemle konuşmuyor um
Bence bir aile toplantisi yapabilirsiniz...
Aile toplantısına gerek yok ki ben konuşsam susturan, bana evde hırsız gibi yemek yiyorsun dediği için aptal mısın anne sen dedim ve sopayla beni döven bir anne için ne toplantısı? Aç kaldığım ve böyle şeyler yaşadığım için sonradan yemek zorunda kalıyorum bana böyle söylüyor.. Çok üzgünüm gerçekten. Bazıları annen senin sınavın diyor. Neden? Ben neden sürekli sınanmsk zorundayım çok üzgünüm gerçekten. Kalbim ağrıyor
Peki ama sebep ne
Sebep delirmiş olması... Başka bi açıklaması yok.. Delirdi babamın ve oğlunun vefatından sonra. Allah bize yaşatmasın bir daha. Amin
Amin
Baban yokmu
Vefat etti ne yazık ki yakın zamanda. Böyle giderse beni de açlıktan öldürür bu kadın. Neyse ya. Umarım defolur gider burdan tez zamanda. Başka bir şey diyeceğim yok
Allah bana güç, kudret ve sabır versin. Gerisi olur gider. İnşallah
Bence en yakın zamanda evlen
Evlenmek istemiyorum çünkü hazır değilim. Yani bu durumdayken nasıl evlenebilirim. Hiçbir şey yolunda değil. Kendime güvenim yok.. Neden ve nasıl evlenmeliyim. Evlilik şart mı, çözüm mü. Evlenmesem bile böyle olması doğru mu yani. Evladıyım sonuçta farz et ki evlendim çocuklarım oldu yine ona farklı bana farklı mı davranacak. Olmuyor böyle gerçekten
Ayrılacaksın o evden kendi paranı kazanıp kendi ayaklarının üzerinde duracaksın