Bu ve bunun gibi İnsanlara sahip çıkalım bu adam kadar hayata dimdik duramıyoruz
Hasan'ı dinlerken boğazım düğümlendi pic.twitter.com/ocGxjeLi5H— Başkasının Adına U... (@benutandim2) January 13, 2020
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mutluluk vs bunlar mentalitede yatar eminim insanlarin%70 inden daha mutludur
paran mı var derdin mi var az param olsun kendime yetsin valla başka bir şey istemem
Parasızlık mutsuz edebilir ama evin yatağın yiyecegin kadar para olduktan sonra mutluluk getirmez
çok para rezil ediyor çoğu insanı herkese çok para gerekmez doysun yeter
Ne diyorsun abi
izle videoyu
Nerde video
tıkla izlesene twittere tıkla gözükmüyorsa
Ulan benden çok daha zengin yaşamıyorsun gelmiş burada ne konuşuyorsun. Sizin sorununuz ve insanları dinden soğutan ne biliyor musunuz? Siz her boku dinle açıklayıp din arkasına saklanıyorsunuz. Ben de bir zamanlar inanırdım. Bunları düşündüğümde pişmanlık duyardım ama artık pişmanlık duymuyorum ve söylüyorum. Bu din anlayışı da zengini koruyan, zenginin zenginliğinin devam etmesini sağlayan, gücü elinde bulunduranı koruyan kollayan bir sistemden başka bir şey değil. Çok adaletlilerse yasalar yapsınlar anayasaya kanun olarak benim dediklerim girsin. Neden bunlardan dolayı fırtınalar kopuyor? İlle de şeriat gelecek ille de bana tapacaksınız. Ben ne verirsem nasıl istersem o kadar yaşayacaksınız kafasındalar. Dediğim gibi eğer keramet şeriatta islamda dinde olsaydı bugün suriye, filistin, ırak, iran, sudan, tunus, mısır dünyanın en zengin en refah seviyesi olan toplumu olurdu. Bugün bu ülkelerde yaşayanlar Seküler ve deist, ateist nüfusu hristiyanlardan fazla olan avrupaya norveçe finlandiyaya danimarkaya kanadaya kaçak yollarla gitmeye kalkmazdı.
Durdurmuyorlar
böyle insanlara sahip çıkmalıyız ama bu insanlar kadar hayata karşı olumlu değiliz niyeyse boş şeylere üzülüyoruz aç olmadığımız halde şükredemiyoruz
Bunu izlemiştim bu çocuk normal değil baksana şuurunu kaybetmiş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!