Zengin değilim, yeri geliyor parasız kalıyorum 2-3 hafta ama anneme ve 14 yaşındaki okuyan kardeşime bakıyorum. Evin elimden geldiğince herşeyini karşılamaya çalışıyorum. 52 yaşındaki annem diyor, oğlum bende çalışayım sana destek olayım diye ama ben calistirmiyorim. Ben daha ölmedim hepinize bakacak sağlığım var çok şükür diyorum. Lojistik şirketinde yükleme boşaltma yapıyorum. 65 kiloyum 33 yaşındayım ama insanin sorumlulukları olunca böyle şeyler yapıyor. Evlenemedin de zaten hayirlisi olsun allah yuva kurmama yardımcı olur mutlaka
Parasız erkeği bazen annesi bile sevmez. Toplumumuz ataerkil bir toplum olduğundan; para erkek için güç ve iktidarı simgeler. Başka bir deyişle bir erkeğin parası ne kadar çoksa gücü ve itibarı da o kadar fazladır. Bunun doğru bir bakış açısı olduğunu savunmuyorum ama realite bu şekilde maalesef..
Tipsiz erkeği desek daha doğru olur. Ben milyonerim ama hiç sevgilim olmadı mesela. 13 kere reddedildim. Parayla alakası olsaydı milyoner biri herhalde yalnız kalmazdı değil mi?
Hayır ne alakası var. Erkek arkadaşım mühendislik bölümü öğrencisi ve çalışmak zorunda kalıyor. Aldığı ile geçiniyor ve ben onunla gurur duyuyorum. Azmine her gün aşık oluyorum. İş bulsam da biraz yardım etsem rahatlasa eli diyorum.
Her anne bile sevmez. Erkek figürü güçlü duruşu sergiler. Sosyal toplumda ise hiç parası olmayan ve uzun zamandır hiç parası olmayan ve bunun için çabalamayan kişiler pek sevilmez. Bu doğru veya yanlış bir gerçektir. Parası olmayan birisinin kendisi mutlu değildir ve kendisi mutlu olmayan birisi bir başkasını mutlu edemez. Bu da bir diğer gerçektir.
Parasız ayrı çalışmayan ayrıdır. Belli bir yaşa gelip herhangi bir baltaya sap olamamış erkek olsun kız olsun hiç farketmez lütfen kimse sevmesin de nesilleri tükensin
Kızlar şimdi boş boş yok para önemli değil gibi zırvalıyor. Para bir ilişki de son derece önemlidir. Hem erkeğe özgüven verir. Para her şey olmayabilir. Ama ciddi anlamda önemi var.
Ulan senin gibi kadınları gördükçe körelmiş olan yaşama isteğim artıyor be. Aman dikkat et inanma kimseye gururu olan bir erkek sevgilisinden para pul istemez. Kadınlar da aynı şekilde.
O istememişti aslında onun o ne yapacağını bilmez halini görünce dayanamamıştım aileme söylemeden part time çalıştım sonra okulu bitirdik önce ben farklı şehirde iş buldum sonra da o benim iş bulduğum şehire geldi aynı yerde ev tuttum evimiz 200 m o ailesiyle kalıyordu ben yalnız.. sonra koca şehirde beni tüm sorumlulukla yalnız bıraktı sonra da aldatıldığımı öğrendim. İlk sevgilimdi hala daha konuştuğum tek kişi yok. Hala bu şehirde yalnızım dimdik ayaktayım biliyorum ki benim gibi insanları da yaratmıştır yaradan umarım bi gün mutlu olurum , oluruz @içseseduacı
İnşallah be inşallah.. Dürüstlerin, özü sözü bir olanların aldatıldığı bir hayattayız. Karakteri bozuklar ise el üstünde tutuluyor. Senin gibi birkaç insanı görünce mutlu oluyorum kendi çapımda işte hayat bu noktaya getirdi artık.