Bencillik zorbalık hoşgörüsüzlük saygısızlık empati yoksunluğu hepsi bu kuşakta fazlasıyla var. kendinden olmayana sürekli bir faşizm uygulama çabası icindeler. İşte efendim ateist takılıp Allah'a sovenler mi marjinal goruncem diyip şehitlere Atatürk'e sovenler mi insanları diline dinine ırkına göre yargılananlar mi Kürtlere Araplara ırkçılık yapanlar ne türlü kötülük ararsan bunlarda var. Bu kuşak olmadi arkadaslar. Sanırım teknoloji fazla geldi. Bunu kabul edelim. Bunlarin sosyal medyada tek derdi beğeni. Fazla Beğeni almak için ruhunu bile satar bunlar çok açık. Karşı taraf ne hisseder ne düşünür bir gram bile düşünmüyorlar. Z kuşağı bireylerde bir kendine özeleştiri yapsın diyecem de özeleştiri yapabilecek kapasitede olsalar zaten kötü demezdik.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bende Z kuşağı bir bireyim. Direk içinde oldukları için bu tespiti daha rahat yapabiliyorum. Çoğunluğu dediğim özellikleri taşıyor maalesef.
böyle bir şey yok zaten z kuşagı b kuşagı falan bunların bilimsel bir açıklaması falan yok dünya nüfusunun sadece 3/1ini kapsayan bir kuşak olamaz afaganistandaki çocukla kanadadaki nasıl bir olur
Benim kuşağım canını neden böyle yakmış anlamış değilim? Evet ne yazık ki bazı konularda haklılık payın var ama genelleme yapılamaz. Seninde yanlışın genelleme yapmak.
Bende Z kusagiyik. İstisnalar var tabi ama çoğunluk böyle. Gozlemimi yazıyorum. Böyle düşünmemek için çok uğraştım aslında bakarsan ama görünen köy de kılavuz istemiyor ve yurocum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla öyle ya aşırı özentiler bir de. 1 sene farkla Y kuşağında kalabildiğim için çok mutluyum. Teşekkürler Tanrı'm
böyle bir şey yok zaten z kuşagı b kuşagı falan bunların bilimsel bir açıklaması falan yok dünya nüfusunun sadece 3/1ini kapsayan bir kuşak olamaz afaganistandaki çocukla kanadadaki nasıl bir olur
Allaha sükürler olsun ki iyi ki 90lrin cocuklariydik bütün güzellikler o yıllardir
Benim kuşağım canını neden böyle yakmış anlamış değilim? Evet ne yazık ki bazı konularda haklılık payın var ama genelleme yapılamaz. Seninde yanlışın genelleme yapmak.
Bende Z kusagiyik. İstisnalar var tabi ama çoğunluk böyle. Gozlemimi yazıyorum. Böyle düşünmemek için çok uğraştım aslında bakarsan ama görünen köy de kılavuz istemiyor ve yurocum.
Yazıdan sonra soruyu güncellememek 30 saniyede hem fikir olduğumuza sevindim :)
Çoğunluk hakkında evet ne yazık ki haklısın
bence tam tersi Z kusağı ayrımcılıktan siyasi kutuplardan çok daha uzak. hemen hepsi daha dünya insanı formuna uygun.
Sanmıyorum.
Keşke dediğin gibi olsa
dediğim gibi olmadığı kanısına nerden vardın