Aile & Toplum Büyüklere neden saygı duyarız? FitDilber Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazı büyükler saygı duyulacak gibi değil ama saygı duyuyoruz. Sizce bu doğru mu? Neden büyüklere saygı duyarız? Büyüklere neden saygı duyarız? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bilmiyorum ama ne zaman bir büyük görsem içgüdüsel olarak saygı gösteriyorum sanırım tamamen içgüdüsel bir durum 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl ben yaşına değil bilgi birikimine / tecrübesine saygı duyarım..onun dışında bir özelliği yok.. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Saygıyı hak edene gösteririm.. 0 0 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Genel olarak hayat tecrübeleri fazla olduğu için 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Ben duymuyorum. Hak etmeyene asla saygı duymam. 0 0 Yorumla
wertz7 Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 42% +1 yıl Ben insana saygı duyarım büyük küçük fark etmez.. 0 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bizden daha çok şey görüp geçirdikleri için. 0 2 Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Ben 30 yaşındayım hiçbir şey görüp geçirmedim diyemem ama 18 yaşında birisi bana amca derken 50 yaşında adamların koynunda dolaşıyor yaşıtları. Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Parası olana saygı duyuluyor Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sadece saygıyı hak edene saygı duyarım.. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Saygı insanlıktır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum ama ne zaman bir büyük görsem içgüdüsel olarak saygı gösteriyorum sanırım tamamen içgüdüsel bir durum
ben yaşına değil bilgi birikimine / tecrübesine saygı duyarım..
onun dışında bir özelliği yok..
Saygıyı hak edene gösteririm..
Genel olarak hayat tecrübeleri fazla olduğu için
Ben duymuyorum. Hak etmeyene asla saygı duymam.
Ben insana saygı duyarım büyük küçük fark etmez..
Olgun ve ömürleri kısa kaldığı için
Bizden daha çok şey görüp geçirdikleri için.
Ben 30 yaşındayım hiçbir şey görüp geçirmedim diyemem ama 18 yaşında birisi bana amca derken 50 yaşında adamların koynunda dolaşıyor yaşıtları.
Parası olana saygı duyuluyor
Sadece saygıyı hak edene saygı duyarım..
Saygı insanlıktır
Öyle gerektiği için.
Öyle gerektiği için
Büyük diye