Bu ne sünepeliktir. Kadın istediğini giyebilir, birlikte olursun veya olmazsın. Ailenin karışması da ne ki. Yaşını başını almış herkes. Elbette, kültür farkı varsa, zaten ilişki de yürümez. Aslında asıl sorun, herkesin olduğu gibi olmaması, veya değiştirilmeye çalışılması, maskelemesi...
Şu yorumun alnı olsa öpülür👏Açıkken beğeniyorlar, iş birlikteliğe gelince kapatıyorlar. Kendileri karşılaşınca farklı bir gözle baktıkları için hemcinslerinin de o amaçla bakacaklarını biliyorlar. Bir nevi kişiliğini deşifre etmiş oluyorlar.
@мıчανıızм Sapkınca bir zihniyet türü. Ne yazık ki, ülke geneli durumu bu. Kişiliksiz, karaktersiz, birey olunmaktan yoksun bir topluluk, ve güdülenen insanlar haline getiriliyor insanlar sadece... Elini tuttuğu, sarıldığı, hatta birlikte olduğu kadını başkasına sorgutan bir erkek nedir ki... Adam mı. ? Bırakalım lütfen... İnsan kendisinin bir birey olduğunu unutmuş, ve o değeri başkalarından bekliyor hale gelmişse, olay da çok tan bitmiştir...
Şunu bi kesinleştirmek gerekebilir bence, karakter oturmuş insanlar doğru karakterleri seçer ve bunu kabul ederler. Seçtiği kişi birçok faktör için uyumlu olur ve bahsettiğimiz aile direnci yaşanmaz çoğu zaman. Ailesinin karışacağı birini ailesine katmaya çalışan birisi ailesini tanımıyordur, ailesini umursamıyordur, ailesinin fikirlerine önem vermiyordur veya tam tersi aile için de geçerli. Yani ortada karakter olarak bi yanlış olmalı. Benim karışmadığım birşeye benim ailem nasıl karışacak bi kere, böyle mantık mı olur
Ailem bu konulara karışmazlar, ama ben de çok abartılı giyinmesini istemem. En başta konuşurum zaten. Yok benim işime gelmez öyle şeyler derse keyfi bilir. O benim için de söyleyebilir belki benim yaşıma göre değildir Biraz yaşlı gösterebilir onu söyleyebilir. Ben de ona söyleyebilirim ama buna gelemiyorum derse baştan tamam. Orada bitirmek lazım zaten. Bu konuda kimsenin birbirine üzmesine gerek yok.
Öneride fikirde bulunabilirler ama karışma olamaz. Sevdiğim kızı ben o haliyle de kabul ettiysem sorun olacağını düşünmüyorum. Sabit fikirli değilim elbette büyüklerimin önerilerini özellikle ailemden gelecek önerilere açığım dinlerim kafamda kurarım tasarlarım hangisi daha doğru olur diye buna göre kararım belli olur. Tabi şu an ki düşüncemle karıştırtmam.
Hayır karışamaz, karışılırsa da tartışma çıkar. Onun bedeni onun kararları, ben de karışamam. Sadece beğenmediğim bir şey varsa bilir ama karar ona kalır. Şunu giy giyme diye baskı kuramam, buna hakkım yok. Kimsenin yok.
Şimdi kendimi düşünüyorum peçeliyim eğer sevdiğim insanın ailesi büyük ihtimalle istemezler ama kime ne. Aynı şekilde benim sevdiğim adamın dış görüntüsü işinden kime ne?
Canım benim ailem zaten tutucu bir aile olduğu için sadece o konularda karışırlar ve benim ona laf söyleme hakkım yok (eğer dinimize uygunluğunu karışıyorlarsa) atıyorum orası burası açık ve insanları cezbedici bir şeyse bir kere ben izin vermem eğer de gözümden kaçtıysa ailem ben olduğum veya olmadığım vakitlerde de karışabilirler
Kendimin de karışacagini düşünmüyorum. Çünkü kendi zevklerime göre bir giyim tarzı olan bir kızla olmuş olurum. İnsanları zorlayarak değiştirmek buna çalışmak hiç hoş değil zaten.
Bu kız gibi de giyinmesin canım. Ben istemem öyle sevdiğime yiğitler baksın aklı gitsin. Sevdiğimin sevdiğine bakıp nefsini çitilesin. KimseNonun kıyafetine karışmasın amao da, kimseyi karışacak hale de getirmesin.
Burada ifade etmek istediğim şey aşırılıklar. maalesef ortalıkta kız çocukları görüyorum, dizilerin etkisi ile hareketleri çocuksu olmasına ramen, aşırı makyaj ve aşırı açık giyiniyorlar. Koca koca adamlar kardeşim peşinden koşuyor. Burada gördüklerim beni çok üzüyor. Kimsenin pantolonu, eteği, derdim değil, onlara karşı takınılan tutumlara ve aşırılıklara Ben her türlü aşırılığa karşıyım anlatabildim mi?
Anlıyorum zaten. Bende diyorum ki mini giyinse ve bu şekilde giyinse bile erkekler bakmasın hadi baktı diyelim... onlar için mi yaşıyor insan kendi için mi? Bazı şeyler normalleşmiyor diye budala budala bakıyor olabilirler mi abi
maalesef dünya böyle bir yer. Evet çok haklısın, insan başkalarına göre yaşamamalı. Başkaları, hemde hiç tanımadığı insanların hayatına müdahale etmemeli, edememeli ama dünyanın en gelişmiş denilen bir karış ülkesi isveç bile maalesef gencecik kadınlara yapılan büyük kötülüklerde, dünyada ilk on da. İnsan gelişemiyor bu konularda, hep bir eksik, hep bir yarım belki ilerde düzeliriz ama zor.
Nikahlı karıma ne benim ailem ne kendi ailesi asla karışamaz. Kötü bir durum varsa zaten ben karışırım yok eğer bana ve eşime göre her şey normalse o zaman ailelere sadece hayır dua etmek düşer.
Konuşabilir ama şunu giy diye emrivaki yapamaz. Ben konuşmaması için ölçülü giymesini söylerim ama tabii bu ailem için geçerli yoksa asla karışmam çünkü o zaten bilir ne seviyede giyeceğini.
Böyle zorlu konuların problemli durumların ortaya çıkabilme ihtimali beni yalnızlığıma şükrettiriyor. Umarım herkes giyim ve yaşam tarzıyla uyumlu kişilere ve ailelere denk gelir.
Yani giyinmeli insan... Bokunuu çıkarıyorsa illaki karışacsklar... Lakin direk ona değil bana söyleyerek karışacsklar... Zaten ben öyle açık saçık şeyler giydirtmem... Benim eşim sadece bana özel olacak... Milletin gözünü bayram ettirmeyecek
Ben bir kayinvalide olsam gelinim bu şekil de giyindin istemem özel bir akşam olur , plajda olur o ayrı fakat bu şekilde bu yaşta ben bile bu giyimi tasnif etmiyorum. Ne gerek var kendini satmaya