13 15 ve 20 yaşımda 3 kez oldu
Tacize uğramış olmam benim suçum mu?
13 15 ve 20 yaşımda 3 kez oldu
Bu asla senin suçun değil bu yüzden kendini suçlama ve sana gönderilen mesajların hiç birini umursama maalesef günümüz şartlarında birsey olduğu zaman sen her zaman haksizsin
Unutmaya bak, yara açılarak iyileşmez. 13, 15 yaşında daha çocuk muşsun ve muhtemel güvendiğin ve seni koruması gereken birilerinin tacizi olmuş olmalı. Bundan sonra mağduriyet yaşamamak için daha dikkatli ol.
Cevap
15Cevap
zihniyete bak neden senin suçun olsun
böyle eğilimde bulunan ruh hastasının suçu
Senin suçun değil ama tacizciyi cezalandırtmak zorundasın. O tür sorucanlara en ufak bir tölerans göstermek suçtur. Ona verebileceğin en ağır, en vahşi, en korkunç cezaları vermek zorundasın. Gerekirse senin için ben de veririm
Sen aldırma o sapık öküzlere hanımefendi , ben onlar adına senden özür diliyorum
Bende 12 yaşındayken göl kıyısında dayının birinden az daha tecavüze uğruyodum zor kaçmıştım.. senin tacize uğraman çok normaldir bu ülkede hiç uğramaman anormal olurdu zaten.. 😒😏
Allah kimseyi böyle şeyler göstermesin. Çocukluk travmaları oluyor çok üzücü , kötü.. Bundan sonrasında hayırlı , iyi insanlar çiksin. Yaşadığın tüm bu kötü şeyler bitsin tez zamanda.
Şerefsiz insanlar her yerde var sen onları kafana takma. Senin adına üzüldüm umarım cezalarını her iki dünyada da çekerler
Geçmiş olsun diyecek şey bulamadım insanlığındam utandım
Tacize uğrayan bir insanı suçlayan tacizcidir net
Tabii ki değil. Bakma sen insanlara.
Kesinlikle değil, kendini kirli veya suçlu hissetme.
Neden senin suçun olsun ki o adiligi yapanın suçu
Yakının tarafından mı oldu
Hayır
Kendini bilmeyenlerin yorumları işte
Taciz ve tecavüz konusunda hassasım
Neden bana bunlari anlatmadin dertlesirdik?
O kadar çok unutmak istedim ki
Yabanci degiliz biliyorsun
Değil yapanların pijliğiii
değil
Kesinlikle hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?