Sınıfta erkekler benle çok uğraşıyor?

Tamam tabiki ufak şakalaşmalar oynaşmalar uğraşmalar olur her iki cinsiyet içinde ama benle bir değişik uğraşıyorlar. Onlara hiç bir şey yapmadım yüz vermedim muhattap bile olmadım ama bu gün beni sinir ettiler ben arkadaşım ile okuldan çıkmıştım dolaşıyorduk durduk yere bana ayva fırlattı sonra Küfürler söyledi bana bende hafif karşılıklar verdim ciddiye bile almamıştım sonra tükürmeye başladı ve daha çok küfürler hakaretler etti, eğer ben alttan almasaydım kim bilir ne yapardı d*verdi bile beni eminim bundan. Artık bıktım Lise de bali yapmayın kaç yaşına gelmişsiniz benim ne zararım var size. İçime kapanık utangaç biri falan da değilim hatayı bende aramayın. Benden kat kat kötü insanlar var ama onlara bulaşan yok, daha çok arkadaşlık edip, aralarına alıyorlar. Hep okul ortamında erkekler benle uğraşır hadi düzgünce uğraşsalar neyse dicem ama yok. Bu hiç bir şey. Önceki okulumda ki erkekler daha kötü şeyler yapıyorlardı bana. Çok mu çirkinim ondan mı yapıyorlar? Diyorum ama bence okadar çirkin ve itici değilim nedeni ne bir kere de olsun sevilmek ciddiye alınmak istiyorum dışlanmak istemiyorum *ntihar edicem artık o derece. İnsanlar beni hiç ciddiye almayıp sevmiyorlarmış gibi geliyor kızlar bile bana durduk yere nefret salgılıyorlar, ama cidden çok anlayışlı, güler yüzlü, tatlı, bir yandan da sertimsi, kimseyi dışlamayan, sinir bozucu huyu hareketi zorlaması olmayan cömert, naif, biraz komik vb. olan bir kızım ama kimseye yaranamıyorum.
Sınıfta erkekler benle çok uğraşıyor?