Ben çalışan bir bayanım. Ayrıca nişanlıyım. Buna rağmen her sabah işe gittiğimde yanımdan geçen herhangi biri laf atıyor ya da ağzıyla hareketler yapıyor. O kadar midem bulandı ki.. Anlamıyorum ne anlıyorlar.. Laf atmak bence bir erkeğin en kirli en zayıf tarafı.. Erkekler hadi anlatın mutlaka aranızda laf atanlar vardır. Gerçekten sebebini biz kızlar merak ediyoruz?
Cevabın nedir?
+1 yıll*n öyle mal mal cevaplar gelmiş ki. öyle giyinme şöyle yapma. ulan sanane? insan istediği gibi giyinip istediği yere gidemez mi? ne kadar dar beyinli bir ülkeyiz (burda küfür etcem fakat sansür yiyecek) kendi zihniyetinizi , eğitiminizi sorgulamıyosunuz her zaman suçu karşı tarafta arıyosunuz (ilk kez kendi hemcinslerime tepkiliyim burada)
www.itusozluk.com/.../...guyla-evlenmek_171956.jpg
bu serbest ama helaldir ne de olsa. fakat bir insanı kısıtlamak özellikle toplumun kısıtlaması kadar korkunç bişey yoktur. (hepinizden tiksiniyorum aq)
zihniyetler değişmedikçe (açılıp saçıldıysa kesin orospudur düşüncesi) isterse demirden çarşafa da soksan sizin gibiler kaynakçı olur.
Laf atmak bence bir erkeğin en kirli en zayıf tarafı demiş arkadaş. kesinlikle öyle. bir erkek karakter olarak olgunlaşmamışsa hep aşağıdır.
bir toplumu toplum yapan kadınlardır ve kadını kadın yapanlar ise erkeklerdir. siz ne kadar erkek olabilirseniz kadınlar da o kadar kadın olur ve size kusursuz çocuklar yetiştirirler ve toplum da bir o kadar mükemmel olur. bizim yansımamızdır kadınlar.
ayrıca her erkek laf atmaz hayvan gibi. illası yoktur bunun. düşünebilen insan yapmaz en azından.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılçünkü onlar insan değil önce bunu anla aynı şeyi ben anasına yapsam neder acaba değilmi sen takma kafanı onlara işine git gel bak ne güzel nişanlıymışsın evlenecen yakında takma kafay böyle şeyler mutluluğunu yaşa :D
30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın semte bağlı. O erkeklerin özgüvenleri yok. Laf atarak özgüvenlerini geliştirmeye çalışan zavallı yaratıklar :) Mesela iyi bir işi olan, güzel bir kız arkadaşı olan bir erkek laf atma gereği de duymaz. Semte bağlı, çünkü bazı semtlerin gelir oranı vb. düşük. O yüzden oralarda insanların kendilerine güvenleri yok. İçerenköy mesela, iş merkezi. Ama orada bir de meyve sebze hali var. Oraya hep kırolar serseriler doluşmuş mesela. Kendilerine güvenleri yok, zaten çok para kazanabildiklerini sanmıyorum. Kazanıyor olsalar da yaptıkları işin saygınlığı yok. Gelen geçen güzel kadınlara bakarak, ıslık çalarak, laf atarak kendilerini bir şey sanmak istiyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Yani senin dediğine göre fakir adam her türlü zorbalığı yapar diyorsun hea?
- +1 yıl
Cevabımı tekrar okumalısın. Zorbalık kelimesi geçmiyor bile. Onu sen uydurdun şimdi bir tarafından :D
Rahatsiz oldugunuzu belli etmeden yuruyun. amaclarina ulastirmayin abazauslari. Mutlu olmasinlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
68Cevap
+1 yıllaf atmayı sevmem ve atmam zaten. ama bazen karşıdan gelen birisinden gözlerini alamıyorsun. öküz gibi baktığımı farkettiğim zamanlar oluyor. daha sonradan çok sinir olurum kendime. lakin kızlar da laf atıyor artık. işler değişti bunu yapan sadece erkekler değil. sende farketmişsindir.
neden laf attıklarına gelince; bunda yine kızların kabahat payı büyük. çünkü senin gitmese bile birçok kızın hoşuna gidiyor ve geri dönüş yapıyorlar. eee muhabbette böyle olunca sende potansiyel bir av oluyorsun. :)00 YorumlaBenden buyuksun buyuk ihtimal nasil hissettiginizi azcok hissedebiliyorum bu arada onlara erkek dedigin icin ozur dilemen lazim bizlerden onlar testesteron yuklu odunlardir oldukca guzel alimli biri olmalisiniz yapmaniz gereken onlari takmamak mumkunse yolunuzu degistirin birseyler yapmaya calisirlar felan tehlikeli olabilirler biber gazi felan tasimayi dusunebilirsiniz kendinizi guvende hissedersiniz stres altinda kalmaz ve ozguven kazanirsiniz iyi sanslar
11 YorumlaLaf atan erkek , erkek değil bence. Kız nasıl giyinirse giyinsin en fazla bakarsın, laf atma kotu birşey, orda laf atarken duşunun yanındaki arkadaşının kardeşine atıyor, ne kadar aciz olduğunu anlar ne kadar yanlış birşey olduğunu ama kendilerini avuturlar, giyinmesin oyle
10 YorumlaYalana gerek yok bende bazen takılıyorum yanlız bazıları tam laf atmalık ya da laf atmalık pozisyon yaratıyor :)) Sonra son takıldığım kız arkadaşımla böyle tanıştım :) hormonların fazla salgılanmasından dolayı oluyo galiba :P tutupta senle hiç bir ilgisi olamayan hatta yanında manitası olanada laf sölemek bakış atmak terbiyesizliktir. Bunun savunucusuyum ayrı mesele.
00 Yorumla
+1 yılErkeklere genelleme yapmak yanlıştır ablacım ^-^ önce onu bir tarafa alalım. yapanlarımız vardır hoş bulduğum söylenemez kötü bişeydir. fakat yapmaktaki amacınıda bilmek gerekir acaba ne diye böyle bişey yapıyor demek ki yanlızlık başına vurmuş kime sataşsam diye yer arıyordur ^-^ siz'de hedefleri arasına giriyosunuzdur tabiki artık bunları göre göre alıştık ama şunuda unutmayın ki erkeğin biride gelip hoop birader utanmıyomusun la atmaya diyecek kadarda delikanlıdır ^-^
00 Yorumla
+1 yılSebebi kişilik sorunu yaşamaları, ahlak ve edep gibi değerlerden yoksun olmaları, cahil ve eğitimsiz olmaları kısacası kendini yetiştirememiş bunun yanında ruhsal olarak sorunlar yaşayan insan demiyorum varlık olmaları.
21 Yorumla- 1 yıl
Kızsız olmak sebebi. Yaş 33, hiç kız arkadaşım olmuyor.
+1 yılİşin aslı astarı şudur açarsan oranı buranı yerler hamını mamını sonra öküz ıyyy kıro hayvan derler sakın haa benim attığımı düşünmeyin hayatında hiç cinsel ilişki yaşamamış erkekler var dışarda ve gerçekden bazı kızlar hak ediyor nerde ne giyilceğini bilceksin ölçüp biçeceksin laf yemek istemiyorsan şimdi diceksinizki ben normalde giyinsem atıyorlar onlar içinde aynı tespit geçerli etkiye tepki ama o açık gezenlerin bunu sormak gibi lüksleri yok ;)
34 Yorumla- +1 yıl
kapan demiyor kimse berde ne giydiğine dikkat et diyorlar. kimse kimseye kapan diyemez. kapanmak kişinin kendi istegiyle olmalı bence eş/dost/çevre/aile baskısı olmadan içten gelmeli.
- +1 yıl
sen giyersen mini minicik eteğini binersen 500 t cevizli otobüsüne adam sürterde dürterde ayak üstünde mıncıklarda ya altında araban olcak ya da gittiğin kişide araba olcak giy o zaman açıyorsun oranı buranı çıkıyorsun kalabalık aykırı hayarında hiç sexs yapmamış adamların oraya o zaman olanlarada hazırlıklı ol gardınızı alın
+1 yılErkekler diye bir genelleme yapman çok saçma.. Mesela şu an ben evde kahvaltı yapıyorum benim ne suçum var yaa.. 20 yaşındayım daha bir kişiye laf atmadım.. Ayrıca giyimine dikkat edersen laf atacaklarını sanmıyorum yani.. Giyime dikkat..
22 Yorumla- +1 yıl
Şahsen laf atılıyor yemin ederim ben kaç kere maruz kaldım buna :/ Ne yazık ki ciddiyim :))
Laf atanların grubları vardır. Bir kro grubu ulaşamadığı muhabbete bile giremediği kız grubuna ulaşabildiği tek an dır o an. Bir de kro olmamalarına hatta kültürlü ve yüksek gelirli olmalarına rağmen sırf bazı yavşak kızların bu yolla oltaya takıldığını bildiği için okyanusa oltasını sallayanlar var. Tabi bu olta bazen hak etmeyen kızlara da takılıyor. Olay bu...
01 Yorumla- 1 yıl
Sadece kekolar mı laf atıyor? Laf atmamın tek sebebi dayak yememek. Daha önce atmışlığında var alkollüyken.
Bende evliyim ve bebegim var sokakta onu aşkm ömrum diye severken ömrum senin olsun diyen abazalar var artislik zayıflık !
30 Yorumla
+1 yılonlari kafana takma tabi onlar oyle yapinca sende igreniyorsun belkide utaniyorsun ayni seyi onlarin ailesine yapilsa gotleri havaya kalkar.. kusura bakma agzimi bozdum neyse... insanlar kendine yapilmasini istemedigi davranislari lutfen baskalarinada yapmasin...
00 Yorumlatürkiyede tavuga eşege tecavüz ediyorlar kızlaramı laf atması garip erkek çoğu afrikalı gibi afrikadaki açlık başka türkiyedki erkekliğin açlığı erkeklerin çoğu zannedersem cinsel açlıkta
10 Yorumla
+1 yılHerkes o tiplere bir yakistirma yapmış ama kimse asil sebebi dile getirmemiş. Soru o tipler nasil insanlardır değil dikkat ederseniz, laf atma sebebi nedir.
10 Yorumla
+1 yılkırolar iste canım.. istanbulun hatta turkiyenin buyuk sorunlarından biri.. cahillik de vart tabiii
10 YorumlaBagcilarda yasiyorum. Dar pantalon giyene bile kasar gozuyle bakiyorlar. Sen dusun. Hepsinin gozunde teshirciyiz. Bende feministim. Aciyorum sadece!
22 Yorumla- +1 yıl
Onlar yasamaları gereksiz insanlar cahil geldiler cahil gidicekler
- +1 yıl
Bende bağcılarda yaşıyorum çok haklısın.
laf atmakta bir mantık bulmuyorum bir erkek olarak. hatta tam bir or... çocukluğu
21 Yorumla- 1 yıl
Bir kız, bir erkege laf atsa or... çocukluğu olmayacak ama.
İcraat olmayan adamın çenesine vuruyor napsın gariban
10 Yorumla
+1 yılKendilerini insandan cok hayvan olduklarını farkında oldukları icin bunu kanıtlama geregi duyuyo olabilirler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözgüveni olmayan kızları mutlu etmek hoşuma gider ya da yanlışlık görürsem söylerim o da mutlu eder insanların yanlışlarını düzeltmek hoşuma gider ha birde bir yeri açılmış kız kadın görünce söylüyorum çok mutlu oluyorlar tanımadan güven duyulmak çok hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yılgenelleme olarak konuşmak istemem ama bu ülkede erkeklern çoğunun beyni erotik dolu bu yüzden onların dikkatini çekecek şekilde giyinmemelsinz
00 Yorumlakim demiş bunu cesaret ister bu işler. o laf atılacak kızda bir kusur vardır merak etme her kıza yapamazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızın dikkatini çekmek için... işe giderken ne giyiyorsun merak ettim veyahut nasıl bir çevrede oturuyorsun? ya da inanılmaz güzelliğin mi var? her sabah işe giderken laf atılıyorsa sana tavsiyem giyimini düzeltmen...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonu biz de biliyoruz saftrik
laf atan kişini annesi bacısı teyzesi illi ki wardır. önce bunu sormak gerekir tabi. fakat erkek problemli biriysede bu sadece erkekte bitmez. sizin yapmanız gerekenlerde var mesela. sadece sorunun onda olduğunu düşünmek yanlış olur.
00 Yorumla
+1 yılbasit bir geri dönüşün erkekte oluşturduğu beğenilme duygusunu artırdığını düşünür bu yüzdendir.
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Laf atma eylemi kişinin kültürüyle ilgili bir durum. Genelde elde edemeyeceği şeylerden birazda öç alır gibi laf atarak kendi küçük egolarını tatmin ederler. Kendi kız kardeşlerine atılacağının bile hesabını yapmazlar.
00 YorumlaHer erkek atmaz. İşu olmayan boş boş dolanan belli bir kültür seviyesinin altında olanlar atar. Ee zaten bu durumdaki bir çok kız da erkeklere atıyor.
15 Yorumla- 1 yıl
Genelde teşhirci kızlara, namussuz erkekler atıyor yani her halükarda eksi eksiyi götürüyor. Fakat öteki kızlarımıza laf atanlar serefsizdir.
20 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim harekettir. Bir erkeği en aciz ve ucuz duruma düşüren bir harekettir. Bir bayan istese zaten kendisini belli eder. Bunları yaparaktan kahpe sıfatını taşıyan deyuslardır bunlar.
00 YorumlaÜlkemiz çok cahiller gerçekten tiplerinden de hemen anlaşılıyo hepsi aynı tip farkındaysanız laf atanların ve bakanların. Kendi cinsimden utanıyorum bu yüzden!
20 YorumlaO laf atanların ya hiç sevgilisi olmamıştır ya da kendilerini bir b*k sanıyolardır. ben şahsen hayatımda hiç bir kıza laf atmadım, atmamda.
00 Yorumlahiçbir amacı olmayan sadece zevk ve ego tatmini için yapılan eylemdir.. Dikkate almayınız bayanlar
00 Yorumla
+1 yıllisedeyken 1-2 defa yaptığım bir şey. inanın bir amaç yok. şu an düşündüğümde o hareketlerime bir anlam veremiyorum. :))
00 Yorumla
+1 yıltek başına sıkıyosa atsın laf biber gazı ile tanıştırırım. :D
00 Yorumla
+1 yılbence biz hatunlar hoşlandıgımız icin erkekler bu kadar gevsek nokta :)
10 Yorumla
+1 yılLaf atanin seviyesinden suphe ederim onlarin seviyesine dusmemek lazm hic bakmiycan baska care yok. agizlarini buzemiyon ki
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım. Haz alacağımı da sanmıyorum. Tecavüz kadar büyük sapıklık. Yapan da kusura bakmasın görünce ana avrat küfrediyorum.
10 Yorumlaşöyleki laf atınca kızlara açılması daha kolay oluyor bir nevi kendimi aşıyorum sokaktan geçerken yavruum diye bağırınca özgüven geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değil de laf atan utanmıyorken , atılanın utanması ne garip? Kendi anasına da laf atılacağını düşünüp ona göre hareket etsin bari
03 Yorumla- +1 yıl
Yanlız bişi daha sölicem...
Kızlar iç çamaşırları ortada geziyorken...
kıçına kadar mini etek normal göğüs çatalı ortada iken...
kızlar utanmıyorken , metrobüste kız benim önüme çok rahat geçiyor ve utanmıyorken...
Biz erkekler niye utanacağız?
NETİCEDE GİYİNİK OLAN TARAF BİZİZ ;-)
Cevap sahibi+1 yılSadece onlara laf atılmıyor ama? ayrıca sizene ki milletin giyiminden bilmem neyinden? ona bakarsanız kapalılara bile laf atılıyo '
+1 yılÖküzlükten hanzoluktan başka birşy değil.. Ben şahsen içimden ne güzel kızmış der geçerim
00 Yorumla
+1 yılKendilerini basite indirgemekten başka bir halta yaramıyolar. Şerefsizler anınıza bacınıza yapılsa kan çıkar ama dime.
00 Yorumla
+1 yılben 23 yaşındayım şimdiye kadar atmadım. akisne kızlar bana atardı ama artık bende atacam. sevgilimin beni haksız yere bıraktıgı için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaf atılması kötü bir şey ama giyimde de alakalı. Kısa şort giyen kızlar bana laf atılıyo demesın çünkü zaten gitmekteki amaç o biliyoruz;)
11 Yorumla
+1 yılKızların kıyafetinelaf atan insanlar. Düzgün giyin... Kış günü mont atkı ve şapkayla laf yemek nedir peki kış gunu ne kadar açık olabilirsin de bunu kızın sucu olarak goruyosunuz
10 Yorumla
+1 yılbir erkek tek başınayken laf atıyosa onun kanında öküzlük vardır ama 2 ve daha fazlaysa sadece aralarında eğlenmek için senden bir beklentisi yoktur 😉
10 YorumlaMide bulandırıcı ahlaksız terbiyesiz tiksinç iğrenç yaratıklar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü doyumsuzlar
bu arada bir bakın derim
https://gemideyim.org?ref=Tg8Fg00 YorumlaSüzme mal onlar , bayanlardan ilgi göremeyenler bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılBilen yapar, yapamayan konuşur ;-)
kısa öz ve net03 Yorumla- +1 yıl
Şimdi arkadaş, bu lafı nerenizden anladınız bilemem...
Anlayışına ve konuşmana bakılırsa muhtemelen senin yaşında 18-20
bilen yapar demek ; kızla usulunce konuşur bir şekilde gönlünü alır çalar (çapkın) demek
yapamayan konuşur ; öküz gibi bakar, laf atar demek... - +1 yıl
Yanlız bişi daha sölicem...
Kızlar iç çamaşırları ortada geziyorken...
kıçına kadar mini etek normal göğüs çatalı ortada iken...
hiç bir kızın laf söylemeye hakkı yok... ben olsam direk seni s.. derim yani
+1 yılSadece dikkat çekme çabaları kaliteli erkek 100 metreden yürüyüşüyle giyimiyle tarzıyla dikkat çeker laf atmak boş iş genelde keko işi
20 Yorumla
+1 yılSenin giyim tarzina ve kisiligine göre laf atarim efendi giyinip mini etek dahi giyse duzgun ce evibe giden kiza atmadim hic bulundugum bolgedeki kaşar gibi görünen kizlari görseniz hak verirsiniz
00 YorumlaSadece bakmakla ve laf atmakla yetinebiliyorlar kafana takma sen karakter kisilik meselesi
00 Yorumlaaman öyle tipleri ciddiye bile almiycaksınki g. t gibi kalsınlar :/
00 Yorumlaİnsanlar kız kardeşlerinin oldugunu unutuyorlar. ya da annelerinin oldugunu.
00 Yorumla
+1 yılAnnesi ve kız kardeşi olduğunu unutuyor bazıları. Ha bide hoşumuza gittiğini sanıyorlar (?)
00 YorumlaBen onu lisede kızlara yapardim oda samimiyetimden di tanımadığın birine onu yapmak aacma ve ayıptır o kisininde anasi bacisi olabilir yani
00 YorumlaHayatımda hiç bir kıza laf atmadım. bir iki kız bana atmıştı şaşırmıstım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkız arkadaşı olmayan. gidipte teklif etme cesaretini kendinde bulmayan serseri tipler laf atar.
00 Yorumla
+1 yılAmaç eğlence ve gırgır olsun kötü niyet yok yani geneli budur son ihtimal belki düşer
00 Yorumlabir erkek arkadaş ortamındaysa ne biliyim isder isdemez atıo :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıplak gezme edepli elbiseler giy makyaj yapma bak laf atan oluyor mu
01 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem