İş arkadaşımla aramı nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar, Birlikte çalıştığım bir kız var benim eskiden hoşlanıyorum faakt bugün konu çok farklı yerlere geldi artık. geçen gün benim işyerinde birlikte çalıştığım kız rahatsızlandı ve işe gelemedi. Bana mesaj atarak durumu patrona iletmemi rica etti. Bende durumu anlattım, o zaman patronum hala uyuyordu. Benim söylediklerimi anlamamış sanırım ve kızın hasta olduğuna inanmamış. Daha sonra işle ilgili biraz sıkıntı oldu. Öyle bir duruma düştüm ki, sanki ben kızı satmış gibi göründüm. Oysa benim öyle bir şey aklımdan bile geçmedi. Eskiden çok samimi olduğum insan bugün benden kaçıyor, nefret ediyor resmen. En önemlisi de artık bana güvenmiyor.. sürekli birlikte çalıştığım insanın bana güvenmemesi benim çok zoruma gidiyor. Onunla nasıl aramı yapacağımı bilemiyorum. Konuşmuyor doğru düzgün benimle. Koordinatörüm onu yanına çağırdı bugün ve muhtemelen benim hakkkımda olumsuz birçok şey söyledi.. Eskiden Instagram vs gönderisine bıraktığım ifadeleri beğenirdi artık görüldü atıp duruyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Koordinatörüm ise beni insanların içinde aşağılıyor, hakarete varan sözler söylüyor. Hatalı olduğum için o an bişey de söyleyemiyorum.. insanları bana karşı kışkırtıyor. Hatta bunu patronu da dahil edecek muhtemelen.. iş ile ilgili olandan çok yanımda çalıştığım insanın güvenini kaybetmek, bana verdiği tavır benim çok zoruma gidiyor. Eskiden can ciğer olduğumuz kişi ile böyle olmak.. Onunla nasıl aramı düzeltebilirim?
İş arkadaşımla aramı nasıl düzeltebilirim?