Aile & Toplum Size iltifat etmemizi ister misiniz? Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 414 Yapay Zekaya Sor Bu siskoyla 👉🏻 @Tatii_Likoo ile beraber güzel iltifatlar hazırladık buyrun bekliyoz 🙄 Güncellemeler+1 yıl Ben iltifat etmeyi beceremiyorum galiba 😏 Ama Tatii' ye sonuna kadar katılıyorum. hrpinize🍫☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫❤️❤️ Size iltifat etmemizi ister misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çok güzel soruların var şişko 😄 can sıkıntısı neler yaptırıyor insana 😄 1 4 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 😏 Yorumla blackman3419 +1 yıl Bu ne anlama geliyor 🤔 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Dalga geçiyon demek Yorumla blackman3419 +1 yıl Evet, dalga da var ama soruların eğlenceli ve güzel 🙂 bunu iltifat olarak algıla🙂 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl 1 5 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Sen bir baligin bile ezberinde kalirsin güzellik Yorumla Selamşişkolar +1 yıl @bybilge89 🌺❤️ Yorumla bybilge89 +1 yıl @Tatii_Likoo Yiaa ama🥺 sen balsın, sen şeker 🥰😘 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl 💜💋 Yorumla bybilge89 +1 yıl @selamsiskolar 🥰😘😘 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. En son cocukken mahallenin ablalarindan ay sen ne tatli seysin diye iltifat almistim. Cok ihtiyacim var iltifata😊 1 3 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Cennet dedikleri senin yanin olmali bu ne yakisikliklikk Yorumla muratby +1 yıl Cok motive oldum😀 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl 😀 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İltifata alerjim var ama bir yandan balinam, bir yandan balık gayet cazip 1 0 Yorumla
RamiiRamiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sanırım ondan gelecek iltifat pek hayırlı olmayacak ama yine de edin bakalım 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Yeryüzünde cennetin isi olmaz derlerdi seni gormemisler Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl O değil de gizlar34 bedenli küçük memeli Küçücük fındık kalcali garıyi nereden bulabilirim 0 0 Yorumla
AciTRaiN92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Siz takılın iltifat edilecek bir yanımız kalmadı 😉 0 0 Yorumla
Submissivé1isi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Bana iltifat edenin 40 yıl kölesi olurum bfjajgkakf 0 0 Yorumla
Uzaklarda346 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl İltifat edilmesinden aşırı ahatsızlık duyduğun zamanlar oluyor mu? 0 0 Yorumla
üyeismidetayda Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sadece sen et. Senden istiyorum iyi ya da kötü. Her şeyin bir şeyi kötü olsa bile iltifattır. 0 0 Yorumla
Alaz_Alaz__ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Bana iltifat etmeyin, gömün kızlar beni.😀 1 3 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Niye kız 🙄 Yorumla Alaz_Alaz__ +1 yıl Gömülmek hoşuma gidiyor. 😜 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 🌺🌺 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben ona hayranım keşkelerim onda artıyor aklımı başımdan alalı çok oldu ksske bana bir hayat olsa 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) Yorumla
Adorose Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bende bugün doğum günüm denk geldiğim soruya bak bende merak ettim iltifat olarak ne diyeceğinizi bende iltifat isterim 0 0 Yorumla
Loungester Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İltifat değil de gerçeği söyle içinden ne geçiyorsa 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Tanimadigim birine nasil gercegi soyleyebilirim Yorumla
Tatii_Likoo Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bana da istiyorum 1 4 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Bende istiyorum 🙄 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Bize de etsinler Yorumla ibooo1 +1 yıl Gülüşünüz en güzel mevsim 😂 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl @ibooo1 tesekkurler beyfendi Yorumla
Cyyclax Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Samimi değil etme 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl :/ Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Kim kendisine iltifat edilsin istemez ki? 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Zlo sizleri dinliyor :) 1 3 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Bu gozler boylesine yakisikliliga alisik degilll Yorumla Zlatan_red +1 yıl @Tatii_Likoo teşekkür ederim. :) Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Rica ederim Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İltifat edilecek bir yanım varsa tabi edin.😄 1 5 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Cennetten düştüğünde canın yandı mıı Yorumla Tomirisss +1 yıl @Tatii_Likoo Düşerken yardım eli uzatan melek sen miydin 🥺 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Hurilerin canı yanmaz ki Yorumla Tomirisss +1 yıl @Tatii_Likoo Birazdan kanatlanıp uçacağım.🤩 Sen bu işi biliyorsun Tatii. Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl 💜💜 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ediniz bakalım şişkolar 1 2 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Fenasin basa belasin:d Yorumla benhatıra +1 yıl Wuw tşkr 😄😊 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hadi bakalım şişmanlar.. 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Kiyamet mi kopacak gokyuzu cok yakinimda Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elbette, gönderin gelsin hadi 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Et bakalım. Acaba ne diyecek? 🙄😄 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şeri ilgi verimVer bana bir ilgi 0 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Alırız bir cümlelik iltifat 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilemedim bak şimdi 😂 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Gülüsun cennetin fragmani olmalı Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Edin yahuuuu 2 2 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Bende telefon parlakligini kısmaya calisiyorum megersem o senin ısıgınmıss Yorumla YeahRight +1 yıl @Tatii_Likoo ooooo Yorumla
Shiningdiamond Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı. Olurrr 2 3 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl O kadar guzel degil basbaya mukemmelsim Yorumla Shiningdiamond +1 yıl @Tatii_Likoo ayy ilk kelimlelerden sonra korktum biraz neyse ki güzel sonuç oldu😂Çok çok teşekkür ederimm güzel iltifat için 🎈🎈🦋 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Rica ederim sekercik:)) Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. Iltifatların en güzelini iltifat eden hak eder. 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. hadı bakalım. 1 2 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Bulutlarin gözü olsa yine de senden güzel bakamazdı Yorumla burakistan35 +1 yıl @Tatii_Likoo wawww ..:) Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Beklemedeyim 1 17 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Kalem kagidi dansa kaldirmis sabahinda sen olmussunnSiir gibisin mubarek Yorumla Boavista +1 yıl Biraz daha iyi olabilirdi 😑 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Nankörlük yapma Yorumla Boavista +1 yıl Yakalandık... Sarmadı beni iltifat ama ne yapayım 😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Yakalarım ben canım 😅 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kıymetini bil sanki her gün iltifat alıyorsun 😅 Yorumla Boavista +1 yıl Almadığımı nerden biliyorsun? 😝 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kimden alıyorsun 🙄 Yorumla Boavista +1 yıl Söylemem Yorumla Boavista +1 yıl Gıcığım biraz da Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Pis Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Biraz mi 🙄 Yorumla Boavista +1 yıl Ayıp Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ayıbın yolları kayıp bekoşum Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl @boavista sana fazlaydi bile aslinda Yorumla Boavista +1 yıl @Tatii_Likoo Neye göre kime göre? :) Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Ben ettigime gore bana gore Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Buyrun efendim 1 3 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Cennette tatilat vardi sanirim ne isin var dunyadaa Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @Tatii_Likoo 😘 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl 💋 Yorumla
nilayaz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Edin bakalım 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Bende bu guzel koku nerden diyorum asalet kokuyorsun Yorumla
Valeinsiva Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 😌😂 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Sen gelirsen dikenler bile gül kokar Yorumla
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Olur :) 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Eski caglarda tasasan heykelini yapar taparladi bu ne guzellik Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı. Oluur. 1 2 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Ay günesten sen her şeyden güzelsin bebek Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Yiaaa 😻❤️ Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Alırım bir dal. 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Gözlerim kamaştıı bu ışıltının kaynağı sen olmalisin Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. İsteriz reisler 1 2 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Seni gören imana gelir cunki bu yakisiklilik tesaduflerin birlesimi olamazz Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Yine sevap işletiyoruz, ulan her halimle mübareğim Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. O beni sevmemiş 1 3 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Komaya girmekten korkuyorum cok tatlısın daa Yorumla Mitroglu +1 yıl @Tatii_Likoo yav he 0.0005 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl :)) Yorumla
Sednrr5 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl @tatii_likoo bana yazar misin nolur 0 4 Yorumla Sednrr5 +1 yıl Dropla ilgili gerçği öğrenmek istiyorsan gel Yorumla Sednrr5 +1 yıl Bekliyorum sadece 5 dknı ayır Yorumla Sednrr5 +1 yıl @selamsiskolar bana yazar mısın Yorumla Sednrr5 +1 yıl @selamsiskolar yazman gerekiyor acil Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Olur bakalım 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. Eyvallah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Çok güzel soruların var şişko 😄 can sıkıntısı neler yaptırıyor insana 😄
😏
Bu ne anlama geliyor 🤔
Dalga geçiyon demek
Evet, dalga da var ama soruların eğlenceli ve güzel 🙂 bunu iltifat olarak algıla🙂
Sen bir baligin bile ezberinde kalirsin güzellik
@bybilge89 🌺❤️
@Tatii_Likoo Yiaa ama🥺 sen balsın, sen şeker 🥰😘
💜💋
@selamsiskolar 🥰😘😘
En son cocukken mahallenin ablalarindan ay sen ne tatli seysin diye iltifat almistim. Cok ihtiyacim var iltifata😊
Cennet dedikleri senin yanin olmali bu ne yakisikliklikk
Cok motive oldum😀
😀
İltifata alerjim var ama bir yandan balinam, bir yandan balık gayet cazip
Sanırım ondan gelecek iltifat pek hayırlı olmayacak ama yine de edin bakalım
Yeryüzünde cennetin isi olmaz derlerdi seni gormemisler
O değil de gizlar
34 bedenli küçük memeli Küçücük fındık kalcali garıyi nereden bulabilirim
Siz takılın iltifat edilecek bir yanımız kalmadı 😉
Bana iltifat edenin 40 yıl kölesi olurum bfjajgkakf
İltifat edilmesinden aşırı ahatsızlık duyduğun zamanlar oluyor mu?
Sadece sen et. Senden istiyorum iyi ya da kötü. Her şeyin bir şeyi kötü olsa bile iltifattır.
Oluuur
Bana iltifat etmeyin, gömün kızlar beni.😀
Niye kız 🙄
Gömülmek hoşuma gidiyor. 😜
🌺🌺
Ben ona hayranım keşkelerim onda artıyor aklımı başımdan alalı çok oldu ksske bana bir hayat olsa
:)
Bende bugün doğum günüm denk geldiğim soruya bak bende merak ettim iltifat olarak ne diyeceğinizi bende iltifat isterim
İltifat değil de gerçeği söyle içinden ne geçiyorsa
Tanimadigim birine nasil gercegi soyleyebilirim
Bana da istiyorum
Bende istiyorum 🙄
Bize de etsinler
Gülüşünüz en güzel mevsim 😂
@ibooo1 tesekkurler beyfendi
Samimi değil etme
:/
Kim kendisine iltifat edilsin istemez ki?
Zlo sizleri dinliyor :)
Bu gozler boylesine yakisikliliga alisik degilll
@Tatii_Likoo teşekkür ederim. :)
Rica ederim
yok ya istemem bünye alışkın değil
İltifat edilecek bir yanım varsa tabi edin.😄
Cennetten düştüğünde canın yandı mıı
@Tatii_Likoo Düşerken yardım eli uzatan melek sen miydin 🥺
Hurilerin canı yanmaz ki
@Tatii_Likoo Birazdan kanatlanıp uçacağım.🤩 Sen bu işi biliyorsun Tatii.
💜💜
Ediniz bakalım şişkolar
Fenasin basa belasin:d
Wuw tşkr 😄😊
Hadi bakalım şişmanlar..
Kiyamet mi kopacak gokyuzu cok yakinimda
Hayır dalga geçildiğini düşünürüm gücenirim
Elbette, gönderin gelsin hadi
olur guzelller guzeli
Et bakalım. Acaba ne diyecek? 🙄😄
Şeri ilgi verim
Ver bana bir ilgi
Hadi bakalım siskolar ☺️
et bakim azcik duygularim oksansin
Alırız bir cümlelik iltifat
Bilemedim bak şimdi 😂
Gülüsun cennetin fragmani olmalı
Edin yahuuuu
Bende telefon parlakligini kısmaya calisiyorum megersem o senin ısıgınmıss
@Tatii_Likoo ooooo
Olurrr
O kadar guzel degil basbaya mukemmelsim
@Tatii_Likoo ayy ilk kelimlelerden sonra korktum biraz neyse ki güzel sonuç oldu😂
Çok çok teşekkür ederimm güzel iltifat için 🎈🎈🦋
Rica ederim sekercik:))
Durdum ve bekliyorum Şişkocan 🤣
Iltifatların en güzelini iltifat eden hak eder.
bir Can can larla dalga gecmemeli
İstemem yan cebime koy
hadı bakalım.
Bulutlarin gözü olsa yine de senden güzel bakamazdı
@Tatii_Likoo wawww ..
:)
Beklemedeyim
Kalem kagidi dansa kaldirmis sabahinda sen olmussunn
Siir gibisin mubarek
Biraz daha iyi olabilirdi 😑
Nankörlük yapma
Yakalandık... Sarmadı beni iltifat ama ne yapayım 😂