Kafam çok karıştı 21 yıldır istanbuldayım artık çok sıkıldım okulumda son senem ve bitirin öğretmen olucam ama İstanbul'da mı kalsam yoksa başka şehirleri yazsam tahinim oraya çıksa. En istedeğim il de İzmir tatilde hep buradayız sevdim ama işte neresi olur başka yapabilir miyim?
Cevabın nedir?
Bir tercih şansın olsa da İstanbul'u seçme derdim... Yaşanması çok zor bir şehir. Ama ilk atamada büyük şehirleri tutturmak çok zordur. Yüksek puanlarla bile zor. Ama bence İstanbul'da yıllarca yaşamış biri olarak küçük şehirlerde yaşaman zorlaşır. O yüzden arada bir İstanbul kaçamağı yapabileceğin yakın ama küçük şehirleri seçebilirsin. İstanbul'a yakın olmasa bile Sevdiğin büyükşehirlere yakın illeri seç bence... Ben de öğretmenlikten bu sene mezun oldum. İnşallah kazanırsın. Başarılar...
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her yaz İzmir e ailemin yanına geliyorum, şehir olarak gelişmemiş ama İstanbul gibi karman çorman değil.
Öğretmen olacaksanız İstanbuldansa İzmir, o maaşla İstanbul'da arada kalınır, İstanbulun sunduğu lükslerden yararlanılmaz, oysa İzmir öyle mi? Orta halli birisi olarak istediğiniz zaman sosyete mekanı Alaçatıya atarsınız kendinizi, gezersiniz, tozarsınız...01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. İzmir de anca tatil yaparsın 1-2 gün. 22 yılımın her anı nefret etmekle geçti izmirden. Ne adam gibi hizmet eden kurumları var, ne doğru dürüst insanı. İlkokullu çocukların kafelerde yaptıklarını ben hayatım boyunca yapmadım. Avrupalılaşmayı çok yanlış anlayan bir şehir. Pişman olma sonra.
11 Yorumla
+1 yılikisi arasında her zaman izmiri tek geçerim. hem rahat bir şehir ulaşım kolay havası genel anlamda güzel. İstanbul gibi kargaşa değil. ben izmirde okuyorum ama bana sorarsan büyükşehirlerde yaşama taraftarı değilim. sakin bir yerde yaşayıp eğlenmek için gideceksin büyükşehirlere
03 Yorumla- +1 yıl
umarım senin için en iyisi olur. sağlıcakla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
112Cevap
Büyük köy diyolar izmire gerçekten de öyle siyasetteki en rahat insan aziz kocaoğlu koltugunda oturarak geçiriyo yıllarını hiçbirşey yaptığı yok bikere insanları kötü metroya bin takıla takıla sallana sallana giden durakları var bikere bindim 25 dk. Boyunca durdu ilerlemiyo çöp kokusu olan yerlerden geçiyo sordum arkadaşa hep böyle diyo cidden igrenç bir yer bunu herkes farkında ama chplisi nedense çok binali yıldırımın binlerce projesi vardı seçmediler kendilefine yazık ettiler ileride daha berbat edicekler izmiri yaşayan bilir git İstanbul'da kal çok pişman olursun sokakta içki içenler var dışarı çık sarmaş dolaş sevgilileri görmeden evine girmezsin üni. ye geçenlerin çoğu başka şehir istiyo kurtuluş yok başka çünkü inşallah birgün izmirin başına akparti geçicek adam edicek izmiri oy vermeyenlerde keşke diyecek inşallah...
19 Yorumla- +1 yıl
Aziz iyi diye vermiyoruz oy biliyoruz hiçbirşey yapmadığını ama bizim için daha önemli şeyler var o yüzden böyle iyiyiz aslında. Başa ak gecebilcegini sanmıyoruz bu çoğumuzun düşüncesi
- +1 yıl
Bu sene gecmediyse zor biraz o :) bu sizin için sıkıntı yaraticaksa izmiri tercih etmeden tekrar düşünün derim
- +1 yıl
aynen canım ya doğduğumdan beri izmirdeyim tek değişen bişeyi göremedim ilerlemiyo gelişmiyo bu şehir bu chp oldugu sürece
Gelecek açısından düşününce İstanbul' da imkanlar daha çok. Ben olsam düşünmeden İstanbul derdim ama ruhsal açıdan bakacaksak - kalabalık - trafık vs İzmir tabikide.
14 Yorumla- +1 yıl
Vayyyy. ne karizmatik yaa bende senin gibi olabilirmiyim aycakn ;-)
- +1 yıl
Türkiye'nin 80 ilinden ve dünyanın herhangi ülkelerinden insan gelen bir yer varsa İzmir köy kalır ;)
Tayine tahin diyorsan istanbul-izmir arasinda secim yapacak kadar basarili olacagina inanmiyorum. Oldun diyelim: benim icin sehirler İstanbul ve digerleri seklindedir. Bircok sehirde bulundum, 2 sene ankara'da yasadim ama İstanbul diger tum illere gore fazla gelismis. İzmir beni keser dersen İzmir de cok guzeldir ama bana yetersiz geliyor. Tercih tamamen senin.
19 Yorumla- +1 yıl
Izmirli olarak İstanbul diyorum arada büyük fark var :) hehe
- +1 yıl
İzmirden başka bir yerde bende yapamam bana vericekler kafam estiginde Istanbula gidicem ama dediğim gibi arada büyük fark var yine de Istanbuldan sonra ki en iyi seçenek
- +1 yıl
Onda objektif olan herkes hem fikirdir. Istanbul'dan cikacagin an tek alternatifin İzmir olsun. Ankara cok kuru yani orada yapamazsin diye dusunuyorum. Bursa falan da olabilir, orasi da oldukca gelismis ve modern bir sehir. Hem marmara'da, hem de İstanbul ve izmir'in ikisine de yakin.
İstanbul bir insan ucin veli nimet tir misal benyillarca küçücük bir sehirdeyim karsiya gecincr insan olduğumu farkediyorum imkanları tam istediğim gibi sanat dersen sanat egitim dersen eğitim her sey orda unlulerin hepsi orda nisantasinda oturupda bir ünlü ile tanismamak delilik gibi bisey bence yaşadığın sehrin kıymetini bil istambulda oku ama diger sehirlere gezmeye git
07 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİzmir güzel bir şehir de İstanbuldan İzmire gidersen sudan çıkmış balığa dönersin. Ama İzmire bile gidemeyip başka seçenekler yazarsan hayatı falan sorgularsın :D İstanbul iyidir, ama ille farklılık istiyorsan İzmir dışında bir yer düşünme.
11 Yorumla Ben Almanya'da yaşıyorum fakat İzmir doğuma büyümeliyim İzmir süper bir şehirdir tarihi yerler olsun sanatı olsun süperdir hiç mi? Kötü yanı yok diyorsan bu tepecik. kadifekalle. yamanlar. gediz. limontepe. eski izmir. buralardan uzak dur çingenesi kürdü çokdur
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzmir güzeldir.
Trafik sorunu yoktur.
Ülkenin durumuna göre sıcaklık olayı Antalya gibi değildir.
Kışları yok denecek kadar azdır.
Turistik yerleri çoktur.
İnsanları güzeldir, rahattır.
İstanbul'a alıştığın için belki küçük gelebilir ama İzmir bambaşkadır.
Rahat bir şehir burası.01 Yorumla
+1 yılİzmir gerçekten rahat yaşanabilen istanbula kıyasla daha az trafiği olan canın işten sıkıldığında 1 saatte kendini çeşmeye atabileceğin güzel bir yer tek sorunu istanbuldaki mağazalardan bir kaçını bulundurmaması hm vs
01 Yorumla
+1 yıl17 yıldır izmirde yaşıyorum. Benimde içim istanbula gidiyo. Bence olay şu yıllardır İstanbul'da olduğun için artık başka güzel bir şehirde bulunmak istiyosun. Bende aynı şekilde. Ama İstanbul'da kal derim değişiklik istiyosanda İzmir olabilir :D
18 Yorumla- +1 yıl
izmirde yaşamak daha kolay :D aslında en iyisi yazları izmirde olucaksın kışları İstanbul o zaman süper olur
- +1 yıl
zaten sende öyle yazmışsın :D
- +1 yıl
hayalim valla :D İzmir harika bir tatil yeri ama kışın sıkılıyorum
- +1 yıl
aynen bence çok şanslısın İstanbul'da kal derim ama trafikten kalabalıktan sıkıldıysan daha kolay bir yaşam istiyorsan izmire gel ama kal bence karar senin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni anca emekli olduğumda oralar bekler. Yok abi bunca yıldır yaşıyorum alıştım ben bu şehrin trafiğine, ulaşım rahatlığına, iş sıkıntısı yaşamamama, bir nevi herşey elimin altında gibi. İstanbuldan çıkınca ülke değiştirmişim gibi hissediyorum kendimi
11 Yorumla
+1 yılBu Şehr-i İstanbul'u hiç birşeye değişmem.. İzmir'de sıkılabilirsin İstanbul kadar gezilecek görülecek yerleri yok diyebilirim.. Ben 15 gün diye gittim 10. gün İstanbul'a döndüm o derece yani.
15 Yorumla- +1 yıl
Dene ama tatil için dene en azından bir gör keşfet arkadaşların varsa eğer orda yaşayan hem onları ziyaret etmiş olursun.. İzmir gezilecek tatil yapılacak şehir fakat uzun süreli ikamet edilecek şehir değil kanımca..
- +1 yıl
Ben kendi fikrimi belirttim sadece.. Bana İzmir pek güzel ve büyüleyici bir şehir olarak gelmedi sadece. Bu benim bakış açım İzmir'e karşı.. Belki senin hoşuna gider bilemeyiz.
+1 yılben iki yerdede kalmış zaman geçirmiş biri olarak İstanbul derim. cok skıldı isen çevreni arkadaşlarını takıdıgın yerleri değiştir hayatını bazı anlamlarda değiştir monotonluk katma ama değiştir mesela al bir gün başını kitabını cantana koy beşiktaştan bin vapura kitabını oku hep bir farklılık kat o zaman herşeyin rengi değişir İzmir bellirli mddet sonra çok skıcı oluyor
05 Yorumla- +1 yıl
istanbulun cidden taşı topragı altın her konuda emin ol buna
- +1 yıl
son uyarı PİŞMAN OLACAKSIN ! GİDERSEN :)
izmire git ya burdan daha rahat, İstanbul stresiylemi uğraşıcaksın okul stresiylemi , İzmir istanbula göre daha sakin en azından herşeyden önce kafan rahat olur
11 Yorumla
+1 yılİzmire gidersen öyle heryere gitme ama karşıyakada mavişehir soyak evleri var git ordan kirala bir tane bende 3 yıl yasadım orada pörfekt diyebilirim
05 Yorumla- +1 yıl
O dedigim site çok güzel havuzu ağaçlar evin içi felan çok hoş yani cazip gelsin iyidir :)
- +1 yıl
Pardon o zaman ya vazgeçtim oradan :D
Denizli'yi dene derim mis gibi yerdir. İzmir'li olarak ne İstanbul ne de İzmir yaşanası yerler değil.
01 Yorumlaistanbulla baska sehırler kıyaslanamaz bile.. kısın ne yapıcaksın bıldıgın kasaba mod on a gecıyo.. istanbulun heranı eglencelı guzel zevkli
05 Yorumlaİzmire imkanim olsa koşarak giderdim. Biktim İstanbul dan
11 YorumlaÖnce izmirde nerede yaşamak istediğini söyle.
izmirin çoğu semti görgüsüz insanlarla dolu.
ben bıktım şahsen03 Yorumlaen güzeli karadeniz karadeniz samsun de ne istanbulu ararsın nede izmiri ikisinin karısımı bir kent nufusuda fazla olmadıgı içinde ulasımda hayatta rahat artı hala bir çok deger yasatılıyor
03 Yorumla- +1 yıl
rahatlık temiz hava full oranganik taze besin orada temiz suda orada kültür desen çok renkli samsun dememin sebebide çok güzel bir sehir insanın ayrılası gelmiyor oradan hersey mevcut karadenizin en kalabalık sehri1.3 milyon nufusu var ama ne trafik sorunu var nede kaynak sıkıntısı herseyin tazesi temizide orada mevcut insanında iyidir sıcakkanlı felan eger atama için yer yazacaksan agırlıklı karadenizde yaz en az bir tercihin samsun olsun
+1 yıl5 yıldır istanbuldayım.. öğrencilik bitti sonra çalışmaya başladım.. iş durumum da hep İstanbul'da kalcam gibi görünüyor ama izmire yerleşmeye çalışacağım.. şunu anladım ki çalışınca yaşanmıyor istanbulda.. öğrenciyken süper ama çalışınca..
03 Yorumla- +1 yıl
ya İzmir de yaşarım ta da bu ülkeyi terk ederim.. 16.5 milyon nüfus.. 130 ülkeyi geçmiş istanbul. . evinle işin yanında olsa ne yazar kalabalık...
hiç bir topuk tıkırtısı bu kadar davetkar calamaz :) diyorumm
01 Yorumla
+1 yılIzmir. Hem ekonomik yonden yasanmasi daha kolay bir sehir hemde huzur var doga var gercekten
01 Yorumlaİzmir dene bence..
İzmir insanı farklıdır kanı sıcak aksamlarıda güzeldir.03 Yorumla
+1 yılİzmir tabii ki, ne kadar az akpli, o kadar huzur..
02 Yorumla- +1 yıl
ne diyeyim umarım şifa bulursun..
Türkiyede ki en rahat şehir İzmir gel gel çok düşünme ne istanbulun trafiği var ayrıcada türkiyede 80 ilde olmayan bir farklı bakış acısı huzur var burada gecim derdinde olmaz kesinlikle.
07 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel inş umduğun gönlünden gecen olur psikolojin boZuk faln yazmıssn profldede hcbseye yuzunu asma bir sıkıntılı arada kalmışlık var gbi sende ya da ben öyle hssettim ama yineliyorum gene yuzunu asma inş huzur da umdugun iyi günlerde sennle olacaktr. şu an baya hislerimi yazdm sadece bu
+1 yılİzmir tabi hem rahatlık açısından hemde trafik kalabalık derdi yok ;)
09 Yorumla- +1 yıl
Ben izmirliyim gerçekten bir bayan için yaşanacak çok güzel kültürlü bir şehir gel gör ;)
- +1 yıl
Geri dön kızzz ;)))
- +1 yıl
Sen hele bir şirinceye git tamamen farklı bir kültür.
- +1 yıl
Ben İzmir aşığıyım gerçekten şu an üstüne para verseler başka yerde yaşayamam ;))
+1 yıliki şehirde de bulundum, ilk tercihin olsa kesinlikle İstanbul derdim, fakat sen yıllardır İstanbul'dasın zaten, İzmir sana iyi gelecektir, İzmir de güzellikler şehri, frekansınız tuttu mu daha da gelmezsin zaten :)
05 Yorumla- +1 yıl
başarılar öğretmen hanım, atama kaygınız olmasa gerek tercih şansınıza bakacak olursak :)
- +1 yıl
istediğin yer olmasın, mutlu olacağın yer olsun, ya da istediğin yer mutlu olacağın yer olsun, olsun işte :)
+1 yılartık ailenden kopman lazım bati illerinde geçimin biraz zor olur yeni olduğun için doğuyu ver dedim
013 Yorumla- +1 yıl
tvden göründüğü gibi değil doğuda yaşıyan arkadaşların varsa sor bana dersen Diyarbakır, van, , erzurum, malatya buralar gelişmiş doğu illeri sen izmire gidersen yeni olduğun için geçinmen zor olur
- +1 yıl
genç bir öğretmen olacaksın hata yaparsın araba sart ama bence bol bol gez :)
- +1 yıl
sevimli bir öğretmen olursan sorun yok ama sanmıyorum ilk sene sinir hastasi olacaksin eminim:D
- +1 yıl
benim gibi bir öğrencin olsaydi şu an cezaevindeydin :D öldürürdn beni
- +1 yıl
o zaman işin daha zor laftan anlamazlar :D kizdigin gibi ağlarlar şu an seni depresyona sokmaya çalışıyorum:D
- +1 yıl
o zaman hemen vazgeceyim öğrencilerin sansli:)
istanbuldan bende gitmeyi planlıyorum burada yaşanmaz örneği otobusler :D ve kıc kıca yaptıgımız kısa seyahatler :D
07 Yorumla
+1 yılistanbulu öğretmenlik için hiç cazip görmüyorum açıkcası.
05 Yorumla- +1 yıl
Kalabalıktan ziyade İstanbul'da okudum çoğu okulda ortam iyi değil.
- +1 yıl
Şimdi oldu ya o zaman hareketli yaşamak istiyorsan İstanbul tabi kışın oralar boş olur
Muğladan daha güzel biyer yok türkiyede.
istanbuldan kaç :D
İzöir alternatif olarak iyi05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 23 yıldır istanbuldayım ama çok sıkıldım. izmirde beni bekleyen çok güzel bir iş var. yakın zamanda izmire taşınmayı planlıyorum. ama önce 1 adet ev arkadaşı bulmam lazım. ilk başlarda evdi eşyaydı karşılayamam çünkü.
01 YorumlaSenin nasıl bir karaktere sahip olduğuna göre değişir. Ben istanbul'u seçerdim; 5 yıldır izmir'de yaşıyorum bu arada.
03 YorumlaIzmirimize laf edenler keşke tatile de gelmeseler. Unutmasınlar ki Çeşme de Izmirin... kesinlikle İzmir diyorum...
01 Yorumla22 senedir istanbuldayım bunca sene türkiyenin çoğu şehrini gezdim ancak İzmir ve İstanbul kıyaslanamayacak iki şehir bence ikiside çok güzel.
01 Yorumlaİstanbul dan sıkılan insanlar hep aynı semtinden pek dışarı çıkmayan insanlar. İstanbul dan sıkıldım deme bana büyük geldi de.
15 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili izmirliler belki kızacak amma İzmir çok kötü durumda. Hiç gelişmemiş.. Sanırım bu kadar ilgiyi kızlarına borçlu.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLütfen cevabı tekrar okuyunuz.. Okuduktan sonra jetonun düşmesi için biraz bekleyiniz :D
Cevap sahibi+1 yılSizce ortada başka açıdan anlayacak bir durum var mı Hoca Hanım :))
+1 yılİzmirde bir kaç gün kal bakalım istanbulu hatırlayabilecek misin
01 YorumlaAnkara sessiz sakin ucuz ama sen tatil cocugusun sanırım istanbulu sec bence havası daha iyi
05 Yorumla
+1 yılbende 21 yıldır burdayım ama en iyisi İstanbul bence :)
11 Yorumlaİstanbul'dan ayrılmamalısın hayat burada aslında. Bul birini 1 2 sene takıl sonra evlen :)
13 Yorumlaİstanbul can dır, bir yıl ayrı kal anlarsın değerini
03 Yorumlatahin genelde pekmezle iyi gider panpa
İzmir istanbulun yerini tutamaz01 Yorumla
+1 yılİstanbul iyidir bu sehirden aldigin herseyi diger sehirlerde bence ararsin uzaklasma bizden ogretmenim :)
09 Yorumla- +1 yıl
Gitme boğaz bile hasret kalir gozlerine ;) soranlara ne deriz o ögretmen artik yok diye :/
- +1 yıl
Barmenim :)
- +1 yıl
Diger soruna cevap vermisim :)) sari sacli :))
- +1 yıl
Neden garip olsun ki garip sen gitme diye çaba sarf ediyorz :))
+1 yılKadar yıl İstanbul'da yasadiysan burada kalsan daha iyi olur hem bir soru sormak istiyorum size istanbul'un her yerini gezdiniz mi?
07 Yorumla- +1 yıl
Öyleyse istanbul'da kal. Ben mesela istanbul'u hayatta birakmam diyebilirim anca yurtdışına tasinmadigim surece
- +1 yıl
Öyleyse istanbuldan vazgeçme. Ben dogdugumdan beri burdayim eminim gezmedigim yerleri vardir kesinlikle bir omur yetmez istanbulu gezmk icin
- +1 yıl
Öyleyse cevabin nedir :) ?
Bende İstanbul'da oturuyorum ama izmirde oturmak çok isterdim kafa dengi kişilerim hep izmirdeler -,-
01 Yorumlaben herzaman İstanbul derim yaşanacak tek yer bence ne olursa olsun... ama izmirde güzeldir seçim senin tabiki...
01 Yorumlatatiller çok farklı gerçek manada bir ayrıl kötü hissedersin. İstanbul... pişman olursun benden söylemesi
13 YorumlaKesin istanbulun trafigi seni sikmistir İzmir mantikli bence de
03 Yorumla
+1 yılBEN IZMIRDEYIM GELDE IZMIRI GÖR YASA İstanbul'da NEYMIS
05 Yorumla- +1 yıl
:) temellı tabı sıkıntı olur 1 ton sey kalcak yer odur budur masraf. ben ıstanbul bakırkoydeydım askerlıgımı orda yaptımda yanı ulasım vesaıre sıkıcı cok ınsan var bunaldım yanı cıdden ulasım flan zor ısyan ettım. ızmır gıbısı yok bucadayım benım ıcın cennet burası :)
- +1 yıl
aynen öyle hayatında basarılar sna :) .
istanbulu gören başka şehirde zor yapar. ama İzmir , istanbulun bir kaç alternatifinden biri bence
11 Yorumlabunu en iyi sen bilirsin ama değişiklik istiyosan izmiri denemelisin
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSna en iyi yer bursa istanblada yakn izmrde ankaryada :)))))
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden? Yasamasida rahat büyük sehr oldgu halde dağı denizi hepsi var
Cevap sahibi+1 yılE burdaki Beşiktaşlı lar napyo :)) detaylda dusunrsen hic bir yerde yasam olmaz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul'u hiç düşünme. İzmir en iyisi. Her mevsim yaşanacak yer. Ben İzmir seçerdim hiç düşünmeden
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılizmire 3. büyük şehir diyoruz ama küçük gerçekten çok sıkılırsın istanbulun tadinı bulamazsn
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kpss'yi kazan. sonra atanırsın ardahana. oradan geçiş yapar, istersin "tahin"ini"
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıll*n ne mübarek adamım yaa.
+1 yıliki yerde güzel ama sıkıldıysan gel bir ege havası al derim :)
01 Yorumlaİzmir güzel seneye bende izmire taşınacağım dükkan acacam bekar evi tutacam beraber yaşarız. d
02 Yorumla
+1 yılİstanbul yaşancak yer değil ya İzmir gayet iyi :D
01 Yorumla
+1 yılAnkara en iyisi kardes izmirden gelismis istanbuldan zayif git derim super bir yer
06 Yorumla- +1 yıl
Antalya o zaman ben izmire gitme derim
- +1 yıl
Ankaramı izmirden iyi? :D yapma kardesss burada ortamın olmadıgı ıcın dıorsun onu
- +1 yıl
Sevmiyorum izmiri allah buyuk konusturmasin ama izmirde yasamak asla istemem ben
- +1 yıl
Ankara bana gore daha iyi
- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri