+1 yılEvlenmeden önce biliyor muydu bakire olmadığını. Biliyorsa niye sorun yapmamış evlenmiş bilmiyorsa da senin suçun neden söylemedin. Hangisi? Bilmiyorsa boşanmak istemesi normal ailesi ve kendisi için kabul görmüyorsa adam ne yapsın kendini onun yerine koy sana yapsalar dolandırılmak resmen. Yalan varsa işin içinde o zaman olmaz o evlilik. Bugün bu yalanı duyan yarın başka yalanını da arar güveni bitmiş diyebiliriz bu durumda. Bana göre bakirelik çok önemli değil mesela bende bakireyim bu konuda çok netim asla kimseyle evlenmeden olmam ama olan arkadaşlarım var saygım sonsuz onun hayatı beni ilgilendirmez bana zararı yok iyi insanlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Bakirelik önemli değil derken yaşamış insanlar için dedim yani ön yargılı değilim
- +1 yıl
Bakirelik şu için önemli ilki ben oluyorum fakat ben erkeğim benim bir kadın kaç kişiyle birlikte olduğumu bilemeyeceğine göre ağzımla söylesemde yalan mı doğru mı bilemez tek yapacağı güvenmek
O neden ilişki esnasında kanayamadı diye ben bakire değilim demek mecburiyetinde ben bunu bir kadına sormayı hak göremiyorum kendimde. Zaten evlenme kararı aldığım bir kadınsa karakteri düzgündür olmuştur bir şey onu yargılamak ilişkiyi zehir etmenin manası yok geçmiş geçmişte kalır. Evlenmeyeceğin tarzda bir kadınsa zaten baştan siler atarsın evlenince böyle bir şey yapmazsın. Bu bildiğin ben seni zarın için sevdim demek. Tabi evlenmiş olan arkadaşımız yalan dediyse bakireyim ilkinim filan bu yalan hiç hoş değildir. Sessiz kal kendini saf temiz göstermenin insanları kandırmanın alemi yok ortaya çıkınca yalanı kim olsa soğur. Kişiyi kaybetmemek için yalan söylersen hep yalan söylemeye devam edersin. Bu yüzden soruldu mu net mertçe söylenebilir. Dediğim gibi erkeğin bekareti yok görünmüyor ben kimseyle olmadım diyip 20 kişiyle birlikte olmuş olabilirim. Bu gibi soruları insanların birbirine yöneltmesi ilişkiyi zedeler. Tabi bizim türk erkekleri tek taraflı düşündüğü için ooo bekareti yok bu kim bilir benden önce kaç kişiyle yattı sanki tek orası var neyse seviyemi düşüremeyeceğim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. normalde şu anda kanun böyle diyor ki,
kadının takabileceği takılar kadına aittir,
yani bilezik, küpe, kolye, gerdanlık v. b.
diğerleri ise kocana ait olur küçük altın gram altın para v. b.
hakim kararı bu konuda verir biz veremeyiz sonuçta kusurlu taraf araştırılacak, ama 1 seneden önceki boşanmalarda çekişmeli boşanma olur anlaşmalı olarak boşanamazsınız, bu da boşanmada şahit ve delil isteyebilir hakim.
gerisini bilmem00 Yorumla
+1 yılBaştan dürüst olacaktin soyleyecektin adam haklı. Bakire olmayan her kızın cevabı şu oluyo
Biri vardı evlencektik kandirdi zorla yaptı oda bikere oldu.
Ulan dürüst olsaniza on kişi yirmi kişi desen inan sorun yapmam bekareti ama gerçekten dürüst değilsiniz kızlar bu konularda ve bizde düşünüyoruz ulan bu her gorustuguyle yatmistir diyoruz37 Yorumla- +1 yıl
Bilader çok boş yapıyorsun erkek neden birileriyle yattığını söylemiyorda kadının zarı var diye o söylemek zorunda bu nasıl bir mantık? Ayrıca bazı kadınların kanamıyor zar yapısı farklı araştırabilirsin. Bir kadınla zarı için evleniyorsa zaten adam ayrılsın. Bu gibi konuların konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum sonuçta geçmişi konuşmak biriyle birlikte oldum vs demek her iki tarafıda birbirinden uzaklaştırır ve araya soğukluk sokabilir. Geçmiş geçmiştedir herkes şuana bakmalı o andaki karakteriyle değerlendirmeli yaşayışıyla değerlendirilmeli
- +1 yıl
@RonanaZoro sen kanamis al ozaman lavuk boş yapan sensin
- +1 yıl
Bir kadınla yattıysan özellikle bir kadının bekaretini sormaya asla hakkın yok biraz adalet duygusu olan bir insansan demek istediğimi anlarsın. Seviyesiz herif erkeklik gururu diye öleceksiniz benden önce biri değmiş hööö ama bende çok değdirdim kız bunu sormuyor diye düşünmezsiniz
- +1 yıl
@RonanaZoro sanane ulan amfukarasi herkes ozgurdur sana giren çıkan ne ammmınabastigim sanami soracam ne isteyip ne istemeyecegimi
- +1 yıl
Peki sosyal mecrada Ali Kıran Başkesen kesilmen seviyesiz herif …
- +1 yıl
@RonanaZoro sanane pipimin prezervatifi sa na ne kim neyi isteyecegini sanami soracak mal sa na ne sana giren çıkan bişe var belliki
- +1 yıl
Ağzını toplar mısın yoksa ıslak meşe odunuyla anne anne diye bağırta bağırta döverim seni
+1 yılBaştan enden söylemedin de imzadan sonra söyledin? burada suç sende en başında anlatırken söylese idin sorun olmazdı. Şimdi artık. diyanet hukuka karıştığı için seni suçlu bulup sana tazminat davasında açarlar kandirildim diyerekten.( Bekaret bekaret diye diye ne hallere geldik ya )
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
+1 yılCevapları bulunması gereken 3 soru var
1) Evlenmeden önce bunu bilmiyor muydu?
2) Neden düğün ertesi değil de 1 ay sonra?
3) Boşandığına değil, tazminat nafakaya mı üzülüyorsun?
Benim tahminim sen kocana bakire olmadığını söylemedin, ve evlendin. Kocan bunu sonradan anladı ve haklı olarak boşanmak istiyor. Çünkü kandırılmış. Ki bence sen bilerek söylemedin, hem tazminat nafaka altın alırım diye düşündün, hem de bundan sonraki hayatında bakire değilim çünkü evlendim boşandım demek için.
Sanırım evdeki hesap çarşıya uymadı, ve mahkeme kocanı haklı bulur zırnık alamazsın.60 YorumlaBir hukukçu değilim ama hakim eşlerin birbirini manevi açıdan kandırdığı kanısıyla hareket ederse, erkeği haklı bulabilir. Bunu doğru ya da yanlış buluyorum demiyorum. Yorum yapmıyorum ama bazen hakimlerden çok farklı kararlar çıkabiliyor. Erkeğin doğal hakkı diyerek, haklı boşanma sayabilir. Mal paylaşımı yapar ama belki nafaka bağlatmaz. Bunlar sadece Olasılık.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boşanmaya üzülmüyor da nafaka - altın peşine düşüyor. Te Allahım ya.
Günümüzde şu tip erkekler de var;- Daha önce ciddi ilişki yaşamamış
- Yaşadıysa bile elini tutmaktan ileri gitmemiş
böyle yaşamış erkekler de var. Ama kadın aşık olmuştur ve bu aşk ilişki yaşamaya kadar gitmiştir. Şimdi bu tip bir erkek ne kadar ben sorun etmem desede o içini kemirip duracak geçmiş deyip bir kenara atamayacak. Aynı şey kadın içinde aynı olacaktır. Bu bir gerçek.
Adam muhtemelen yukarıda ki maddede olan bir tip ve böyle bir durumdan rahatız olmuş olacak ki boşanmak istiyor. Eğer değilse orada bir saçmalık var zaten.
Ama bence bu tip durumlar daha önceden konuşulup yıpratılmadan bitirilmeli.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
u +1 yılUmarım adalet yerini bulur. Hangi devirde yaşıyoruz? Sanki kendisi bakir miydi? Bu kadına yapılan bi hakarettir. Tamam bu kadar önem veriyorsa evlenmeden önce konuşulsaydı bu konu. Ben yerinde olsam ne nafaka ne tazminat zerre bir şeyini istemem. Mankafa insanlarla uğraşamam. Tüm bağımı koparırım, şeytan görsün yüzünü. Namus iki bacak arasında değildir. Bunu kavrayamayan insanların nesli tükensin artık.
516 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
O dislike atan hemen çıksın ortaya :D Sen de bana bir özür borçlusun, duruma göre belki affederim :D
Adamın burada hakaret ettiği konusunda hemfikiriz, Adam bekareti olan birini istiyorsa, kendisinin de bakir olması zorunda, ki bunlara takılmamak gerekiyor. Önemli olan kişilerin birbirlerini sevmesi, saygı duyması. Sadece takıldığım konu, bunlar evlilik öncesi konuşulmuş olabilir, kız bakirim demiş olabilir, tabi evlilik sonucu kadının yalanı ortaya çıktı, bu kandırmaya girmiyor mu sayın savcım :D - +1 yıl
- +1 yıl
çok farklı* bir durum olacaktı o :D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYeni aklına gelmiş.
Bu insanoğlu neden böyle saçma sapan şeylere takılıyor.
Sanki evlendiği güne kadar ya da hayatında ciddi anlamda bir birliktelige başlamadan önce hiç ilişkiye girmemiş gibi davranmaktan neden vazgeçmez.
Şaka gerçekten şaka.
her şey olmuş bitmiş saçmalamış.
Anlaşmalı boşanma olabilir.
Şiddetli geçimsizlik olarak dava bir yere bağlanamaz.
Size karşı bir şiddet uygulamisligi var mı?00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılYani nafaka tazminat tarzı şeyleri almak için evlendiği sen ben de olsam sana vermem yolun yolcusu yolunda gitmeli ama evlenip de bakireliğin yoksa kim bakireliğini aldıysa onunla evlenmen daha makbul ama şu anki kızlar zaten evlenip nafaka falan almanın peşinde Allah göstermesin sonra da adam kadını dövdü böyle olunca da iyi oluyor bence yani dönmeyecek de ne yapacak boğazını kırsan cezaevine girecen gerek yok inşallah allamaz ve aldırmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Şunu da ekleyeyim devamlı böyle tarz soruları gizli yazmakla zaten direk suçlu duruma düşürürsün anca dürüst olmak istiyorsun kendi resmini koyarsın ondan sonra yazarsın ve yorumları da alırsın dürüstlük başından zaten yok sizde
+1 yılsiz adama güveni
n kendinizi ona emanet edin ve o sizi
znle birlikte olsun daha sonra ben malı beğenmedim diyip geri iade edecek sanki BİM veya a101 markete mal iade ediyor ben de bir erkek olarak bunu anlamıyorum özellikle erkek acaba bakir mi o düzinelerle yapar bir şey olmaz kadının başına bir şey gelir farklı olur
öncelikle kafayı değiştirmek gerekir
düğünde takılan takılar kadına aittir00 Yorumla
+1 yılYani Avukat Değilim Ama Hukuk
Okuyan Arkadaş Var Eğer Erkek
Boşanmak İstiyor İse Ve Haklıysa
Paraları Altınları Falan Geri Alamaz
Diyor Ama Elinde Haklı Bir Belge
Tarzı Bişey Varsa Ve Daha Önceden
Bakire Olduğunu Söylediyse Diyor
Kendini Savunabilir Diyor 😊00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz karisik bir durum bu kanunen esinin bosanma davasini ne sekilde acacagina bagli bu eger esin dugunden once senin bakire olmadigini bildigi halde evlenip simdi bunu bahane olarak gosterip bosanma acilirsa yari yariya alirsiniz cocuk yoksa nafaka alamazsin mahkemeler artik cocuk olmayinca nafaka baglamiyor yok eger bakire olmadigini dusunden sonra ogrendiyse bosanmada bunu ispatlarsa hic birsey almazsin ustune birde kocan tazminat davasi acabilir bunuda bilmis ol
00 Yorumla
+1 yılAltın nafaka, tazminat... bunlar çok küçük hesaplar. Küçük insanların yapacağı hesaplar bana göre. İstediğim şey olmadi. O halde ne koparsam kardır mantalitesi bu. Bunu yanlış buluyorum.
30 YorumlaTüm altın mal mülk evi arabası cigeri böbregi alır iftira ile hapis yattır ırsın. Erkek hayvanı nın hiç bir kanuni hakkı yok. Mezardan çıkarıp ölüsünü dker ler merak etme. Ondan olmayan çocuga nafaka alır baktırrsn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKocan senden bekaret nedeniyle ayrılıyor, sen altınları ve nafakayı düşünüyorsun. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Ben hakimin yerinde olsam sizi boşamam, sürünün derim.
50 Yorumla
+1 yılPeki kendisi bakir miymiş? Eğer değilse sen onun bin katına dava aç
Bu nedir yaa hakaretin en ağırıdır bu kadına izin vermeyiniz42 Yorumla- +1 yıl
Madem ki onun İçin önemli bir durum o halde dikkatli davranıp kendi seviyesinde bir eş tercih etmeliydi
Gelinin bakire olmadığı ve damattan bu durumu gizlediği durumlarda, tek celsede boşama kararı çıkabiliyor. Tabi üzerinden bir ay geçmiş. Bu durum farklı olabilir. Damat senden tazminat talep edebilir.
maalesef bu durum senin aleyhine işliyor.00 Yorumla
+1 yılBaşta konuşsaymışsınız keşke. Belli ki geçmiş onun için önemli, onun açısından bakınca kendini kandırılmış hissetmiş olabilir.
40 Yorumla
+1 yılBakire degilsen ve bunu daha önce kocana demissen olay baskada bakireyim diyip adami oyuna getirdiysenki belli gözün hala cikarda adam seni bosamakla hakli , ha bide su var kendi bakiremi🥴🥴🥴
10 Yorumlaboş ver gitsin böyle adamlar hala kaldımı resmen yahudi kafası he bakireymiş he değilmiş. Hala namusu iki bacak arasında olduğunu ve beyinde olmadığını savunan insanların kadığını aklım almıyor.
10 Yorumla
+1 yılNasıl 1 aylik evlisin bunu gerdek gecesi anlamıyor. 1 ay geçtikten sonra mı anlıyor. Çok sacma.
43 Yorumla- +1 yıl
Ne oldugunu bilemem ihtimallerle de konuşmak sacma gelir. Bir ay geçtikten sonra gerdek yapılmaz iyi günler.
+1 yılBu konuları evlenmeden önce konuşmanız gerekiyor ki ayrıca seni istemeyen bir adamın parasını ne yapacaksın maşallah sana da yani
110 Yorumla
+1 yılMahkeme %100 kocanı haklı bulur evlenmeden başka erkeklerle birlikte olursan böyle sonuçlarına katlanırsın işte ohhhh iyi olmuş
21 YorumlaAlırsın tabi ki sanki kendi evlenmeden önce ilişkiye girmedi hiç anasından çıktığı gibi mi kocan bi sor bakalım eğer öyleyse eyvallah ama yaşadıysa bi ilşki senden farkı ne ki ve seni üzdüğü için evlilik bitirdiği için ömür boyu mutlu olamaz o adam boş ver sen
00 YorumlaSizde ona sorsa idiniz sende bakir misin diye. Artık bu mevzu cidden komik hal almaya başladı. Flört ederken hiç mi yakın olmadınız da bu konu açılmadı. Garip yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuları konuşmadan evlendiyseniz üremeden boşanın zaten. Böyle bilinçsiz insanlar çocuk yetiştirmesin. Senin de işine gelmiş gibi ama. Hemen takı hesaplarına girişilmiş.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım sen canım mısın adamla yattıktan sonra mi sorun oluyor bu nişanlı iken konuşulması gereken konualr bunar boş yapma kocan da senin gibi beyin yoksunu imis
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*s*alak
+1 yılBu hususları evlenmeden önce hiç konuşmuyor musunuz? Bunları konuşmadan neden evlenir insan anlamıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldugunde takilan altinlar kime takildiysa hediye diye geciyor. yalniz kamera kayitlari yoksa nasil kanitlarsiniz bilmem. orasini hukuk bilir. nafaka islerine girme derim öldurulursun bir kenarda bir gün.
10 YorumlaBir aylık evliliğin bu sebepten yıkılmasına mı yanayım yoksa hemen mal kavgasının başlamasına mı 😊 cidden tebrikler 👏👏👏
10 Yorumla
+1 yılTakılar kadınındır. Peki eşiniz bakire olmadığınız için boşanmayı düşünüyor , eşiniz peki bakir miymiş? Hiç bir kadınlar yatıp kalmış mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Eşiniz bakir değil ise hiç üzülmeyin. Vicdanı olmayan , adalet terazisi mevcut hükümet ile aynı olan bir kişi ile yolunuzu ayırmış olacaksınız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇeyrek gram altını o alır, bilezik küpe vs sende kalır. Mahkeme sizi hemen boşamaz süre verecek, ondan sonra tekrar dava açarsınız. Nafaka zor alırsın. Vicdanına edeyim emi 1 ay evli kalıp ömür boyu adamın parasını mı yiyeceksin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılAdamı kandırmışsın öteki dünyan gitti belki bu dünyayı kazan diye Allah sana nasip eder altınları
31 Yorumla- +1 yıl
Adamın bekareti belli mi kedicim ağzıyla benim ilkimsin yavrum filan diyip belki onlarca kadın altından geçip gitti. Erkeklerin kendine müstehak kadının yapınca ooo erkeklik gururu sığdıramaz tavrı varya özellikle şu yatan kalkan insanların
Bakir bir erkeğin hakkı var bakire istemeye lakin bunu sormak bir kadına bakire değilse ilişkiye soğukluk, kıskançlık bir sürü şey meydana getirir. Aklına sonuçta bakirelik gittikten sonra ohoo neler olmuştur diyip daha kıskançlığa girer ilişkiyi bitirir. Bir kadınla evlenip sırf bakire değil diye boşamak çok tuhaf bir sebep geldi bana. Evleneceğin kadın zaten genel olarak anlaşıyorsundur karakterler uyuşuyordur. Ve kaldıki sanki tek vajinal yol var 😂😂 Erkeğe bakireyim diyip ağzı, anal bölgesi otoban olmuş insanlar eminimki çokça vardır
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire olmadığını evlenmeden önce eşinle paylaşman gerekiyordu kabul ederse evlenmeliydin... adamı kandırmışsın bir de nafaka tazminat diyorsun, nafaka alamazsın tazminatı da kocan alır talepte bulunursa mağdur olan taraf kocan burada.
02 Yorumla- +1 yıl
sana edecek bir kufur bulamadim sizi ilgilendirmez kadinin gecmi asil madur kadin geri kafali.
Cevap sahibi+1 yıl@Melissim0272 bacaklarını kime açtınsa evlenmeden önce ondan al nafakanı... kafaya bak burada mağdur olan adam dava açsan da 3ün 1 ini alırsın dua et adam sana dava açmasın
Hayır ben bakireydim, yalan söylüyor dersen nasıl oluyor , kim bu durumun gerçeğini nasıl bilebiliyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı. Boşanma davası açarsa rddedilir. Evliliğin iptali davası açması gerkir. Nafaka ve taminat alabilğini sanmıyorum. Biraz karışık bir durum...
00 YorumlaAdama bakireyim dediysen adam haklı umarım alamazsın. Ha öyle bir şey demediysen ne hakla sana böyle bir şey yapmış.
10 Yorumladüğünde takılan takılar senin olur buna kimse engel olamaz fakat diğeri ikisi konusunda hakimin takdirine bağlı
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce bilmiyor muydu canım canım işlerle uğraşıyorsunuz
bizim insanlar neden bu aptal anlamıyorm00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılhakime kalmış ama sonuçta herkes taktığını alır ama işte başta sen yalan söylemiş olduğundan bakire muhabbetinden haksız görür mü sanmam :d
00 Yorumla
+1 yılNormalde seni haklı bulur ama artık islam devletiyiz, kararın ne olacağına emin olamıyorum. Diyanetin görüşünü almak lazım.
00 YorumlaEvliliğin bitiyor diye üzüleceğine düğündeki takıları mı düşünüyorsun. Ee o zaman ne diye evlendin ki?
00 Yorumla
+1 yılEğer bunu baştan konuşmadıysanız ve eşin şahit bulursa sen tazminat ödersin. Nafaka da alamazsın. Takılar ise yarı yarıya paylaşılır.
00 YorumlaBence sinir ve sınır katsayımızı test ediyor 😄 Seni hak edecek pardon hakkından gelecek birisi ile devam etmeni temmeni ediyoruz 👍👍
00 Yorumlasen peki bakire olmadoğını nişanlıyken söyledinmi birde marim bu kadar takıntılı bir delk için neden sana daha önce sormadı bu hıyar.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce kocana bakire olmadığını söyledin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Neden söylemedin burada kocan haklı ben kişin iin önceki hayatına karışmam ama dürüstlük kazandırır neyse artık boşanırsan işine gelir gönül rahatlığı ile bakire değilim evlendim boşandım dersin
Soran+1 yılAtinları nafaka ve tazminat ta alabilir miyim
- +1 yıl
Artık düğünde takılan ziynetler ortak dır maalesef sen keyfine bak bundan sonra ne yapacaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı niye kandırdın o zaman? İyi olmuş seninle boşanmsi olması gereken de bu. Alamasın adam haklı
12 Yorumla- +1 yıl
Bir kuruş alamaz dua etsin
- +1 yıl
@TengriciTürkKızı dua da etmesin sürünsün böyleleri
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce bu konular konuşulmadı mı? Soru ağır trol içeriyor.
10 Yorumla Nafaka altın alırsın merak etme ama bunu daha önceden niye sormamış karaktesiz adam bunu sorun edeceğini insan önceden söylemez mi bu nasıl bir saçmalık tövbe tövbe
00 Yorumla
+1 yılBakire olmadığını söylemedin miydi? ya da neden tedbirli davranmadın?
00 Yorumla
+1 yılBu kadar olay olmuş tek takıntın sadece takılar mı bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılÜzme tatlı canını kıymetini bil konuşmak istermisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBakireyim demisen erkeği hakli buluyor. okul arkdaşim kızda ayni kaybetti mahkemeyi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl adam o ya demekki seni kızlık zarı için sevmiş evlenmeden önce soymemedin mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlırsın altınları ama tazminat alamazsın. Zaten 1 aylık evlisin. küçük bir tutar alırsın.
00 Yorumla
+1 yılSen söylemedin mi adama bakire değilim diye , söylemediysen donuna kadar alsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden söylemedi iseniz kocanızı haklı bulur ve sizi tazminat ödemeye mahkum edebilir. 😏
30 Yorumla
+1 yıldaha önce söylediysen seni, söylemediysen onu haklı bulur.
00 Yorumla
+1 yılneden soylemiyorsun evlenmeden once adam bakirelige onem veriyormus anlasilan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. kocanı ziraa kocan o parayı vermemek için bakirelik mevzusunu öne sürecek. suç sende de var ya gidip diktirecektin ya da baştan söyleyecektin
00 YorumlaBu sebepten dolayı bosanmaniza mi yoksa hemen tazminat takıları dusunmene mi uzulsem bilemedim. İkiniz de haksizsiniz
41 Yorumla- +1 yıl
Sadece adam haklı
+1 yılBöyle bir sebepten boşanmak istemesi kusur zaten bunu gerekçe sunarsa tazminat nafaka senindir. Ama 1 aylık evliliğin tazminatı çok çıkmaz. Bu durumu dilekçende dile getirip maddi , manevi tazminat talebinde bulunabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO adamdan sana hayır gelmez bu mantıkla kesin kendisi her gün ilişki yaşamış bakire arıyor birde zaten bakirelik yok ki
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba
Öncelikle belirtmek gerekir ki, tek başına bakire olmamak boşanma sebebi değildir. Ancak bazı koşullar oluştuğunda bekaret boşanma nedeni olarak kabul edilebilir.
Şöyle ki;
Eşinizin bakire olmadığınızı öğrendiği için açacağı boşanma davası TMK 166. maddesinde düzenlenen şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası olacaktır. Bu maddeye göre "Evlilik birliği, ortak hayatı sürdürmeleri kendilerinden beklenmeyecek derecede temelinden sarsılmış olursa, eşlerden her biri boşanma davası açabilir."
Yukarıda da belirttiğimiz üzere bakire olmamak tek başına boşanma sebebi olmasa da eşin bakire olmamasının diğer eş açısından güven sarsıcı bir durum oluşturması durumunda evlilik birliğinin temelinden sarsıldığının kabulü ile boşanma kararı verilebilecektir.
Böyle bir iddianın varlığı durumunda her olayın özelliklerine göre hakim bir değerlendirme yapacaktır elbette. Ancak bazı durumlarda evlilik sırasında bakire olmamanın güven sarsıcı davranış olarak uygulamada kabul edildiği görülmektedir. Örneğin;
Bu durumlar erkeğin güvenini sarsan davranışlar olarak kabul edilerek boşanma sebebi sayılabilir. Burada dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta erkeğin gerek toplumsal ve de gerekse ailevi yapısı gereği bekarete önem vermemesi durumunda da erkeğin yalan söylenerek kandırılmış olması güven sarsıcı davranış olarak kabul edilebileceğinden boşanma sebebi olarak kabul edilebilecektir.
Tazminat konusunda ise TMK 174. maddesinde yer alan "Mevcut veya beklenen menfaatleri boşanma yüzünden zedelenen kusursuz veya daha az kusurlu taraf, kusurlu taraftan uygun bir maddî tazminat isteyebilir." hükmü gereğince kadının kusurunun daha ağır olması durumunda tazminat talep edemeyecek olup, bilakis karşı taraf tazminat talep edebilecektir.
Yoksulluk nafakası açısından da TMK 175. madde hükmü gereğince tazminatta olduğu gibi kusuru daha ağır olan eş yoksulluk nafakası alamayacaktır.
Altınlar konusunda ise düğünde takılan ve kadına özgü olarak kabul edilen bilezik, küpe gibi takılar kadına, saat gibi erkeğe özgü takılar erkeğe ait olacaktır. Kime ait olduğu tespit edilemeyen diğer takılar ise paylı mülkiyet olarak kabul edilecektir.
Sağlıklı günler dilerim.