Bazen bunu bile alacak para olmayınca yoğurt kabının içine acıyı döker küllük yapardık ahahaha çok iyi hatırlıyorum.😀😀😀😀

Sevdiğim insanlar yanındaydı. Mutluyduk. Sabah uyandığımda ki o enfes sobada kızartılmış ekmek kokusu… annem ve ablamların neşe içinde hazırladıkları ve ailece hep beraber mutlu neşeli kahvaltılarımız… sabah okula giderken uyanmayan ben haftasonu sabahın ilk ışıkları ile uyanıp çizgi filmleri izlemek… mahalle maçlarımız… sabahtan akşama kadar arkadaşlarım ile vakit geçirmelerim oyunlar oynamamız… annemin işten döneceği saatlerde onu dışarıda yolda heyecanla beklemem… babamın o güzel traş olduktan sonraki kokusu…

5 yaşındayız falan tatlıcılar olurdu, mahallede bağıra bağıra tatlı satarlar'dı
Bizde onlara özendik bir tepsi tatlıyı 4 kardeş satmak için yollara düştük 😃
Alan pek kimse olmadı bizim de işimize geldi yiyoruz 😂 en yağlı müşterimiz dedemler 😃 gittik hepsini sattık onlara
Tabii 😃
4 sene önce Sunay Akın'ın Oyuncak Müzesine gitmiştim. Orada gördüklerimle çocukluk anılarım canlandı. En bilindik olan Red Kit ve Daltonlar. Her sabah erken kalkıp izlemek için beklerdim. Bir de akşam saat 4'e doğru aynısı yayınlanırsı. Keza Beyblade, Pokemon onlarda öyleydi.

Tam olarak bu sanırım 😂
Cevap
7Cevap
ben bayağı sadist bir tiptim dedemin civcivlerini boğardım böcek yakardım karınca yerdim şimdi ölesiye korkuyorum en tatlı olanları ilkokul dönem başlarımda çıktığımız alışverişler cok heyecanlanirdim
Küçükken arkadaşım özge ille salıncakta sallanırken gülmekten donumuza işerdik. Birde Bir tane b*k kokan bir arkadaşımız vardı her "ÖZGE!" Diye seslendiği vakit arkadaşım "Efendim b*klu Ahmeeeeeeeetttt" diye cevap verirdi. 😂😂😂
Tek başıma oynadığım oyunlar. Yalnız kalabildiğim yegane zamanlarmış.
Patatesin kafasına çimen ekiyorduk saç gibi öyle biş vardı harbiden
Andımızın okunduğu dönemlerde orta okul yıllarımda mikrofonun bana verilmesi ve herkesin beklentisinin andımızın okumam iken tüm okul önünde sevdiğim kıza seni seviyorum demem :)
Sonrası facia…
Kuka oynardık.
Tornet yapardık.
Yakar top vardı.
Patlamış top veya eski lastikleri verir keçiboynuzu ve kırık leblebi alırdık.
Ama en çok bayram sabahı bir kişinin evinde toplanır, hep beraber kahvaltı yapılırdı.
Susamlı çiçek ekmek almıştım bakkaldan, bir dilimini aldım elime yiyerek geliyorum üzerine uğur böceği konmuş sbbsbsg susam sanıp yemiştim jdhshhdh
Her capri-sun gördüğüm de küçüklüğüme dönerim haha. Birde eskiden kakaolu gorilli filli bisküvi vardı eti safari mi bumbo muydu neydi haha :D
Sanırım tasolar ve abimlerle geçirdiğim zamanları söyleyebilirim...
Ben yokmuydum yoksa hiç öyle şeyler yapmadimmi bilmiyorum ama hatırlamıyorum bunları
Uzun araba yolculukları ve yol kenarında gördüğüm elektrik direklerini insan sanmam.
Ablam beni markete kalem almaya göndermişti bende onu unutup tüm paraya kendime abu cubur almıştım ablamı görünce aklıma gelmişti ve dayak yemiştim 😂😂😂😅🤣
Yokuş aşağı bisiklet sürmek😃
😂 😂 Ben de çocukluğuma gittim ya çok güzeldi
Pamuk şeker:/
Zamanda yolculuk
Cino çikolata
Göz yaşım pıt 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?