Dün sevgilim bana evlenme teklifi etti 😍ben de evet dedim annem ve babamı aradım meğer onların haberi varmış sevgilim "ben kızınıza evlenme teklifi etmek istiyorum sizin de haberiniz olsun demiş" ve hiçbiri bana söylemedi her neyse. Dayıma söyledim bu gün yüzüme telefonu kapattı telefonlarımı açmıyor mesajlarıma dönmüyor annemi aramış annem haberimiz var demiş o daha çocuk nasıl izin verirsiniz diye bağırmış (26 yaşındayım) yengemi aradım yengemin dediğine göre evde terör estirmiş yengemle kavga edip gitmiş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDayın manyak mı? Annen , baban, trip atmıyor dayın atıyor. Onane? Hayat senin hayatın. Kendin eder , kendin bulursun. Kızı değilsin, kardeşi değilsin. Yegenisin. Herkes kendi çocuğundan sorumlu der, geçerim, ben senin yerinde olsaydım.
03 Yorumla- +1 yıl
Benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir şey ben her zaman söylüyorum benim 2 babam var diye ben baba kız ilişkisini dayımla yaşadım o da 41 yaşında baba oldu ne kadar vakit geçirebilirler ki kızıyla o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir şey
- +1 yıl
Amaan takma. Bi süre uzak dur, gözüne görünme 😅
Ailen evliliğini kabullendikden sonra, ona düşen bişey yok. Ve sen 26 yaşındasın, 16 yaşında değilsin.
16 olsaydın anlardım ama 26 olgun bi yaş bence. Ve herkesce. Halen 26 olduğun halde gözünde çocuk gibiysen , demekki olgunluğunu ona gosterememissin. Onun yanında hep çocuksu davranmissin ve çocuk kalmışsın demektir 😊 - +1 yıl
Dayımın gözünde annem bile çocuk
En İyi Cevaplar
Dayına ne alaka
013 Yorumla- +1 yıl
Benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir şey ben her zaman söylüyorum benim 2 babam var diye ben baba kız ilişkisini dayımla yaşadım o da 41 yaşında baba oldu ne kadar vakit geçirebilirler ki kızıyla o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir şey
- +1 yıl
Normal ama işte
- +1 yıl
Ben çok seviyorum yani hiç böyle olmadım ailesini de seviyorum babasını çok ayrı seviyorum hatta bazen kendi babam onun babasını kıskanıyor ailelerimiz çok iyi anlaşıyor ailem de sevgilimi seviyor dayım ne kadar saçmalasa da sevgilimi seviyor iki tarafta trakyalı kültürler yakın yakışıyoruz da hobilerimiz çok benziyor o da yüzmeyi çok sever ben de ikimiz de edebiyat aşığıyız yani daha iyisi şamda kayısı aşığım ona yani bu iş olucak ama bazı sorunlar var maalesef
- +1 yıl
Biliyor ki neyse bu gün telefonumu açtı
- +1 yıl
28nde eşkişehire dönücem o zaman konuşuruz zaten şimdi öyle konuştuk tatil nasıl gidiyor falan dedi konu sevgilime gelince tünele giriyorum diyip kapattı ya yengem anlatıyor sabaha kadar uyumamış ağlamış ya 😅 manyak benim dayım
- +1 yıl
Ya benim dayım 6 yıldır sigara içmiyordu sigaraya başlamış dün gece
- +1 yıl
Gelin çıkma olayı var ya ben orada dayımdan nasıl ayrılcam onu düşünüyorum insanlar babam, annem der ben dayım diyorum ya
Dayı ne alaka
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evet öyle
Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Pardonda ona ne? Annen baban razı. Sen mutlusun ve 26 yaşındasın? Bu aileler neden herşeye karışıyor. boş ver ne arıyorsun koskoca kızsın. Özel hayata saygı.
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Dayım yerine başka biri yapsa umrumda olmaz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
24Cevap
+1 yılDayına ne oluyor ya? Ne kadar saçma bir şey. Erken veya erken değil buna sen karar verirsin senin hayatın değil mi bu? Dayın sana hayatını geri mi verecek aşırı anlamsız. Bırak kafasına göre takılsın hiç umrumda olmazdı yerinde olsam.
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Böyle olunca da ister istemez kafama takıyorum
- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılolayı ensest vurmayın belli ki dayın sana cok düşkün ve evlilik oalyın kaldıramadı merak etme gerceğe alısacaktır. Dayın git gönlünü al derim telefon filan olmaz. kız babaları nasıl kızlarını vermek istemez bunda öyle birsey..
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle ya benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir adam evet ama bu da bana düşkünlüğünden
Bu kronik saplantılı akraba ilişkileri beni hep yormuştur.
Kimsin ulan sen diye bağır diyeceğim ama "o benim minnoş dayım" diyeceğine eminim.02 Yorumla- +1 yıl
O benim minnoş dayım
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana da çocuğum 26 yaşında evlenecegim dese ben de kiyameti koparırdım. Zaten belirtmişsin dayın seni evladı gibi görmüş.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama hangi yaş uygun ki
+1 yılNe çocuğu ya 26 yaşında evlenmicen de ne zaman evlenicen 40 yaşındamı dayında saçmalamış
08 Yorumla- +1 yıl
Dayım 40 yaşında evlendi
- +1 yıl
Sendemi 40ı beklicen
- +1 yıl
Hayır asla ben kış düğünü mü yapsak diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kış düğününde çok üşürsün zor olur. Eylül Ekim Kasım ayları güzel mevsimdir
- +1 yıl
Kesinlikle Haziran da yapıcam kır düğünü
- +1 yıl
O zaman çok iyi Allahım tamamına erdirsin İnşAllah
- +1 yıl
Amin 🙏teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılDayın senden hoşlanıyor galiba, 26 yaşın nesi anormal ya? :D
03 Yorumla- +1 yıl
benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor o ben 15 yaşında falan bile evlenmicek benim fıstığım o hep benim prensesim kalıcak derdi o benim evlenebileceğimi hiç düşünmedi birden duyunca da kaldıramadı
- +1 yıl
@idonthaveamembername abartıyor dostum, sen de bir gün tek kalacaksın bu hayatta. Sevgilin iyi biriyse evlenmen güzel şey.
- +1 yıl
Evet iyi bir adam kendisi de çok seviyor ama iş ciddiye binince değişti
- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBir iki sene daha dursan evde kalmış derlerdi ne çocuğu dayın abartmış biraz
01 Yorumla- +1 yıl
Yok ya dayım 50 yaşıma gelsemde çocuk der
- Aile & Toplum konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılSalla gitsin ya, senin mutluluğunla mutlu olamıyorlarsa hayatında olmasınlar yeter...
03 Yorumla- +1 yıl
ya benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir şey
- +1 yıl
Belki de onunla duygularını daha önce paylaşmadığın için olabilir...
- +1 yıl
O hiç bir zaman benim evlenebileceğimi hiç düşünmedi birden duyunca da sindiremedi
+1 yılSeni hala küçük bir kız çocuğu olarak görüyordur belki
01 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle ya benim prensesim nasıl bir adamla evlenebilir falan diyormuş
+1 yılAhahahshahdjahahahshsh boş ver ya anlam veremedim ama çok mutlu olursun umarım❤️
07 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ya benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün
- +1 yıl
Aa şey olabilir mi seni kendine çok yakın gördüğü için ona danışman olur haber vermen olur gerçi haber vermişsin ama annen haberimiz var diyince belki ona söylenmesini isterdi valla karışık bende pek anlamadım aklıma bu geldi
- +1 yıl
O benim evlenebileceğimi hiç düşünmedi birden duyunca da sindiremedi
- +1 yıl
Sonsuza kadar böyle kalcak değil ya bi süre sonra düzelir aranız üzülme
- +1 yıl
Yok sonsuza kadar sürmez de benim dayım da asker emeklisi babamla beraber Şırnak ta görev yapmışlar arkadaşlarmış yani babam annem ile dayımın kardeş olduğunu bilmeden tanışmışlar dayım o zaman da bir sürü şey yapmış ama neyse dayım aklına geldikçe trip atar
- +1 yıl
Evette bir süre zamanla düzelir ve evlenmek ne yanlış ne de ayıp bence bir süre sonra bu davranışları için kendisi özür diliycek
- +1 yıl
Annemler 27 senedir evli hiç de öyle demiyor hala çocuk yaşta evlendin diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin evlencek kadar olgun olmadini falan düsünüyor olabilir senin mutlulugunu düsünen bi dayın var ne mutlu sana ama sen farkinda bile diilsin
03 Yorumla- +1 yıl
Ya farkındayım aslında sevgilimi o da çok seviyor benim evlilik yürütebileceğimi de biliyor (ki kendisi yürütüyorsa herkes yürütür) ama dediğim gibi kıskanıyor
Cevap sahibi+1 yılsana deger veriyor
- +1 yıl
Evet farkındayım
+1 yılçok genc yas. evlenmenin yaşı 33-35dir bana göre
bu yaslar insanın özgür oldugu gencligini yasadıgı yaslardır10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDayın kaç yaşında hep böyle sahiplenici mi ya nerelisiniz
08 Yorumla- +1 yıl
Dayım eşkişehirli ama baba tarafından geliboluluyum Tekirdağ doğumluyum her neyse dayım 52 yaşında ve çok kıskanç
- +1 yıl
Aslını istersen benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir şey
Cevap sahibi+1 yılYiğenini de kıskanmazsın be kızları varsa 30 undan önce evlenmeyi düşünmesinler bu arada hangi elbiseyi giymişitn dün
Cevap sahibi+1 yılAnladım tepkisi normal o halde
- +1 yıl
11 yaşında kızı var ve emin ol bana daha düşkün siyah bir elbise giydim saten zaranın
Cevap sahibi+1 yılO zaman çok normal bide emeği varmış üstünde
Yaa o trendyoldan aldığın mıı siyahı seçmiştim ben de vaktin de yetişebildin mi bari vee nasıl geçti anlatsana nasıldıı :)- +1 yıl
Ya o elbise bende zaten vardı trendyol un yarısı dolabımda çünkü ama o değil başka bir elbise biz dün 2 gibi dubai ye tatile geldik akşam yemeğe çıktık işte ben bekliyordum zaten denizin kenarında bir restorant düşün kimse yok mumlar falan güzel bir ambians sonra baş başa kalalım istedim dedi yemek yedik sonra dans edelim mi dedi dans ederken diz çöktü "sana senin için çölleri aşıcam, dağları delicem gibi şeyler söyliyemem Birtanem çünkü bunların hepsi hasret üstüne ben sen bana evet dersen aşk olucam ve şemin etrafında dönen pervane gibi bir ömür gözlerine bakarak aşkından yanıcam benim diğer yarım bana evet der beni tamamlar mısın ❓"gibi bir şeyler söyledi bir kaç cümle daha vardı ama dinlemedim daha doğrusu heyecandan anlamadım Allah tarafından videoya çekmiş orada çalışan kişi öyle yani çok güzeldi
- +1 yıl
Evet ya dayımın çok hakkı var bazen bana annen seni emzirmediği zamanlar ben emzirdim diyor 🤦🏻♀️
Dayın saçma tepki vermiş.
10 Yorumla
+1 yılevet dicen tabi mecbursun ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe saçmalık ya, senin hayatından dayıma ne? Troll mu bu soru yoksa?
01 Yorumla- +1 yıl
Keşke trol olsa vallahi evleniceğime sevinemiyorum ya yeter artık saçmaladı iyice sinirimden ağlıyorum artık
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıldayının gözü var sende , hallenmiş sana sanırsam.
08 Yorumla- +1 yıl
ya benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir şey
- +1 yıl
ha o zaman baska . dayın ılk soylenmesını bırebır konuslmasını olaya müdahil olmak ıstemıs .
- +1 yıl
Evet öyle kıskandı
- +1 yıl
sende dıyeydın soyleyeydın ..
gercı ana baba varken nıye baskalarına ızahat verılır onuda anlamam türk aıle yapısında. - +1 yıl
Ya izahat değil dayımla benim ilişkim çok farklı
- +1 yıl
sunu demek ıstedım anna baba varken ve ok demıslerse gerısı hıkaye benım ıcın .
tabı aradakı ilişkiye nazaran sen konusaydın ıyıydı .
adam sımdı dugun olur evlenırsen tam yerıne sana kızdı gıder yarım takar falan ondan dedım. - +1 yıl
Yok öyle bir şey yapmaz sadece üzüldü bana kendi kızından çok düşkün benim başkasıyla aile olabileceğimi hiç düşünmedi bu sevgili olur yine bizim kızımız kalır diye düşündü duyuncada kaldıramadı
- +1 yıl
anladım .
tam takar dıyorsun yanı.. sen yıne aranı ıyı tut :)
Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. dayına ne la manyakmı dayın sıkıntılımı
05 Yorumla- +1 yıl
ya benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün
- +1 yıl
Vermedi ki hayırlı olsun dedi geçti dayım biraz değişik bir adam çok duygusal bana da kıyamıyor 15 yaşında falan bile evlenmicek benim fıstığım o hep benim prensesim kalıcak diyordu
- +1 yıl
Biraz çocuk ruhlu ama şöyle bir durum var benim dayım da asker emeklisi babamla beraber Şırnak ta görev yapmışlar arkadaşlarmış yani babam annem ile dayımın kardeş olduğunu bilmeden tanışmışlar dayım o zaman da bir sürü şey yapmış ama neyse dayım aklına geldikçe trip atıyor 27 senedir evliler
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. dayıyı alnından öpüyorum :)
010 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Biraz değişik bir adam
- +1 yıl
Açmıyor ki telefonunu
- +1 yıl
Evet galiba
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
+1 yılYok artık, bu neyin kafasıymış.
03 Yorumla- +1 yıl
Dayımın normal olmadığını biliyordum ama şimdi daha iyi anladım
- +1 yıl
Normal olmadığı kesin.
- +1 yıl
Evet biraz garip
+1 yıldayın niye triplere girdi ki? kdkjdjkdkdkkdkxkkd
11 Yorumla- +1 yıl
Çok sacma ama
012 Yorumla- +1 yıl
Biraz öyle
- +1 yıl
2 yıldır beraberiz
- +1 yıl
Onun da kendine göre sebepleri var
- +1 yıl
- +1 yıl
Benim dayım çocuk gibi ben 15 yaşında falan bile evlenmicek benim fıstığım o hep benim prensesim kalıcak derdi o benim evlenebileceğimi hiç düşünmedi birden duyunca da kaldıramadı
- +1 yıl
Evet kızından daha düşkün bana ama şimdi arada kaldım
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Dayına noluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ya benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir şey
+1 yılDayına noluyo?
04 Yorumla- +1 yıl
Benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün kıyamıyor değişik bir şey
- +1 yıl
Hee öyle desene🙄🙄
- +1 yıl
Emeğı cok sende ozaman
- +1 yıl
Evet hatta bazen annen seni emzirmediği zamanlar ben emzirdim diyor 🤦🏻♀️
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Dayın abartmış
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ama ben zor durumda kalıyorum
- +1 yıl
Şimdi telefonunu açmıyor 28nde eşkişehire dönücem şimdi yurt dışındayım da gelince yaparım bi şeyler artık
- +1 yıl
Evet öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayını ne yap et sakinlestir. Büyükleri araya şok.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapıcam onun siniri saman alevi gibidir ama bazen inadı tutuyor umarım tutmaz
+1 yılDayına neymiş ya ne saçma tepki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerken değil geçte değil
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle tam yaşım
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna mı kalmış aw
01 Yorumla- +1 yıl
ya benim babam asker emeklisi o yüzden hep görevdeydi ben 8 aylık ken Hakkariye gitmiş 3 yaşında dönmüş hep dayımın çevresindeydim ya size şöyle söyleyeyim ben annemden babamdan çok dayıma düşkünüm dayım 40 yaşından sonra evlendi kızı 11 yaşında ailede uzun bir süre tek çocuktum o yüzden bana çok düşkün
Gayet iyi vi yas
10 YorumlaDayını anlamadım😀
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
O sinirime dokunuyor işte
- +1 yıl
Annem 27 senedir evli hala trip atıyor
- +1 yıl
Naz dediğin 27 sene sürmez bu katır inadı
+1 yılOlm çok saçma yaa
01 Yorumla- +1 yıl
Bence ideal bir yaş
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılBence ideal yaş
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılİlginç
01 Yorumla- +1 yıl
Hem de çok
+1 yılDayın ensest mi?
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tamam ama annen ve baban dururken dayına laf düşmez. Dayına ne oluyor? Ne kadar düşkün olursan ol, iyi olursanız olun yani. Herkesin bi sınırı olmalı. Yok evde kavga çıkarıp, esip gürleyip gitmek falan ne? Ne oluyor yani? Dayın ciddiyim ensest olabilir bak şaka yapmıyorum
- +1 yıl
Ya hayır öyle değil dediğim gibi ben baba kız ilişkisini dayımla yaşadım o da 41 yaşında baba oldu ne kadar vakit geçirebilirler ki ben hep söylerim benim 2 babam var diye ben bir şey yapmak isterdim büyükler hemen der ya olmaz falan dayım dinlemezdi benim derdim olunca ben dayımın yanındaydım
+1 yılDayı sana...
01 Yorumla- +1 yıl
❓
değill..
00 Yorumla
+1 yıl😌😌
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi