Görümcemin numaracı olmasından şüpheleniyorum, fikrinizi alabilirmiyim sizce ben mi paranoya oldum yoksa doğruluk payı var mıdır?

Istemeye geldiklerinde kardeşim görümcemin küçük oğluna baktı (kalabalıktık) onunla oynadı felan. Neyse gittiler işte sonra. Yeğenin bir tane oyuncağı bizde (kardeşimin) odasında kalmış. O da bana getirdi, enişteyle görüştüğünüz zaman ona ver de yeğenine versin dedi. Üzerinden belki 1-2 hafta geçti, görüştük ve ben oyuncağı verdim o da iletti.

Sorum şu, ben bundan dolayı görümcemin kayanamı dolduruşa getirdiğini, çocuğun oyuncağını geri vermediler diye dedikodumuzu yaptıklarını düşünüyorum. Belki de oyuncağı unutması bir tesadüf bile değildi, sırf bozgunculuk çıkarmak içindi. Sizce benim mi düşünce yapım çok kötü, ben mi çok tetikteyim, gerçeklerden çok mu uzak yaşıyorum bu anksiyetenin içinde, yoksa sizce de şüphelenmekte haklımıyım?
Görümcemin numaracı olmasından şüpheleniyorum, fikrinizi alabilirmiyim sizce ben mi paranoya oldum yoksa doğruluk payı var mıdır?