Aile & Toplum Bazı kızlar erkek poposuna niye bakar? fight_41 Takip Et Bilge Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi kaç kez denk geldimde kötü bişey değildir umarım :) Güncellemeler+1 yıl Cevap alamadım bu kızlar neden erkek poposuna bakar? Bazı kızlar erkek poposuna niye bakar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. Sanırım kıskançlıklarından çünkü erkeklerin poposu sıkı ve selülitsiz ;) 0 0 Yorumla
Susuablaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Erkekler niye bakiyosa bazi kizlarda ondan bakiyodur. uav yuzunden ne hayir goruyorsunuzda poposuna bakiyosunuz cok deisik kizlar varmis. 0 1 Yorumla fight_41 +1 yıl Aynen :) bu kozlar fena ozaman Yorumla
sudecar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl bazıları dikkat çekiyor çünkü bir de bacakları uzun, ince değilse ve kaslıysa 👌 bakılır her türlü 0 3 Yorumla fight_41 +1 yıl Popo nasıl olmalı Yorumla sudecar +1 yıl bacaklarla uyumlu sıkı ve yuvarlak bence ama bacakların yeri ve onemi daha buyuk bende Yorumla fight_41 +1 yıl Vay be :) senle aynı odada uysam kıçımı duvara döner uyurum 😂 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzeldir, estetiktir, ondan. 0 2 Yorumla fight_41 +1 yıl Her güzel şeye bakarız diyorsun konu benım popom olsa bile düşünmektükenmektir +1 yıl Benim de çok baktığım olmuştur. Estetik ile alakalı. Erkeklerin bakması da ilk aşama da bu değil mi zaten? Beğeni, estetik.
Khaleesi12 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yani bilmem nedeni yok 0 1 Yorumla fight_41 +1 yıl Hadı ordan erkekler kozlarınkine amaçsız bakmıyor Yorumla
Zey000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl severiz çünkü xjsn ben bacaklarına da bakarım 0 1 Yorumla fight_41 +1 yıl Neyini ya sevdın seye bak :) Yorumla
AtarsızGenç Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı. Bazıları değil çoğu bakıyor😂 0 0 Yorumla
Ahunazzz Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bakim kdkdjxjshs 1 5 Yorumla fight_41 +1 yıl Niye amaçınız ne 😂 Yorumla fight_41 +1 yıl Amaç ne ya Yorumla Ahunazzz +1 yıl Komik duruyor diye bakıyorum ben kdjsjddjdos Yorumla fight_41 +1 yıl Sonradan takma değğilki Yorumla fight_41 +1 yıl Benimki orjinal :) komik durmuyor Yorumla
itsjustbael Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl birtakım karşılıklı olaylar 0 1 Yorumla fight_41 +1 yıl Yya bi anlatın ya biz bakıyoz niyet belli :) Yorumla
Askeryareniqwer Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Cüzdan 0 5 Yorumla fight_41 +1 yıl Yok be direk bakıyorlar büyük mü diye Yorumla Askeryareniqwer +1 yıl Yani cüzdanin büyüklüğü önemli olabilir Yorumla fight_41 +1 yıl Yok be popoyya bakıyorlar Yorumla Askeryareniqwer +1 yıl Eğer popo açıkta değilse kusura bakma cüzdana bakıyorlar Yorumla fight_41 +1 yıl Haha yorumlara bak ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sanırım kıskançlıklarından çünkü erkeklerin poposu sıkı ve selülitsiz ;)
Erkekler niye bakiyosa bazi kizlarda ondan bakiyodur. uav yuzunden ne hayir goruyorsunuzda poposuna bakiyosunuz cok deisik kizlar varmis.
Aynen :) bu kozlar fena ozaman
bazıları dikkat çekiyor çünkü bir de bacakları uzun, ince değilse ve kaslıysa 👌 bakılır her türlü
Popo nasıl olmalı
bacaklarla uyumlu sıkı ve yuvarlak bence ama bacakların yeri ve onemi daha buyuk bende
Vay be :) senle aynı odada uysam kıçımı duvara döner uyurum 😂
Güzeldir, estetiktir, ondan.
Her güzel şeye bakarız diyorsun konu benım popom olsa bile
Benim de çok baktığım olmuştur. Estetik ile alakalı. Erkeklerin bakması da ilk aşama da bu değil mi zaten? Beğeni, estetik.
Yani bilmem nedeni yok
Hadı ordan erkekler kozlarınkine amaçsız bakmıyor
severiz çünkü xjsn ben bacaklarına da bakarım
Neyini ya sevdın seye bak :)
Evet bende fark ettim çok bakiyolar
Bazıları değil çoğu bakıyor😂
Ben de merak ediyorum
Bakim kdkdjxjshs
Niye amaçınız ne 😂
Amaç ne ya
Komik duruyor diye bakıyorum ben kdjsjddjdos
Sonradan takma değğilki
Benimki orjinal :) komik durmuyor
birtakım karşılıklı olaylar
Yya bi anlatın ya biz bakıyoz niyet belli :)
Cüzdan
Yok be direk bakıyorlar büyük mü diye
Yani cüzdanin büyüklüğü önemli olabilir
Yok be popoyya bakıyorlar
Eğer popo açıkta değilse kusura bakma cüzdana bakıyorlar
Haha yorumlara bak ya