Kürt erkekler nasıllar, yapı olarak filan düşünce olarak
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsana göre değişir mesela ben bitlialiyim ama İstanbul'da büyüdüğüm için görmüş nerde nasıl davranacagı bilen biriyim ama doguda olan insan bunu pek bilmez
kendi milletinin erkeklerinin kokune gramp mi girdi?
Türk erkeklerine bir şey mi dedim
hangi millettensin bilmiyorum ve bilmeden de sunu soyledim hala da soyluyorum ;
kendi milletinin erkekleriyle sevgili ol ve evlen derim 🙂
Türküm ama çok mu sorun oluyor
evet sorun olur... olmadan da olan yok mh? var elbet... ama durduk yere zor olaniyla ugrasmak niye? hayat gecim insanlar bu kadar zorken?
Sevgi kalp dinlemiyordu bende sizin gibi düşünüyordum
Ama kalbim laf anlamıyor
bunun milletle alakasi yok... deseydin ki memleketlim mi bi baska sehirden mi?
memleketlin olanini sec derdim...
ikisi de memleketimden deseydin akraba olanini sec derdim...
yani kolaylastirmak lazim...
ama sejinkisi baska millet...
kulturu örfü adeti bambaska...
cogu pkkli kafasina mensup en dindar olani bile kürtcudur... aileler arasi sogukluk olur...
onun ailesi erkekligi konustur lagi gecirt baskisi cok yapar... onun akrabalari gibi "erkektir yapar" kafasina sahip olmani senden isterler... bilmiyorum yapabilir misin?
ben kendi milletimden olmasina ragmen ve kiz da kapali ama tesetturu yoktu pantolin giyen kapalilardan yani... tesetture sokacam diye ailesi izin vermemisti...
aileler o kadar titiz yani kizlarina karistirmayacak erkek ariyorlar...
ortam boyleyken sen baska milletten ve sana karismasini istemeyecek kafadaysan evlenir 6 ay sonra ayrilir olan sana olur Allahmuhafaza...
Mantıklı çok haklısınız ya aslında ben bilmiyorum ben böyle duygularımı yoğun yaşadım
şu an bu söyledikleriniz çok dikkate alicam
insAllah 🙂
Teşekkür ederim sagolun 😊
rica ederim😊
Uzak durulması gereken erkeğe benzeyen canlılar
Neden direk böyle dedin
Çok tanıdım üniversite döneminde ve gerçekten allah belasını versin hepsinin ve hepsi karı kız peşinde başka amaçları yok uzak dur
Bir şey sorabilirmiyim size
Dinliyorum
Bu tanıdıklarınız tam olarak hangi şehirdeki kürtlerden
Genel doğulu hepsi van kayseri ŞIRNAK diyarbakır mersinin kürtleri de meşhur şiirt vs
Bana yazan bir çocuk var diyarbakırlı bilemedim yani her insan aynı değil ama merak işte
Bende öyle derdim emin ol 4 senede 200 300 tane kürt tanıdım 200 den 199 tanesi kötüydü bir tanesi iyiydi o da sessizdi
Ya bilemedim işte biraz tuhaf birisi bu yüzden sorma gereği duydum mesela kürtlükle ilgili konu açılınca çok hasaslasip sinirleniyor halbuki bir şey de demedim ama sinirleniyor bu konuda
Öyleler öyleler anlıyorum uzak dur derim ben içlerinde yaşadım barınmak için kürt taklidi yaptım
Siz nerede okudunuz acaba
Konya
Hepsi oradadır ve mersinde
Adana?
Adana daki kürtler de bahsetikleriniz ıçine giriyor mu
Orayı bilmiyorum ama adana insanından pek hayır geldiğini görmedim
Ya bu çocuk diyarbakirdan oraya göçmüşte bunlar aşiret şeklinde bir ılçede yaşıyorlar
Tavsiye etmem köle arıyor resmen
Hm sen sevsen bile kürt bir eş düşünmez mısın çünkü ben seviyorum ve korkuyorumda
Irkçı değilim karakter önemli ama erkeklerini gördükten sonra aciyorum kızların haline bilmiyorum kürt kızları nasıl ama
Ya ben bu çocuğa da pek güvenemiyorum ama ne bileyim kültürlü filan ama bakıp görecez
Burçlarınız ne
Ben aslan o yengeç
Yengeçler sorunlu
Siz nerden hemen biliyiorsunuz yani birini tanımadan burçtan nasıl yorumladınız
Kendimi insanlardan korumak için onları öğrenmem gerekiyordu ve başardımda
Yaa siz ne yaşamışsınız anlamadım ama baya bi etkilemişsiniz
Onlar bana bir şey yapamadı bana zarar veren kızlardı
Hm anladım neyse hayırlı ya
Yinede dikkat et derim
Sağol ama benim kafam çok karışık yani bana sen olmasan başkası olur filan dedi yani bide seviyorum diyor ben şaştım kaldım
Bak istersen vaktimi sana ayırıp yaşadığım herşeyi tek tek anlatırım daha doğrusu kardeşim bile derim sana ses kaydı ile ama yinede kürtlerden genel manada uzak dur bak çok örnek veririm aklın hayalin şaşat
Ya o kadar mi
Tm evlenmeyi filanda hiç düşünme diyorsun kısacası yani
Burada pek diyemiyorum linç yerim diye
Teşekkür ederim 😇
Duymak istersen diyeyim
Hm seni anlıyorum burada ufacık şeyde duyar kasılıyor
Yok sağol ben anladım teşekkür ederim duymakta istemem ya
Ya şöyle evlenme ailesi sorunlu düğün sorunlu olacak çocuk resmen köle arıyor ne gezersin ne tozarsın eve hapsolursun onu geçtim düğüne senden 20 kişi gelecek onlardan 3000 kişi
Evet haklısın ya işte bak bunları birinin dile getirmesi bana daha çok iyi geliyor
Bir anımı anlatayım bunlar toplanıp ünideki kızların tek tek hesabına bakıp güzel mi çirkin mi diye sıralıyordu puan veriyordu
Ya bir şey soracam bu çocuk instegramda daha önce farklı bir isim kullanıyormuş benimle konuştuğundan beri farklı ama aynı instegram hesabı
Buna güven olmaz dimi
İsim derken kullanıcı adı mi yoksa kendi ismi mi
Kendi ismini değiştiriyor
Güven olmaz o zama n üzülürsün
Türkler nasılsa onlarda öyledir. Bu soruyu sormak aşırı saçma (kürt değilim) insanım.
Ya he he tm en çok insan sensin tm
Genelini bilemem ama aralarında çok entel elit kibar naif olanlar var
Kürdüm insanim ya nasil soru
He soruyu yeni anladim her kürt bir değil keko olan kesim de var yobaz kesim de var bide nerde ne yapacağını bilen kesim de var
geri kafalı baba tarafından biliyorum
Yanlış duşunuyorsun adamlar
@toprakben adam değiller diyen olmadı ama sürekli şiddet uyguluyorlar gayet de geri kafalı kadını dövünce her şeyin hallolacağını sanan kişiler
İnsanlar.
Dürüst Mert sevdiğine sahip çıkan adamgibi adamlar
Uzak dur
Neden
Muhafazakar ve maço erkekleri seviyorsan bir şey diyemem elbette. Hayat görüşleri genelde dar oluyor. Kültürden gelen bir şey
Keko=