kafama çok taktığım bir mevzu bu annemi yanında falan rahatça osurabiliyorum 1 yıl yurtta kaldım karın ağrısından duramadım ve yurdu bıraktım evlencikten sonra napıcam diye kara kara düşünüyorum kadınlar kocalarının yanında osurabilir mi _?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hahhhahhaaaa... Valla taktir ettim seni. Üstelik te gizli modda olmadan sormuşsun bunu. Aslında evlenen çoğu kişi bu sorunu yaşar. Ve kızlar çok daha utangaçtır bu konuda. Valla benim gibi bir kocan olsaydı rahat rahat osurabilirdin.. Ama başkaları seni utandıracak laflar edebilirler bu konuda.. benim sevgilim sevişirken yapmıştı bunu ve utandırmamak için tek kelime bile söylemedeim. hatta onun sıkıntısını ben de hissettim..
06 Yorumla- +1 yıl
evet sevişirken çok olurmuş bende okudum öyle bir şey utancak bir şey yok aslında türkiyede çok abartılıyo
- +1 yıl
ülke değişicem bu ne
- +1 yıl
tamam saolasın
En İyi Cevaplar
Adriana limada ishal oluyor keyfine bak :)
42 Yorumla- +1 yıl
işte bu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende tam tersini düşünüyorum ya kocam benim yanımda bunu yağarsa boşanırım valla :(((
hem sen nasıl böyle bişeyi kocanın yanında yapmayı düşünürsün çok iğrenç bee annemi geçtim ben kendi yanımda bile yapmıyorum nadiren geliyo, onda da çok utanıyorum kendimden.
kocamın yanında yanlışlıla yapsam uykuda falan bundan çok korkuyorum çok utanırım yaklaşmam hiç ona boşanmayı bile düşünürüm çok korkuyorum :((((05 Yorumla- +1 yıl
senin az geldığı ıcın boyle konusuyosun benım metabolızmam cok hızlı mesela çok yemek yerım ama kilo almam
Cevap sahibi+1 yılevet öyle bazıları ama ben çok utanırım ya çok gelse bile. bu karşılıklı saygı işi bence. annem veya kardeşim yanımda yapsa kızıyorum tiksiniyorum eşim veya ben bunu yapsak çok büyük hayal kırıklığına uğrarım. :/
- +1 yıl
ben bu konuda rahat bırını ıstıyorum sende tam tersı allah gönlümüze göre versin :D
Cevap sahibi+1 yılamin :D ama unutma sakınan göze çöp batar umarım tam tersi olmaz :D
- +1 yıl
felicity123 tam istedigim bayansın agzima osur osurugunu koklat saatlerce harika cok iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuuhh be kızım böyle bişiyi önceden merak edeni de ilk kez görüyorum.. ben ikş yıldır evliyim hala yapamadım eşimin yanında :-):-)
19 Yorumla- +1 yıl
çok merak ediyorum gerçekten :D o yapıyo mu peki _?
Cevap sahibi+1 yılYok valla o daha hiç yapmadı :-) ne kaybetmişiz biz iki yıldır bee hemen osurmalıyız :-D:-D
- +1 yıl
eziyet etmeyın kendınıze salın ya
Cevap sahibi+1 yılUtanrım ya
- +1 yıl
toplumsal baskı ıste bu
Cevap sahibi+1 yılZamanla aşarız belki
- +1 yıl
tutunca ağrı yapmıyosa aşmmaya çalışmayın
Cevap sahibi+1 yılAyy kızım bir git mide bırakmadın yaa bu ne rahatlıktır amann :-D:-D
- +1 yıl
iyi be
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
68Cevap
bırkacaksın başka çaren yok bir ömür tutacak halin yok zaten belli bir süre sonra evde ossuruk savaşları başlar sen bir taraftan eşin bir taraftan arkadan da kahkaha:) sadece malum zamanda yapma soğursunuz biribirinizden :)
21 Yorumla- +1 yıl
anlaşıldı tamam :D
- Diğer konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılHahahahaha :D :D Kocalarının evden gitmelerini bekliyolarmış -.- Ciddi ciddi sormuştum bu soruyu evli bir kuzenime :D " İlk başlarda tuhaf oluyor , 2-3 kez kaçırdıktan sonra komik oluyor , 10-11 kez olunca iğrençleşiyor. Git başka yerde yap ne yedin sen " gibi muhabbetler oluyormuş :D
01 Yorumla- +1 yıl
ya bence üzerinde durulmamalı :D duymamış gibi yap geç bizim ailede herkes yapar kimsede üzerinde durmaz yani :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkilerde dile gelmeyen ancak gerçek olan osurma özgürlüğü evresi vardır.
Zarr zarr gibi korna öttürür cinsten olmama şartı ile ilk seferinde yanlışlık havasında zırtlaya bilir ardından, tepkisine göre zamanla yanında sıçmayada başlayabilirsiniz, alışacaktır.06 Yorumla- +1 yıl
dimi çünkü bütün bir ömrümü böyle geçiremem
Cevap sahibi+1 yılYeter ki şu evreye gelmeyin, dozunu bilin;
https://i.hizliresim.com/6Yzjvk.jpg- +1 yıl
o hayvana nolmus l*n
- +1 yıl
Ayy koptum yaa :-D:-D
Cevap sahibi+1 yılBişe olmamış cinsi bu
ya bizi var ya nelerle uğraştırıyosun :D- +1 yıl
uğraşmayın be kafama taktıgım bir durumdu sadece :D
+1 yılAllahın gazı yüzünden evlilik mi bozulurmuz bizim evde oyuna dönüyor bazen arka arkaya falan oluyor kahkahalarla gülüyoruz bunun kötü bir tarafı yok yani önemli olan... zamanından önce gazın giderilmesi :)
03 Yorumla- +1 yıl
çok iyi ya :D
- +1 yıl
Nasıl bir tarikat kardeşim sizin sizin ev..
- +1 yıl
@guardian53 😂😂😂😂😂
Kızım tuvalet, banyo denen bir yer var. İlla bu iğrençliği birinin yanında yapman gerekmiyorki. En nefret ettiğim saygısızca harekettir. Sen eşinin yanında böyle bir şey yaparsan bir sonrasında da o yapar. Nerde kaldı bu ilişkinin seviyesi o zaman.
014 Yorumla- +1 yıl
yapsa ben kızmam ki karşılıklı rahat olalım
- +1 yıl
alışkanlık olsun alahala ev
- +1 yıl
evimizdede mi rahat olmıcaz butun gun tutuyoz zaten
- +1 yıl
bunu ömrüm boyunca saklayamam
- +1 yıl
türkiyede zor be
- +1 yıl
neden zencıler sorun etmıyo
- +1 yıl
yol kenarında saat satanlardan birine evlenme teklıfı edıyım
- +1 yıl
oks
+1 yılzıç sen
valla öğlen öğlen büütün iştahım kaçtı
libidom sıfırlandı
allah belanı versin72 Yorumla- +1 yıl
senin versin be salak
+1 yılkocana annenden daha cok mu saygı duyuyorsun.. annenin yanında yapabiliyorsan kocanın yanında yapmakta da sorun yok..
29 Yorumla- +1 yıl
annem osurunca benden soğumuyo :D adam öyle düşünmeybilir
- +1 yıl
tamam da herseyden önce saygıdan dolayı yapmamak gerekir sogumak mevzusunu düsünmedim bile sonucta insanız ve bu bir ihtiyac ama insan içinde yapılmaz anne de olsa kardes de olsa arkadas da olsa benim fikrim bu..
- +1 yıl
osurmanın saygısızlık oldugunu dusunen bı ulkeyız ondan baska ulkelerde bu boyle olmyabılıyo saygı duyucam dıye ağrıdan ölemem
- +1 yıl
ben böyle düsünen bir ülke oldugumuz için rahatsızlık duymuyorum esimin yanında da kimsenin yanında yapmadıgım gibi yapmam ondan da aynı saygıyı beklerim..
- +1 yıl
bende dışarda bırılerının yanınd ayapmam ama evımde rahat olmak ısterım
- +1 yıl
o zaman kafana takmayacaksın önce esinin bunu yaptıgını gör sonra sen yaparsan birsey olmaz hersey karsılıklı :))
- +1 yıl
mantıklıda ya yapmazsa
- +1 yıl
o zaman es yanında yapılmaması gerektigini düsünüyor olabilir sen yaparsan yadırgayabilir ilk ondan bekle 1-2 ay kadar baktın yapmıyor senin iş zor :)
- +1 yıl
of of
Annenin yanında nasıl osuruyon ya? Kadın sana söylemese bile midesi bulanır bence
43 Yorumla- +1 yıl
oda osuruyo karşılıklı bir şey ailecek bız takmıyoruz herkes osurur yani
- +1 yıl
vat dı fak
osturmak ayıp değil ihtiyaç insanlar keyfi yapmaz bunu
rahat rahat keyfine bak bence12 Yorumla- +1 yıl
böyle insanlara ihtiyacımız var
+1 yılOlmadi susturucu takar mutluluklar dileriz :D
ama harbiden insan bir garip oluyo ben bile kendim yapinca sucluluk duygusuna kapiliyorum11 Yorumla- +1 yıl
ya rahat ol bence
sıkıntı bu ya işte hep kibarsınız biz size insan muamelesi yapamıyoruz :D
14 Yorumla- +1 yıl
yapsak sorun yok yani :D
- +1 yıl
senin gibi insanlara türkiyenin ihtiyacı var :D
Ya ben buradaki kızların düşüncelerinden sonra kendimden şüphe etmeye başladım ha nasıl nasıl garip şeyler düşünüyorsunuz yahu :o
11 Yorumla- +1 yıl
ayrıntılı düşünüyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın evlenmeden önce tahmin ettiğin gibi..
Evlendikten sonra tahmin etmediğin gibi çıkar.. :)
O yüzden evlendikten sonra kadının aynı kalacağını sakın düsünmeyin a dostlar..24 Yorumla- +1 yıl
ne diyon
Cevap sahibi+1 yılKız olabildiğince yüzeysel düsünüyor kardes.. tek derdi nasıl osuracağı :)
Yaş 18-24 ama kafa 12-15 :)- +1 yıl
çok edebi yazmış basmadı kafa akjshdkasd
Eşi dazırt duzurt osururken , kadınında misilleme ateşi vermesi gerekir bence. Ne osurması sıç desin sıçarımm laaağnn. :D
01 Yorumla- +1 yıl
hahahaha bu ıyıydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım ne iğrençsin ya midem bulandı. inşallah evlenmezsn adama yazık bende yurtta kalıyorum yani annemn yanında da yda annem bile benim yanmda adaplı olcak
24 Yorumla- +1 yıl
cevabını okurken osurdum
Cevap sahibi+1 yılbelli iğrençsin çünkü
- +1 yıl
osurmak iğrençlik değil ihtiyaçtır
Cevap sahibi+1 yılbunu bu şekilde konuşmak iğrençliktr ve iğrençsn
Diğer konusunda 871 cevap paylaştı. sen bir evlen , eşinle işemeli sıçmalı tarikat bile yaparsınız :DDDDDDDDD
11 Yorumla- +1 yıl
hahahahhaha
+1 yılaçıkcası bu sürekli bir durumsa sağlık sorunu olabilir
04 Yorumla- +1 yıl
sağlık sorunu degıl ya normal bı ınsan gunde 9 kere osururmus ben saydım o cıvar benımde
- +1 yıl
o zaman normal karşılayamıyorsa bu onun sorunu algı yanlışlığı
sen onunkini kötü karşılıyormusun ki - +1 yıl
evli değilim ben gelecekten bahsedıyorum
- +1 yıl
bence sıkıntı edilecek birşey değil
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilimle parkta yürüyoruz bir gün aşkım karnım çok ağrıyor bir osurabilir miyim dedi. sen bilirsin dedim. o sesi hiçbiryerde duymadım o rahatlamanın yüze verdiği mutluluk ifadesinide hiçbiryerde görmedim
25 Yorumla- +1 yıl
rahatsız oldun mu peki
Cevap sahibi+1 yılben bile bilemedim o an ne olduğumu
- +1 yıl
ahahhahahaha
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Aşkım osurabilirmiyimmi dedi ohaa😂😂
Ya bòyle sikindirik bir soru olamaz git bir balon al şişir şişir patlat
10 Yorumla
+1 yılsorduğun soruyla itici olmayı başardın tebrikler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyurt dışında çok normal bir durum ama bizde ayıp :D yurtdışında millet her yerde rahat rahat salıyor doğal bir ihtiyaç salmak gerek diye düşünüyorlar.
010 Yorumla- +1 yıl
bende öyle dusunuyorum işte doğal bor ıhtıyac benım gıbı dusunen bı erkege ıhtıyacım var sadece ahhaha
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D tr de zor yukardaki yorumlara baktım da :D sanki osurmak aldatmak :D
- +1 yıl
aynen çok takmış bazısı boşamış falan doğal bir şey halbuki :D
Cevap sahibi+1 yıl@reco86 efsane değil.. Amerikayı bilmiyorum bişe diyemem ama Avrupada sorun değil
- +1 yıl
evet bir yerde hatta geğirmek ayıp osurmak değil
Cevap sahibi+1 yılya sen amerika da yaşamışsın tamam dedik bende sürekli avrupaya gidip geliyorum bunu niye kabullenmek zor anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılevet :D yarış mı yapıyoruz :D
+1 yılıiyyyy!!! burası iğrenç kokuyor... tüm osurukcular burdaymış... hadi parti yapalım..! :)
00 Yorumla
+1 yılbaşkan osur ama osurmanında bir adabı var makamı tutrup osurursan eyvallah hiroşimaya atom bombası atar gbii yerleştirirsen olmaz :D
15 Yorumla- +1 yıl
ama nasıl ses çıkarcak nerden bilem
- +1 yıl
simdi borazan gibi otturne yeter :d
- +1 yıl
bilemem ki ya ben bu soruyu sordum ya bugun hıc osurmadım ahahhaha
- +1 yıl
Tayyip te osururmu
+1 yılhayır yasak osuramazsın hahaha evlilik herseydir ya istersen evin ortasını batır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim sürekli osurur yanımda, ama artık kızmıyorum, bünye alışıyor tabii
24 Yorumla- +1 yıl
karşılıklı osura özgürlüğü olmalı bence
Cevap sahibi+1 yılyok ben yinede osurmuyorum, ne osurmaması la artık kapı açık sıçıyorum yemin ederim, evlenmeden önce benim tuvaletimi yapamama fobim bile vardı ailemin yanında, sayesinde onuda yendim
- +1 yıl
hahahahhaha çok iyi ya
Cevap sahibi+1 yılaynen
+1 yılDünyadakş 7 milyar insanlarda da oldugu gibi sende de var bu durum merak etme :D
11 Yorumla- +1 yıl
bazı ınsanlar senın gıbı dusunmuyo
Ters tarafa doğru salarsın sıkıntı olmaz. Ama kocan fırlama olursa çakmağı tutar roketlersin evin içinde :)
10 Yorumla
+1 yılerkekler osuruyor çok rahat sende osurursun neden osuramıcaksın :) osurugunu mu tutamıorsun neden öyle bir gereksinim duydun
05 Yorumla- +1 yıl
tutuyorum ama tutunca karnım ağrıyor
- +1 yıl
oldugu yere bırak o zaman ne sıkıcan kendini
- +1 yıl
yorumları okumuyo musun bazıları boşarım falan dıyo
- +1 yıl
sen dediklerine boşver hiç bişi yapamazlar ;) osuruk yüzünden boşayanı hiç duymadım :)
- +1 yıl
horlama yüzünden bile boşanıyolar bundanda boşanırlar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıllık evliyim ilk evlendigimiz sene eşim hayatta ben osuramam senin yaninda diyordu. Simdi utanmasa gelip ağzıma osuracak :))
17 Yorumla- +1 yıl
sesli güldüm ahhahaha
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama valla bak :) hatta diyorum sen böyle diyordun ne oldu diyor o o zamandi :)
- +1 yıl
sende yapıyosan alışmıştır
Cevap sahibi+1 yılValla ben evlenmeden once de yapiyordum konu oradan acilmisti zaten :)
- +1 yıl
ahhahahah çok iyiymişsiniz siz
Cevap sahibi+1 yılUmarim sizde böyle olursunuz. Bol bol osurarak :)) kocana daya kurufasulye yi :)
- +1 yıl
Ahahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuvalete git yap ordada yannda olmayacak ya sonçta :D
03 Yorumla- +1 yıl
tuvalete gidene kadar kaçar ki benim :D
Cevap sahibi+1 yılzamnla annden ble daha yakın olur eşin ama gtde yannda yap dmyorumda yapack bşey yok o zamn yetişemyosan :D ayklarını üştme dyebilirm sadece
- +1 yıl
teşekkürler :D
Ya kız benim evlncgm kız surtma osrsn kizlrn baylrn osrgu cenntr ya
10 YorumlaO zaman dibine dibine verme tekniğini öğrenmen lazım
00 Yorumla
+1 yılbu yüzden boşandım mk. zart zart zart oldumu bu cevap sana.
10 Yorumlayok içinde tut hep böyle biriktir rusya gazı keserse falan senin depodan ısınırız
00 Yorumla
+1 yılO da bisrymi cok asik oldum kizi unutmk icin onu sicarken hayal ettim ise yaradi;)
15 Yorumla- +1 yıl
onu bende yaptım işe yaramadı
- +1 yıl
Erkekte norml ama kizlarda kotu ya ikinirken dusinsene kendini:)
- +1 yıl
nıye dusınıyım ben yasıyorum onu asdjlaks
- +1 yıl
Ben dusunuuum seni o zamn
- +1 yıl
Buda bir tabi bende hep kötü yönlerini düşündüm
+1 yılBugunde metrobuste birisi osurdu igrencti. s evdeki durumu dusunemiyorummmm :(((
03 Yorumla- +1 yıl
dısarda yapılması cok ayıp ama
- +1 yıl
Valla yol boyu gecmedi les gibi koktu :/ herkesin kendis evi evinde yap tabi de disarda hemde kapali bir alanda niye osuruyon bee bir bulsaydim onu var yaa
- +1 yıl
öylesine bende kzıarım
İnsanlar cinsellik için osuruk kokusuna katlanıyorlar.
10 YorumlaPırttttt pourttttt paırtttt diye değişik seslerle dkdjdj
00 Yorumla
+1 yıleger erkek seni tanıyorsa osurduğunuda biliyordur ve kabullenmiştir :D
00 YorumlaDünya da tek kalsam senin gibi düşünen biriyle evlenmem evlilikten soğuttun a. g
00 Yorumla- Diğer konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılPopona hakim ol ve yaninda pirtlatma sogur eşin. Şahsen ben sogurum yanmda yaplsa
02 Yorumla- +1 yıl
abv
- +1 yıl
Seninde. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay anasını bee. İleriyi düşünen kadınlar harika. Sıçtığının bile hesabını ediyo
23 Yorumla- +1 yıl
tabi olum
Cevap sahibi+1 yılFazla yaşamazsın sen
+1 yılÖyle sesli yellenmek kimseye yakismaz, sessiz yapmaya calis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleminimki yurtta sen uyurken tırt tırt osurmuşsundur.
12 Yorumla- +1 yıl
muhtemelen
- +1 yıl
şahsen karımın yanımda osurmasını isterim bu benim için çok önemli. yani eğer osurursa kendime daha yakın hissederim onu :D ben az sıklıkla osuran biriyim ve geldiğinde eşimin yanında yapmak isterim. neden bilmiyorum galiba fetişim var ama kadının yanımda osurması gerçekten çok hoşuma gider. hele ki cinsel ilişki sırasında yapıyorsa daha çok zevk alırım cinsellikten (ciddiyim) - evli değilim :DD:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim karım osursa ben anlayışla karsilayabilirim ne var ki bunda doğal her insan yapabilir
12 Yorumla- +1 yıl
işte bu
- +1 yıl
İşte bizde bunu merak ediyoruz kocasının yanımda ısıran kadın var mı
- Diğer konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılsonra kocam beni aldattı
22 Yorumla- +1 yıl
yemek yemek gibi bii ihtiyaç buda
- +1 yıl
işine gelen şey ihtiyaç tabi
Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu kadar rahatlik olma iyi olur
03 Yorumla- +1 yıl
rahat olunmalı bence
+1 yılGulmekten yikildim yemin ederim. Evlenme sen :D
01 Yorumla- +1 yıl
deme öyle :(
+1 yılTuvalette gaz çıkarırsın
00 Yorumla
+1 yılbenimkiler onca yılın hatrina saliyolar valla
11 Yorumla- +1 yıl
ahhahahah
- Diğer konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılKocanla eşli senfoni kurarsın :)) bişi olmaz
10 Yorumla Kocanı tanıyormusun :D
04 Yorumla- +1 yıl
henüz tanışmadık
- +1 yıl
tamam patron :D
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAman kazayla tanışmayalım :P
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka odaya git balkona çık :)
01 Yorumla- +1 yıl
kaçar oraya gidene kadar
+1 yılİsa musa
Sen bizi Kutsa...00 Yorumla
+1 yılTuvalete git. Hiç mi aile terbiyesi almadın?
11 Yorumla- +1 yıl
tuvalete gıdene kadar kacıyo ıcerı
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıltuvalete sıçmaya gider gibi osurup geleceksin
02 Yorumla- +1 yıl
gidene kadar kaçar
- +1 yıl
dayaklıksın
Sakat bir durum, eşinin rahatlığına baglı :D
00 YorumlaSen osur kocan kizarsada genisletmeseydin de ;) :D
02 Yorumla- +1 yıl
mantıklı