Sizce muhteşem yüzyıl neden yapıldı tarih öğretmek için olmadığı kesin de sebebi nedir sizce?

Az önce bir soru daha gördüm muhteşem yüzyıl etkisinde kalmış galiba şehzade Mustafa için ağliyor dizi çekilirken falan Mustafa İbrahim ölünce bir şeyler dağıtanları mevlit okutanlar bile gördüğüm için şaşırmıyorum da ama hala etkisi sürüyor ona gülüyorum ahshs 😀 bir kere Kanuni haklıydı orada yalnız bu muhteşem yüzyıl'da öyle bir anlatıldı ki özellikle Mustafa'nın boğulması Mustafa mezardan kalkıp gelse ben suçluyum hak ettim dese suçlu olduğuna kimseyi inandıramaz O derece yani ,😀 ne acayip insanlarhttps://www. kizlarsoruyor. com/qt/gundem/q17049118-oy-benim-canim-yarali-ceylanim-henuz-yolun-basinda-solup-giden
Güncellemeler
+1 yıl
Ahaha,😀😀 ay hiç güleceğim yoktu vallahi var gerçekten birisi hem de tarih öğretmeni Kanuni Sultan süleyman'ı oğlunu boğdurdu diye mahkemeye vermiş lan adımı kemikleri bile kalmadı kime dava içiyorsun
Sizce muhteşem yüzyıl neden yapıldı tarih öğretmek için olmadığı kesin de sebebi nedir sizce?