Düşünün, onca senelik tanışma, anılar, hatıralar ve sonunda gelen acı bir itiraf... Böyle bir durumda ne yapardınız? Ayrılır mıydınız yoksa bunu çok fazla sorun etmez miydiniz? Aile kurmak istediğiniz eşinizin aslında bıseksüel olduğunu öğrenseydiniz, tepkiniz ne olurdu? Toplumda bu gerçekle yaşar mıydınız yoksa buna katlanamaz mıydınız?
Aile kurmak istediğiniz müstakbel eşinizin aslında biseksüel olduğunu öğrenseydiniz, tepkiniz ne olurdu?
O vakte kadar bana bunu neden söylememiş Buna çok takılırdım Biseksuel olması çok normal bir şey Tabuları olmayan biriyim Ama sallıyorum üç senedir sevgiliyiz Ve eğer zaten biseksuel olduğunu farkında ise ve bana soylemiyorsa öğrendiğimde neden söylemediği ile ilgili bir şok geçirirdim Daha şimdiden böyle ise evlenince aramızda bir iletişim problemi çıkacağından ötürü ayrılabilirdim. Ama kendini yeni keşfediyorsa ona bir sözüm yok Benimle bunu paylaştığı için teşekkür ederim Bir süre kendini dinlemesini isterim İki farklı cinsiyete de ilgisi var sonuçta İleri de ona yetip yetemeyeceğimi, erkeklere olan çekiminin ne seviye de olduğunu sorgularim Ve eğer cevap hayatımda sen olduğun sürece benim gözüm ne erkek ne kadın senden başkasını görmez ise evlenirim Biseksuellik anormal değildir