Ve emin olun çocukların isteği de bu.

Genelleme yapmayalım. Mesela abim eşi ve çocuklarıyla gezmeyi çok sever. Soruna gelecek olursak bazıları kendilerini hala bekar hayatında olduğu gibi yaşadıklarından dolayı aitlik duygusunun olmamasıdır sebebi
Her erkek ailesi ile gezip eğlenmek ister ancak buna planlı bir aile yaşamı lazım. Erkeklerin ailesi ile gezmesi için ailece ortak bir program önemli. İş yerinden gelen erkek eve gelirken gezi planı hazır olmalı. Dinlenmeye gelen kişiye gezelim demek sorun olur.
EİG için teşekkür ederim.
Kısaca Yük olduğunuz için
Napıyoz biz
Ya bunu siz pek anlayamazsıniz ama inan erkeğin üzerinde bir sorumluluk bir gerginlik oluyorsunuz, o yüzden arkadaşlarının yanında olduğu gibi sizin yanınızda rahat olamıyor, hep diken üstünde tetikte sahiplenici korumacı planlayıcı problem çözücü olmak zorunda hissediyor
Bu maalesef ki böyle 🤷🏼♂️
Hmm. Söylediğiniz iyi oldu. Yuku hafifletiriz biz de. Yani onceden plan yapariz problemleri dusunur onlem aliriz. Siz böyle düşünürseniz kadin da düşünür cunku cocuklari takip etmek yedirmek icirmek wc ye goturmek ustunu degismek hep kadinin isi oluyor daha cok yoruluyor, siz anca oturun izleyin 🤷♀️ boyle gozlemledim ben.
Hmm yok işte tam öyle değil, siz daha cok kendi çocuğunuzla muhatap oluyorsunuz ama erkek dış etkenlerle muhatap oluyor, bana sorarsan kendi çocuğumla uğraşmayı tercih ederim
Senin dediğin gibi nasıl olur mesela eğer
Arabayı sen kullanıyorsan, hesabı sen ödüyorsan planı sen yaptiysan herhangi bir aksilikte sana güveniyorsa, kararları sen alıyorsan insanlarla iletişime sen geçiyorsan, önden yürüyüp ortamı hazırlıyorsan, aklımda iş ile alakalı başka sıkıntılar yoksa, dışardan gelebilecek bir tehlikeye karşı bizi koruyabileceksen...
bana sadece anın tadını çıkartmak kalır 💁🏼♂️ aksi halde bütün bu sorumluluklar erkeğe yükleniyor ve bu çok rahatsız edici bir şey
Biraz abarti olmus ama 😀 peki. Cevap alinmistir. Teşekkürler
Evli olsaydik tamam rolleri degiselim de gor derdim 😄
Ricalar 😀
Benim babam bizi hiç gezdirmezdi bize hiçbir şey sunması bende garibanlıktan sanıp acıyordum meğer adam annemi aldatıyomuş gelebiliyormuş ama başkalarıyla 😊
Ben buna ağlarım😭
Vay güzel kardeşim
Cevap
49Cevap
Evli deyilim ayrildim ama her hafta sonu dışırı cikiyorum gezip birseyler yeyip aliş veriş yapiyoruz. Gezmeyi severim hayatimda biride olsa eve tikanip kalmam, hayati aşki iyi şekilde yaşamaya bakarim,
Çocugu ve eşiyle gezmeyen erkek icki icendir veya kumar oynayandir ya da gözü disarida arkadaslariyla gezip alem yapandir, o yüzden evlinirken dikkat etmek lazim
Yok öyle birsey.
Ben esimin birini sağ koluma digerini sol koluma takip geziyorum!
Cocuklarda yanimiz da oluyor !
2 esin mi var
Üçüncüyü yazmayı unutmusum 🙂
Espri anlaminda yazmistim.
Ironi yapmistim aslinda.
Hic yok yani
Bekarim ben.
Ok👍
🙂👍👍
Sevmeyen erkeklerin yuksek ihtimal ailevi problemleri vardir. Saglikli bir ailede ebeveynler boyle bir sorun yasamazlar
Hepsi oyle be ya
Ailesini seven erkekler cok
ben hatunumu can fanusta saklarım
öyle çıkarmam dışarıya gezmeye tozmaya
kıskanırım ben
olmaz
Pikniğe götür o zaman. Sessiz yerlere. Dağa göle şelaleye falan
Ya uf sen de dalga geçme zaten sinir ettiniz 😅
Nasıl sevilmez ki görselde her şeyi anlatıyor zaten herkes öyle değildir size hyarlar denk geliyorda onsan sjsj
Bence butun erkekler ayni 😅 amcam haric
Bende kızlara giydirirdim o zaman ama demiyorum dimi bütün kızlar aynı diye çünkü biliyorum aynı olmadıklarını ön planda her zaman kötüler durur unutmakta
Daha evlenmenin ne demek olduğunu anlamadan evlenip bekar gibi yaşamaya çalışanlar onlar
Boyleleri evlenmesin
Zaten anlamadan evleniyorlar
Yapan var yapmayan var aynı şey kızlarda da geçerli her kız senin dediğin gibi de değil ki
Istisnalar kaideyi bozmaz. Istisnalar %1
Sizin ben...
Evlenmeyin o zaman
Sana degil bunu yapanlara kizdim 😑
evli olup ta çapkınlıktan vazgeçmeyen herif tabii ki eşi ve çocuklarıyla gezmeyi sevmez
😤😤😤 capkinlik yapmayanlar da sevmiyor aslinda 😒🤦♀️
Henüz evli değilim ama hep evlenip eşimle ve çocuklarımızla beraber seyahate çıkmayı tatil yapmayı gezmeyi eğlenmeyi hayal ederim.
Ne guzel 😊
Umarım hepimiz hayallerimize ulaşırız
Bu biraz klibiklik ve kizlara bakamiyoruz ondan artik esimiz var demiyorlar herseyden bir parca isteyince boyle oluyor bence esle eglenmek cok daha güzel bence
Ben evlenmek isterdim ve eşim ve çocuklarımla mutlu dünya ve ahiret hayatı yaşamak isterdim. Nasip olmadı.
Ahirete var daha tabi umarım olur.. kiyamet kopması gerek ahiret olması için.
Bunu da nereden çıkardınız ki? Aksine hemen hemen tüm erkekler eşleri ile vakit geçirmeyi sever. Sadece izin verin ve kim olduğumuzu asla unutmayın.
masraftan dolayı aynısını benim babam yapar sürekli bir yerlere tatile gider bizide götür diyince tek kişinin masrafıyla bi ailenin tatil masrafı aynı mı der bizi götürmez😀
Kendisi can ama biz değiliz zaten 😤
Eşimizle de gezeriz ama erkek erkeğe takılmak bize terapi gibi geliyor. Salın bizi hanımlar yaa bi salın
evlenmeden önce başka evlendikten sonra başka diyorsun değilmi. gerçi ben öyle biri değilim. yanımda olsun yeter.
çocuklarla gezmeyi severim tatlı varlıklar her şeye şaşırmaları merakları çok güzel ufak bir şeyle de mutlu olurlar çocuğum olsa ilgilenirdim bence
kadınlarsa tam tersi kasvetli, gösterişçi, sohbeti kötü bir cinstir boş masrafları sever vs bu yüzden kadınlarla gezmeyi sevmem erkek arkadaşlarla gezmek daha eğlenceli
Severler ama fazla gezmezler erkek muhabbetini arkadaş ortamlarını sevdikleri için arkadaşlarıyla da çok gezerler
Kendi adıma yorum yapıyorum seviyorum çocuğumla ve karımla gezmeyi onlarsiz gezmenin ne tadı kalır ne tuzu
Ya yanımızda, bu yazıda geçtiği gibi bir kadın yoksa? Ya onun için böyle sosyal ve eğlenceli aile mutluluğunu artıran faaliyetler türlü bahanelerle bilmem kaçıncı sıralarda yer alıyorsa? Hiç bunu düşündünüz mü?
Anamla bile gezmeyi severim. Kucağımda da taşırım, sırtımda da.
Sevmemek mi o zaman niye evleniyor bu bir seçim değil.
Ben evlenince eşimle gezmenin hayalini kuruyorum. Senin dediğine bak.
Klasik aldatma potansiyeli olan gözü dışarıda olan veya eşini yeterince sevmeyen erkek modelleridir.
bu genelde sadece parası var diye sevmeyi bilmeyen erkekler ile evlenen kadınların sorunu olur
Çok gezmeyi sevmiyorum ama gezmeye çıkacağım zaman eşim (olursa) le çıkmak isterim.
Bekarım ama eşim ve çocuklarımla tatil yapmak ve gezmeyi isterim ve seveceğimden eminim
Eşim ve çocuğum olsa niye sevmiyeyim böyle birşeyi. Dört dörtlük bir aktivite.
Benim Eşim Ve Çocuklarım Olursa Gezmeyi Çok İsterim Hiç Vazgeçmem Her Gün Gezerim
Huy meselesi bu bence benim babamın eline kumanda ver bide servisi eksik etme dünya ona güzel 😂
Kim demiş sevmeyiz diye
İki tane piremsesim olsun hele
Benden neşelisi olmaz
Evli olsam her daim yaparım.
Zaten genelde annemi gezdiririm.
Ben severim. Gezmek güzel aktivite hele eş ve çocuk olursa daha da güzel olur.
Muhtemelen biz türk kadınları kendimize bakmıyoruz. Çocuk doğurduktan sonra da kilo vs derken, yanında çirkin kadın gezdirmek istemiyorlarmıdır nedir.. Sebebini bende merak ettim.
Onlar erkek adamdır gündüz kahveye gider gece meyhaneye onun için kadın ve çocuk evde oturmaya zorunludur.. Erkek gibi erkek eşi ve çocukları ile gezmeye bayılır ve mutluluk yaşar..
Evet sen öyle dedin diye erkek eşleri ve çocuklarıyla gezmeyi sevmiyor. Çok vasıflısın.
normalde sever ama kendine daha cok önem veren ve kendini seven erkek tipidir o kişi belki kafasj sürekli baska yerdedir ilgi odağı farklı yerdedir o dönem
Ben hep eşimle ve çocuğumla çıkardım dışarı. En sonunda aşdatıldım
Çooook yaptık zamanında. Noldu olan bize oldu
Naptınız?
Bir insan ailesi için sınırları nasıl zorlar bilirmisin
Hayir
Zor günler
Merak ettim ozel degilse. Ozelden de anlatabilirsiniz. Kisa da kesebilirsiniz. Tecrube olsun bana
Estağfurullah
Şarjım bitecek müsait olursan yarın yazarım. İyi akşamlar
Tamamdır iyi akşamlar
Simdi müsait misiniz 😇
Müsaitim
Çünkü kendilerini bir... Sanıyorlar
Aynen aynen
O levele gelmedik knk gelince yazariz
Hayaliniz bu degil ama. Neden? Mutlu bir yuvacığı sadece biz hayal ediyoruz. Siz neden etmiyosunuz?
Ben ediyorum etmesinede şartlar uygun degil
@serenia lütfen spam aynı soruyu sürekli paylaşıyor
Ne alaka? Ilk defa sordum
Ben naptım hasta mısın
Sana yüz mu vermedim acaba bu ne sinir. Ayrıca sorum süper soru seçildi. yalan soyledigin açık yani
Erkekler genel olarak gezmeyi sevmez.
bu dogru degil ayrıca 21 yaşındaki bir çocukla babası neden gezmesin
Kimi sever kimi sevmez yapı meselesi
Yük olduğu için heralde
Olsa da gezsek ama yok işte 😏😏
Erkekler de sever ama kadınlar gibi değil.
Bence severler. Benim olsa severdim.
Bunu sadece kadın lar sevmez
Erkekler insan değildir😂
Bende merak ediyorum bunu..
Evli değilim evli olsam niye gezmeyeyim ki
Evli değilim bilemiyorum :D
Evet cevaplayın bakalım erkekler😀
Üşengeçlik modu
Yo olsa çok severdim.
Çünkü çok sıkıcı
Ben severim.
O erinen kim?