Güncellemeler
+1 yıl
Diğer bir seçenek. Araba al, evlencegin zaman arabayi satar o paraya ev alırsın, ev fiyatları araba fiystiyla aynı zaten. En azından evleneme kadar rahat gezersin. Arabada bir yatırımdır. ya da evi llan bi bayanla evlenir arabayı satmak zorunda kalmazsın?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok düşündüm ve Kararımı verdim, borcum bitince her ay köşeye 2 bin tl atcam, geri kalan maaşı yiyip içcem. 2 yılda 50 bin biriktirmis olurum 80 bin kredi çekip 20 bin de arabamı satıp 150 bin TL ye güzel bir araba almak istiyorum 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence birikim yap. dövize altına filan yatır. zamanı gelince araba da alırsın ev de. şu an araba almakta sıkıntı ev almakta.
Ev almak neden sıkıntı. Arabayı anladım da
En kötü evler bile çok pahalı şimdi o yüzden.
Araba fiyatı kadar pahalı değiller ama.
Sıfır araba almaktansa ev almayı mantıklı bulurum 😊
Ev alma yatirim yap arsa ya da emtia borsada olabilir
Illa kira gelirim olsun diorsan dukkan bakmalisin
Satılık dükkan nerdeyse yok. Var bi iki bakkal kadar küçük, onlarada başında durmam lazım, kiraya verebilir miyim bilmiyorum
Dostum bak dukkanin boyutundan cok yeri onemli cadde ustunde bi yer bulursan kiraya vermesi kolay olur
Basinda duracagin bi yer olursa ticaret kismina girer kira geliri değil
bir evin parasiyla digerini oderim mantigi zegin zihniyete sahip kisilerin yaptigi birsey.. bence oyle yap
Benim zihniyetim derken ne demek istedin, zihniyetim kötü mu yani? Yanlış mı düşündüm?
hayir. zengin zihniyetindeki insanlar bu sekilde oldukca zengin oluyorlar. bu zihniyet guzel ve zekicebbir zihniyet... kotu birsey demedim. kitlik zihniyetine sahip kisiler bunu dusunemiyor o yuzden hayatta debelenip duruyorlar
Haa teşekkür ederim sağolun...
Bu arada zengin değilim, asgarî ücretli bir isciyim.
Bütün bunları asgari maaşımla aldım, ailemde yardim etti tabi. İyi bir ailem olmasaydi bunlari alamazdım
asgari ucretle ev araba aldiysan sana helal olsun 2 ci evi aliorsun demek insallah 10 larcasi senin olur gercekten sasirdim
zenginsin demedim zaten.. o zihniyete sahipsin.. pek cok zengin sifirdan yokluktan o noktalaragelmis... bu zengin zihniyetinde devam
Teşekkür ederim ikinize de.
Evet asgarî ücretli maaşımla bunları yaptım 20 yaşımdan beri çalışıyorum, Şu an 30 yaşındayım. 10 yılda ev aeaba aliyim bir zahmet 😊 ayrıca evde annem, babam kardeşim ve ben çalışıyorduk, öyle biriktirebildik. Kardeşim de kendine ev araba aldı. Sonra arabayı satıp evlendi. Ben evlenmedim. Oyuzden soruyorum bu soruyu, evlenme durumum olursa ne yapmalıyım diye
Insallah daha iyileri senin olsun birlik varsa ailen destek olursa olur tabiki
Aile gecimi ustunde olan kisiye yetmedigi icin sasirdim
@bienal ne sanslisin.. boyle dayanismaci ailen var... bekarken biriktirebildigin kadar biriktir zaten..
Benim değil soru sahibinin ailesi oyleymis benim babam ben 10 yasindayken vefat etti o zamandan beri ailemin yuku bende
Şu an evliyim zaten 2 de cocuk var
O kadar karışık yazmışsın ki
Napim be 🤔 karisigim zaten. Yazimda karışık olsun madem
Sen ankette hangi şıkkı işaretledin?
alma paranı fakir fukarayla paylaş
Öyle hayalimde var. Yardımsever bir insanim, hayır yapmak isterim
Arabayı yenile
Bi araba 100 binden başlıyor. Düzgün bisey almak istersem. Ve hep borç ödedim, bu yaştan sonra borç istemiyorum cidden kendimi sıkmak istemem. Har vurup harman savurma keyfini sürmek istiyorum. En azindan bir kaç yıl har vurup harman savuriyim sonra araba alırım diye düşünüyorum sende haklı mıyım
Ankete neden katılmadın? Ankette araba al diyen bayan yok çünkü
Katıldım smcmmcmc
Ev al
6 yıl ev borcu odedim zaten, öde öde bitmiyor. Ömrüm bitti resmen ya. bidaha borca girmek de ne biliyim 🤔😕
Toprak al reis en iyi yatırim
İzmir'de toprak 1 trilyondan başlıyor. Onada bütçem yetmiyor