Okula gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

merbaba benim yaşım 18 okula gitmek istemiyorum sebeb herkes arkamdan konuşuyor ve herkes beni dışlıyor en basitinden dün hoca TC numaralarını istiyordu herkesde sesli şekilde verdi sıra bana geldi ben ise sesli şekilde vermek istemiyorum TC numarası önemli bir bilgi her şey yapılabilir dedim sonra sınıftakiler güldü hoca gel yaz kagıda o zaman dedi bende gidip yazdım sonra arkamdan bir çocuk TC önemli bir bilgiymiş geri kafalı geri kafalı dedi arkamdan dedi kısa boylu şişman tipsiz biri bende duydum sinirlendim baya birde arkamdan demesi korkagın teki bende sanane l. n pez. ev. eng dedim senin TC bilgilerinden hayatını s. k. rler dedim sonra sustu az daha dövücektim kendimi zor tuttum 198 boy var kaslı boksörüm istesem döverdimde rahat sabrettim zaten tcmi sesli vermek istemedim diye bunlar başıma geldi sınıftakiler mal aslında birde gülüyorlar sınıftada herkes beni dışlıyor sebebini hala daha çözemedim tek konuşan kişi yok 1 kişi ile teneffüslerde konuşuyorum o kadar sınıfta herkesin dışlaması ve arkamdan konuşması geçen bir kızda bu çocuk niye kimse ile konuşmuyor dedi öbür kız arkadaşıda ne bileyim dedi şimdi saat 10 da ders başlayacak okul yerine internet kafeyemi gitmeliyim sizce bugün biraz dinlenmeli miyim çünkü herkes dışlıyor kendimi hapishanede gibi hissediyorum yoksa bugünde okula gitmelimiyim düşünceleriniz neler cevap hemen yazarsanız sevinirim saat 10 da ders başlayacak bir karar almam lazım
Okula gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım?