Yok, ben disardan bakildiginda her seyi olan ama aslinda hicbir seyi olmayan cocuktum. En son ne ciktiysa alinir, hatta ulkede yoksa yurtdisindan temin edilirdi. En fazla 2 gun oynayabilirdim, 3. gun annem onu durumu olmadigi icin alamayan, gozu kalan bir misafir cocuguna hediye ederdi. Aaa bu da neymis deyip, nasil oynandigini anlayamadan giden oyuncaklarim vardi. Sana yine aliriz derlerdi hep ama bunumla oynadin farkli olsun diye aynisi hic alinmazdi. Hatta durumu cozdugu icin sık sık geldigini dusundugum tanidiklarimiz vardi. Simdi kizima yumurtadan cikan oyuncaklarin bile pesine dusuyorum. Vermem goturecem diye yirtinan misafir cocuklari aglamaktan patlasa, yok ya kalsin gotursun cocuk demiyorum ve o kadar hevesim kalmis ki resmen oyuncaga calisiyorum. Bazen o sıkılıp kalkıyor, ben oynamaya devam ediyorum 😂😂
Oto yıkamayla başladım lastik tamirciliğiyle devam ettim bi ara halı yıkamada çalıştım sonra nasıl oldu bilmiyorum devlet hastanesinde kadın doğum sezeryanda buldum kendimi doktorlara yardım ederken 😂 nasıl oldu neden oldu inan hiç sorma bende bilmiyorum sonra mide kaldrımadı çıktım şimdi ayakkabı satıyorum dükkanda 😂😂
Ayakkabılar eskisi gibi değil ya şimdi benden aldıkları ayakkabılarla orjinal mağzasına gidiyolar orda çalışanlara gösteriyolar adamlar hayret ediyor bire bir takliti yapılıyo malzeme kaliteside 1. Sınıf
Tamam ben bakacam sipariş vereceğimde senin adını vercem artık sıkıldım ayakkabıya dünya para vermekten veriyorsun standart hep aynı modeller kalite sıfır rahatlık sıfır ama 400 500 lira 😀
Airforce 1050 tl bizde 110 tl ne fark var hiç fark yok bire bir aynı mk 😂 ben nike air 720 giydim orjinali 3 bin tl idi ben 180 e aldım 1 sene giydim sıkıldım attım mk ayakkabı sapa sağlam 😂😂
En İyi Cevaplar