Kendisi kuzenim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan elini cebine attırmazdım maddi ve manevi hep destek oldum yanında oldum. Benden iki yaş küçük kendisi ama ne zaman hayatına birisi girse sevgilisi veya flörtü olsa konuşmayı filan keserdi bizle bir kaç kez bunun için de kavga edip konusmadıgımız oldu her zaman daha sonra gelir işte senden değerli değil hiç kimse filan diyordu barışıyorduk. Sonra geçen sene işte bu üniverste de okuyor ordan birisiyle flört etmeye başlamış bana söylememişti ama tavırları değişince tabi anladım ben öbür kuzenimden öğrendim flörtü olduğunu bir kaç hafta konuşmadık her gün konuşuyorduk normal de aramadım sonra bana birisi istek yolladı Instagram dan bende kabul ettim bana dediki kuzenini tanıyorum bana ayarlasana dedi bende karışmam benle konuşmuyor şu an zaten sevgilisi varmış onun için konuşmuyoruz dedim sonra bana yavsadı şerefsiz bende ağzıma geleni dedim küfür ettim filan engelledim gitmiş kuzenime senin kuzenin seni bana kotuluyor bana küfür ediyor demiş sabah bir uyandım kuzenim bana bir ton beddualar etmis evime gelme ölsen umrumda değilsin demiş ve engellemiş aradım açmadı engelledi annesini aradım konuşmadı sonra numarasını değiştirdi filan buldum ama yazmadım bende bilmiyorum ne yapacagımı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yuzyuze konusup detaylica anlatacaksin.
Karşılaşmadık ki hiç onun gittiği yere ben benim olduğum yere o gelmedi zaten pandemide olunca bayram da olmadı ki goruyum yani biz ayrı şehirlerdeyiz evime gelme filan dedi bende babasına söyledim bizim sizin evinizle filan artık işimiz yok gelmeyiz gitmeyiz dedim. Elin oğluna inanıp beni dinlemedi yani
Allah bilsin diyip bosvericeksin.
Sen onlara degil, birak onlar sana muhtac olsun..
Altı aydır konuşuyoruz görüşmuyoruz yazmadım etmedim numarasını değiştirdi zaten sonra başka birisiyle sevgili olmuş sevgilisini birisi arayıp özel numara dan sevgilin seni aldatıyo demişler kuzenim de benden bilmiş tutmuş benim numaramı vermiş sevgilisine beni aradı sevgilisi siz beni aradınız özelden sevgilin seni aldatıyo dediniz bana dedi bende sevgilin kim dedim kuzenimin adını söyledi dondum kaldım birden. O sinirle aradım ailesini dayımı filan söyledim bende
Fazla yakınlık iyi degıl
Yani ben çok değer verdiğim birisiydi yani zaten huyunda vardı yani sevgili yapınca hep değişirdi yanındaydım gezdik ettik ayrı şehirlerdeyiz biz her yaz giderdim ya da gelirdi. Gezdirirdim filan durumları iyi değil üniversite öğrencisi bir de yardım ederdim ben ama eve döndüm mesajlar kesildi yazmalar değişti filan bir tavırlar aldı meğer buymuş yani elin oğlunu dinledi inandı beni dinlemedi
Bi süre sessiz kalsan basla kuzenin yok mu. Ben de kuzenim le uzagım
Altı aydır konuşuyoruz görüşmuyoruz yazmadım da. Sonra bu başka birisiyle sevgili olmuş sevgilisini de birisi özel numara dan arayıp sevgilin seni aldatıyo demişler çocuğa bu kuzenim de benden bilmiş benim numaramı vermiş sevgilisine beni aradı sevgilisi siz beni aradınız özelden sevgilin seni aldatıyo dediniz bana dedi bende sen kimsin sevgilin kim dedim kuzenimin adını söyledi dondum kaldım birden yani numaramı vermiş beni aradı ya delirdim iyice ailesini aradım soyledim
Okumaya erindim
Birisi beni ekledi Instagram da kuzenini bana ayarla dedi bende karışmam benle konuşmuyor şu an zaten flörtü varmış o yüzden de benle konuşmuyor dedim. Zaten her Flot yapmasında bizle iletişimi keserdi. Sonra çocuk bana yavsadı bende ağzıma geleni dedim küfür ettim filan engelledim çocuğu oda gitmiş kuzenime senin kuzenin seni bana kotuluyor bana da küfür etti demiş sabah bir uyandım kuzenim bana beddualar etmiş engellemiş
Yanına gidip durumu anlat , o kişi ile karsilastir
Ben o kişiyi bilmem etmem onun şehrindeki üniversitesinde okuyan birisiymiş ben nerden biliyim istek geldi kabul ettim ben sadece. Ayrı şehirlerdeyiz biz zaten gidemedim de aradım açmadı kuzenim engelledi numarasını değiştirdi sonra da annesini aradım konuşmadı bağardı etti evime gelme ölsen umrumda değilsin dedi filan bende bir daha ses etmedim
Tövbe estağfurullah bugünü bekliyordu herhalde
Valla zaten ben yazın gittim yanına gezdik ettik yani biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz durumları iyi değil üniversite de okuyor diye ben ne derse alır götürürdüm de giderken. Sonra gezdik ettik eve döndüm yani bir tavırlar bir mesaj dan anladım yani soğuk soğuk bir tavırdaydı bende yazmadım iki hafta sonra da bu olay oldu işte elin oğluna inandı beni dinlemedi bile.
Üzüldüm acıkası ama kuzen de olsa böyle durumlar aslında o kısıyı daha ıyı tanımamızı saglıyor. Sen de bundan sonra ona gore davranırsın ona
Biz altı aydır konuşuyoruz görüşmuyoruz yazmadım etmedim numarasını da değiştirdi zaten tutmuş başka birisiyle sevgili olmuş sevgilisini de birisi özel numara dan arayıp sevgilin seni aldatıyo demişler bu kuzenim de benden bilmiş tutmuş sevgilisine benim numaramı vermiş sevgilisi beni aradı özel numara dan beni arayıp sevgilin seni aldatıyo dediniz bana dedi sevgilin kim dedim kuzenimin adını söyledi dondum kaldım birden sinirim tepeme geldi ailesini aradım dayıma söyledim bende
Hey allahım ya. Ne diyeyim bilemedim. Acaba seni mi kıskanıyor veya senin onu kıskandığını düşündüğünden her şeyi sendrn mi biliyor acaba diyeceğim ama işte kim bilir aklından ne geçiyor. Bunca yıllık kuzen sonuçta ilk sana sorup seni dinlemesi senle konuşması gerekir normalde. Veya hatan bile olduysa daha bağışlayıcı olması falan neticede üç beş günlük arkadaşlık ilişkisi değil
Yani ben onun kötülüğü için bir şey istemedim ki hep sevgili yaptığında kendisi kesiyordu konuşmayı. Tavırları değişiyordu hep yani ama benle yer benle içerken hep ben iyidim şunu beğendim sizin orda vardır alırmısın şunu şöyle yapsak seninle filan hep öyleydik yani. Gitti annesinin akrabasıyla sevgili oldu olmaz akrabadan dedim dinlemedi benle yine konuşmadı çocukta bunu aldattı filan. Sonra sürünerek kendisi geldi yani ben ne dersem çıkıyor onun için ben kotuyum
Şimdi anlaşıldı. Benden sana tavsiye (tabiki onun üzülmemesi için kendince doğruları söleyip haklı cıktıgın olmustur) iyi de olsa kötü de olsa söylediklerine yorum yapma bence hayırlı olsun de sen bilirsin de gec. Ben sunu anladım kı ınsanlar bızlerden kendı duymak ıstedıklerını duymayınca kotu oluyoruz kıskanc oluyoruz. Bu kardes ıcın de gecerlı. Artık bana bısey sorup soyledıklerınde hayırlısı olsun bısey dıyemem kendın yasayıp deneyımle dıyorum
Hep niye yani böyle bu ya müzik yapıyordu stüdyo tuttum kontorum yok derdi yollardım ta burdan. Sonra mezun oldu annemle mezuniyet kıyafeti aldık hediye ettik kargoyla gönderdim filan. Gezerdik ederdik hiç bu sefer de benden olsun şunu da iç demezdi yani alıştıydı resmen benden hesap almaya yani ben bunları yaparken iyidim de annesine de dedim yani simdimi kotuyum
😞😞
Ne olucak bilmiyorum ailelerin de arası açıldı konuşmuyorlar artık pek eskisi gibi annesi zaten yengem kızından yana hep o yapmaz der. Bizde öyle tavır aldık yani annemde pek konuşmuyor herkes de yapmasaydın diyorlar bana ee hırsızın hiç mi suçu yok
Karaktsr yapılarınızı inceleyelim mi