Değer verdiğiniz birisi bunu yapsa size ne yaparsınız?

Kendisi kuzenim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan elini cebine attırmazdım maddi ve manevi hep destek oldum yanında oldum. Benden iki yaş küçük kendisi ama ne zaman hayatına birisi girse sevgilisi veya flörtü olsa konuşmayı filan keserdi bizle bir kaç kez bunun için de kavga edip konusmadıgımız oldu her zaman daha sonra gelir işte senden değerli değil hiç kimse filan diyordu barışıyorduk. Sonra geçen sene işte bu üniverste de okuyor ordan birisiyle flört etmeye başlamış bana söylememişti ama tavırları değişince tabi anladım ben öbür kuzenimden öğrendim flörtü olduğunu bir kaç hafta konuşmadık her gün konuşuyorduk normal de aramadım sonra bana birisi istek yolladı Instagram dan bende kabul ettim bana dediki kuzenini tanıyorum bana ayarlasana dedi bende karışmam benle konuşmuyor şu an zaten sevgilisi varmış onun için konuşmuyoruz dedim sonra bana yavsadı şerefsiz bende ağzıma geleni dedim küfür ettim filan engelledim gitmiş kuzenime senin kuzenin seni bana kotuluyor bana küfür ediyor demiş sabah bir uyandım kuzenim bana bir ton beddualar etmis evime gelme ölsen umrumda değilsin demiş ve engellemiş aradım açmadı engelledi annesini aradım konuşmadı sonra numarasını değiştirdi filan buldum ama yazmadım bende bilmiyorum ne yapacagımı?
Değer verdiğiniz birisi bunu yapsa size ne yaparsınız?