Aile & Toplum Kime yakıyoruz bu gece? Stig_mata Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Daha gece olmadı ama olsun. O da olur o zaman da yakarız :D Sigaramı boşuna tellendirmeyim dedim, birilerinin ruhuna yollayım, ziyan olmasın :D Güncellemeler+1 yıl 2 bağğyan görüşü var ama birini bulamıyorum. 2. Bağğyannn nerdesinnn😂 Kime yakıyoruz bu gece? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zziyan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Et koyulmus taze fasulye gibi ziyan olan ruhlara baslayalim sonrasina bakariz 😅 1 7 Yorumla Stig_mata +1 yıl Kim koymuş o fasulyeye o eti😂 Yorumla zziyan +1 yıl Zalim kadinlar kollarinda burma bilezikli diz coraplari ve avangard möbleli evlerde oturan 🤣 Yorumla Stig_mata +1 yıl Babannemi hatırladım bir an😂 Yorumla zziyan +1 yıl Bende aksam ustu bi demlik cayla yola oturan cigdem citleyen teyzeleri animsadim Yorumla Stig_mata +1 yıl Sen de bişiyler var da hadi hayırlısı😃 Yorumla zziyan +1 yıl Nasil biseyler ki onlar 😂 Yorumla Stig_mata +1 yıl Bilemedim😂 Yorumla
shraeva Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. Bana yak bana. Bırakmak zorundayım sigarayı bana yak😀😀 0 2 Yorumla Stig_mata +1 yıl İşte buldum 2. Bağğyanı 😂 dur yakıyorum Yorumla shraeva +1 yıl 😀😀 Yorumla
Makedondoktor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Vefasiz ve hayirsizlar in ruhuna 1 6 Yorumla Stig_mata +1 yıl Yak bakalım :) Yorumla Makedondoktor +1 yıl Nargile yakalım mi Yorumla Stig_mata +1 yıl Nane limona hayır demem :) Yorumla Makedondoktor +1 yıl Secimin harika Çikolata hindistan cevizi de sağlam kafa yapar Yorumla Stig_mata +1 yıl Bana elma demişlerdi :) alkol almıyorum bu yüzden elma hariç olabilir, malum anason Yorumla Makedondoktor +1 yıl ✌✌✌ Yorumla
KedimmBenVeYatağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dudağımda ki geçmek bilmeyen uçuğa 1 1 Yorumla Stig_mata +1 yıl Sarımsak sür Yorumla
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Kaybolan umutlarımıza 1 0 Yorumla
Thorneux Takip Et Xper 7 Yaş: 104 , eic 99% +1 yıl kendime yakıyorum 1 2 Yorumla Stig_mata +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Thorneux +1 yıl teşekkürler hepimize Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Az ötede ziftlen perdeye siniyor 0 4 Yorumla Stig_mata +1 yıl Sen mi yıkayıp takıyorsun sanki? Sinsinn Yorumla badarbungaa +1 yıl Tek yaşıyorum kim takacak, kedime henüzÖğretemedim Yorumla Stig_mata +1 yıl Sen balkonda iç Yorumla badarbungaa +1 yıl Emredersiniz hanımefendi Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu gece bana yak derim. 😀😂 0 2 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Yalnız başta soruyu kavrayamadım. Gerçi ben sigara içen biri değilim fakat yine de bu gece hüzünlüyüm. Yorumla Stig_mata +1 yıl Yarın yakarım artık :) çok içtim Yorumla
DeathlessMonk Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Bana yakalım 0 10 Yorumla Stig_mata +1 yıl Çektimmmm😂 halkalar da çıkardım bak iyisin Yorumla DeathlessMonk +1 yıl Çek demedim yak dedim. 😂 Bana yak sonra kime çekersen çek. 😂 Yorumla Stig_mata +1 yıl Yahu yakınca illaki çekeceksin iyilik de yaramıyor😂 Yorumla DeathlessMonk +1 yıl Yaranamazsın bana. 😂 Yorumla Stig_mata +1 yıl Öyle bir derdim olsaydı tekrar düşünürdüm bayım :) Yorumla DeathlessMonk +1 yıl Dertsiz başa dert gerek küçük hanım. 😉 Yorumla Stig_mata +1 yıl Saçlarım yeterince ağırlık yapıyor bayım, almayım :) Yorumla DeathlessMonk +1 yıl Saçlarınızı kesmenize sebep olup sizi hafifletmek yerine parmak uçlarıyla saçlarınızı hafifletecek bir derde düşmeniz dileklerimle küçük hanım. 😊 Yorumla Stig_mata +1 yıl Çok mersi bayım :) Yorumla DeathlessMonk +1 yıl De rien. 😊 Yorumla
caglar1616 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Gelene gidene hepsine ben yaktım şimdi😊 0 2 Yorumla Stig_mata +1 yıl Maaşallahhh😂 Yorumla caglar1616 +1 yıl 😊😊 Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sana 0 6 Yorumla Stig_mata +1 yıl Ben ölü müyüm😒 Yorumla Parietal +1 yıl Yaşayan ölüsün 😏 Yorumla Stig_mata +1 yıl Baba-3 mü seyredip geldin soruma😒 Yorumla Parietal +1 yıl O ne 😒 Yorumla Stig_mata +1 yıl Yer altı edebiyatı😒 Yorumla Parietal +1 yıl Yer üstü okuyorum ben 😏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bağaa yak bağaa 0 11 Yorumla Stig_mata +1 yıl Çok içtim yarına artık :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bidaa nolur Yorumla Stig_mata +1 yıl Hadi git yat :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyuyamam 😑 Yorumla Stig_mata +1 yıl İyi ben uyurum senin yerine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyuma nolurr Yorumla Stig_mata +1 yıl Deli misin çocuğum? Git yat be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dertliyim kederliyim Yorumla Stig_mata +1 yıl Güzin abla tipim mi var? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet benim aplam ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hey bebeğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Et koyulmus taze fasulye gibi ziyan olan ruhlara baslayalim sonrasina bakariz 😅
Kim koymuş o fasulyeye o eti😂
Zalim kadinlar kollarinda burma bilezikli diz coraplari ve avangard möbleli evlerde oturan 🤣
Babannemi hatırladım bir an😂
Bende aksam ustu bi demlik cayla yola oturan cigdem citleyen teyzeleri animsadim
Sen de bişiyler var da hadi hayırlısı😃
Nasil biseyler ki onlar 😂
Bilemedim😂
Bana yak bana. Bırakmak zorundayım sigarayı bana yak😀😀
İşte buldum 2. Bağğyanı 😂 dur yakıyorum
😀😀
Vefasiz ve hayirsizlar in ruhuna
Yak bakalım :)
Nargile yakalım mi
Nane limona hayır demem :)
Secimin harika
Çikolata hindistan cevizi de sağlam kafa yapar
Bana elma demişlerdi :) alkol almıyorum bu yüzden elma hariç olabilir, malum anason
✌✌✌
Dudağımda ki geçmek bilmeyen uçuğa
Sarımsak sür
Kaybolan umutlarımıza
kendime yakıyorum
Afiyet olsun
teşekkürler hepimize
Az ötede ziftlen perdeye siniyor
Sen mi yıkayıp takıyorsun sanki? Sinsinn
Tek yaşıyorum kim takacak, kedime henüz
Öğretemedim
Sen balkonda iç
Emredersiniz hanımefendi
Bu gece bana yak derim. 😀😂
Yalnız başta soruyu kavrayamadım. Gerçi ben sigara içen biri değilim fakat yine de bu gece hüzünlüyüm.
Yarın yakarım artık :) çok içtim
Bana yolla ben yakamiyom benim yerime yak
Bana yakalım
Çektimmmm😂 halkalar da çıkardım bak iyisin
Çek demedim yak dedim. 😂 Bana yak sonra kime çekersen çek. 😂
Yahu yakınca illaki çekeceksin iyilik de yaramıyor😂
Yaranamazsın bana. 😂
Öyle bir derdim olsaydı tekrar düşünürdüm bayım :)
Dertsiz başa dert gerek küçük hanım. 😉
Saçlarım yeterince ağırlık yapıyor bayım, almayım :)
Saçlarınızı kesmenize sebep olup sizi hafifletmek yerine parmak uçlarıyla saçlarınızı hafifletecek bir derde düşmeniz dileklerimle küçük hanım. 😊
Çok mersi bayım :)
De rien. 😊
Gelene gidene hepsine ben yaktım şimdi😊
Maaşallahhh😂
😊😊
Sana
Ben ölü müyüm😒
Yaşayan ölüsün 😏
Baba-3 mü seyredip geldin soruma😒
O ne 😒
Yer altı edebiyatı😒
Yer üstü okuyorum ben 😏