Sizce ne yapmalıyım aşk yuva kurar mı?

ilk defa bi erkege aşkım diyorum ve kimseye söyleyemediğim seyleri söyledim seviyorum ama evi arbası yok unı. mezunu Şu an calısyor 14saat kıyamıyorum ama ne yapacagımı da bilmiyorum herkes istıyor beni aksine hep zengın evi barkı olan insanşar geliyor ama ıstemıyom ben sadece mustafamı yaşamak istıyorum ama aileme soyleyemiyorum ne yapacagımı da bilmiyom herkes dıyor babama kızını artık yerlestir iyi bi yer cıkınca dıye babam da bu sene 15kısı falan geldi hepsını de istemedı ben napıyım dıyor ama ben mustfayı aileme soylersem gersey kotu olur beklıyorum para bırıktırsın aılesını yolasın dıye kımseden cekınmıyordum ama mustafa nın ailesınden korkuyom da cekınıyom da ya olmazsa bu is dıyeya babam kabul etmese babamı da anlıyom cocuklarım cok cekti cok zorluk gördü rahat bi yere yerlesinler rahat etsınler kocasının evinde diyorlar ama bn bilmiyom kımseye guvenemıyom mustafa benım bi parcam gibi oldu 😞aileme soylersem hep bni dışlarlar hemde elimden telefonu alırlar uzerıne bi ton laf mustafayı bırdaha goremem. herkes kendi aılesının huyunu bilir.
Sizce ne yapmalıyım aşk yuva kurar mı?