Annemin baskısından sıkıldım ne yapabilirim?

Sürekli her şeyime müdahele ediyor biliyorum farkındayım iyiliğimi istiyor ancak gerçekten beni bunaltacak dereceye getiriyor.19 yaşındayım mezuna kaldım şu an bir işte çalışıyorum ama annemin sürekli paranı alınca bana vereceksin diyor. Evet harcamıyor ancak sürekli elimdekileri alma, beni kısıtlama şeklinde bunaltıyor. Annemin 3. evliliği ve annem evliliklikleri boyunca asla beni düşünmedi asla ben dün onun evine gittim işten yorgun halimle ona evini temizledim tabiki de annemdir yapacağım ama güzelliklerimi görmüyor bir yere gidemiyorum hiç arkadaşım yok.. otelde çalışıyorum bir abla beni çok seviyor bende hediye aldım ona hani karşılıksız olmasın istedim. Çantamı kurcalamış fişleri görmüş söylendi de söylendi ya ben ne yapacağım gerçekten bana yol gösterin sıkıldım artık ve yengemle aynı iş yerinde çalışıyoruz gece onu aramış söylemiş şimdide yengem ben kız gelsin kahvaltıya soracağım diyor ne kadar ayıp dedim gerçekten anneme bu yüzden sır veremiyorum ondan nefret edecek raddeye geldim..
Annemin baskısından sıkıldım ne yapabilirim?