Aile & Toplum Uyudun mu tatlı şey? Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu da 40 yaş üstü abaza dayı sorusu gibi oldu Güncellemeler+1 yıl uykun gelmiyor diye gözlerini suçlama belkide beklediğin uyku değildir cici kız Uyudun mu tatlı şey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sebelepsubelep Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Ahaha. Ne anlattı şair bu soruda çözemedim. Buda saf ayağına ysts birinin sorusu gibi odu ama değil :) 0 1 Yorumla Sebelepsubelep +1 yıl Dayıııoooooo Yorumla
technicalman Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Ben aslında yoooooğuuum zihin gücüyle yazıyorum rüyam da KS görüyorum rüya mı yönetiyorum şu an 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl komik sey Yorumla technicalman +1 yıl İtici Yorumla
MSamiŞahin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Çok güzelsiniz nınını hanım hayırlı cumalar sjsjsjs 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl kahpelere inat yaşıyorum Hayırlı Cumalar🥰🥰🙏 Yorumla
JekBatıyozz Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Merhba cvp verrseniz çok svinirim nsılsınız güzl byn 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl iyi geceler datlı bayan Yorumla Ecmelovski +1 yıl dadlı* sjsjsj Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 40 yaş üstü dayı itemi: Uyudun mu cici kız 0 0 Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. Yat uyu sende tatlı şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uyumadım hançerlendim 0 42 Yorumla Ecmelovski +1 yıl https://youtu.be/a-1ANO3OfDk0:27bu senin içindi:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dostum beni engelledi Yorumla Ecmelovski +1 yıl aynaya bak ve bunu söyle sanki ilk defa engelleniyorsun:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ilk defa ve yanlış anlaşılma Yorumla Ecmelovski +1 yıl peki ben napim:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl derdimi sana aladım Yorumla Ecmelovski +1 yıl hiç kimse dümdüz yanlıs anlasılma yüzünden engellemez tesekkurler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vallahi öyle engelledi sapık bir şe yazmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendisinin sevgi güven problemi vardı ailevi sorunlar falan Yorumla Ecmelovski +1 yıl bi de bayıl istersen feriha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düzgün bir şey anlatıyorum şurada ya Yorumla Ecmelovski +1 yıl ben mi dedim anlat diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam be yazmıyorum daha fazla Yorumla Ecmelovski +1 yıl yinede engel yemenin sinirini benden çıkarman hiç hos değil:dd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sinirini çıkarmyorum dalga geçiyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bak ben öyle tanıdığın gibiler değilim Yorumla Ecmelovski +1 yıl komik çünkü:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl acım var sağ ol sende Yorumla Ecmelovski +1 yıl benim tanıdıklarımı nerden biliyorsun:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tanıdığın kim la senin Yorumla Ecmelovski +1 yıl allah baska dert vermesin kardes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eyvallah Yorumla Ecmelovski +1 yıl tanıdığın gibiler değilim dedin snsjsjdkskdjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buradaki tanıdık demek istedim Yorumla Ecmelovski +1 yıl hıhı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olayı bilsen dalga geçmezdin Yorumla Ecmelovski +1 yıl dışardan bakınca ilişki koçuna falan mı benziyorum acaba gelen geçen derdini anlatıyor türbeye döndük mk:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam anlatmıyorum ilişki de değildi bu Yorumla Ecmelovski +1 yıl iliski Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iliski değildi o gözle bakmıyorum Yorumla Ecmelovski +1 yıl nasıl bi gözmüş o ya ssksjajsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dalga geçip duracaksan yazmıcam yeter ya Yorumla Ecmelovski +1 yıl dedi ve yazdı sjsjsjsjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl amaç ne ya Yorumla Ecmelovski +1 yıl üzüldüm sana:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ): Yorumla Ecmelovski +1 yıl ühü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ağlıyorum senin yüzünden Yorumla Ecmelovski +1 yıl ağla ağla rahatlarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende ağla gel beraber ağlayak Yorumla Ecmelovski +1 yıl çok iiyim çok süperim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam 😒 Yorumla
çokkcanımsıkılıyooo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Kusucam 0 4 Yorumla çokkcanımsıkılıyooo +1 yıl Pardon isicemjejfnenfdmcnemcm Yorumla Ecmelovski +1 yıl lütfen susar mısın sorumun ciddiyeti bozulmasın:d Yorumla çokkcanımsıkılıyooo +1 yıl Sorunun ciddiyeti yokki ya Yorumla Ecmelovski +1 yıl ne münasebet Yorumla
Bashee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kahkaha attım :D 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl yhaa Yorumla Fragrance25 +1 yıl İnanmıyorum, bitanem nerelerdesin sen ya. Bu benim yeni hesabım😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ahaha. Ne anlattı şair bu soruda çözemedim. Buda saf ayağına ysts birinin sorusu gibi odu ama değil :)
Dayıııoooooo
Ben aslında yoooooğuuum zihin gücüyle yazıyorum rüyam da KS görüyorum rüya mı yönetiyorum şu an
komik sey
İtici
Çok güzelsiniz nınını hanım hayırlı cumalar sjsjsjs
kahpelere inat yaşıyorum
Hayırlı Cumalar🥰🥰🙏
Merhba cvp verrseniz çok svinirim nsılsınız güzl byn
iyi geceler datlı bayan
dadlı* sjsjsj
40 yaş üstü dayı itemi: Uyudun mu cici kız
Yat uyu sende tatlı şey
Uyumadım hançerlendim
https://youtu.be/a-1ANO3OfDk
0:27
bu senin içindi:d
Dostum beni engelledi
aynaya bak ve bunu söyle
sanki ilk defa engelleniyorsun:d
ilk defa ve yanlış anlaşılma
peki ben napim:d
derdimi sana aladım
hiç kimse dümdüz yanlıs anlasılma yüzünden engellemez tesekkurler
vallahi öyle engelledi sapık bir şe yazmadım
kendisinin sevgi güven problemi vardı ailevi sorunlar falan
bi de bayıl istersen feriha
düzgün bir şey anlatıyorum şurada ya
ben mi dedim anlat diye
tamam be yazmıyorum daha fazla
yinede engel yemenin sinirini benden çıkarman hiç hos değil:dd
sinirini çıkarmyorum dalga geçiyosun
bak ben öyle tanıdığın gibiler değilim
komik çünkü:d
acım var sağ ol sende
benim tanıdıklarımı nerden biliyorsun:d
tanıdığın kim la senin
allah baska dert vermesin kardes
eyvallah
tanıdığın gibiler değilim dedin snsjsjdkskdjsjs
buradaki tanıdık demek istedim
hıhı
olayı bilsen dalga geçmezdin
dışardan bakınca ilişki koçuna falan mı benziyorum acaba gelen geçen derdini anlatıyor türbeye döndük mk:d
tamam anlatmıyorum ilişki de değildi bu
iliski
iliski değildi o gözle bakmıyorum
nasıl bi gözmüş o ya ssksjajsjsj
dalga geçip duracaksan yazmıcam yeter ya
dedi ve yazdı sjsjsjsjsjsj
amaç ne ya
üzüldüm sana:d
):
ühü
ağlıyorum senin yüzünden
ağla ağla rahatlarsın