Uzaklaştırma konusunda bilgi verir misiniz?

Benim çok büyük ailevi sıkıntılarım var. Bu yüzden hiçbiri ile görüşmek istemiyorum. Şimdi o senin ailen ama diyenler olacak. Bende sebeplerimi kısaca anlatacam. annemle babam ayrı. babam ikinci evliliğini yaptı. annemde evlenmek istedi 2 yıl önce. kız kardeşimin fikrini aldı. ben ağzımı açmadım. buna rağmen bana gelip ''sen bu evde misafirsin, haddini bil otur'' dedi aynen bu şekil. oğlan kardeşimle zaten hiç görüşmüyorlar çünkü kardeşimi eve almadılar hiç. bende sadece yaz tatili için gidiyordum. gittiğimde de ne bir özlem gördüm, ne bir sevgi. sofra hazırlar çağırırdım en basitinden. kızarak yüksek bir ses tonuyla defol git başımdan sonra yiyecem. hep aynen bu şekilde oldu annemle ilişkimiz. kesinlikle ev işleri hepsi bende olurdu zaten. ben ordada takılmadım. söylediği aynen şu'' köpek gibi yapacaksın hepsini. yapmak zorundasın. bu senin görevin.'' hoş sanki tek ben varım evde ya kız olarak. kız kardeşimden 1-2 kez yardım istedim. o kızı kullanma dedi tersledi. en son evlilik olayı oldu aramızda annemin ikinci evliliği en başta anlattığım mesele misafirsin meselesi. bende baktım aylardır görmüyorum zaten 2 aydada bu şekilde her şey. bende görüşmeyi kestim. 2 sene uzak durdum. bu yaz ne olur gel falan dedi. anne sonuçta dedim gittim. yine aynı şeyler vs vs... üstelik bu kez daha da ileri gitti. oğlan kardeşimle senede 1-2 kez anca konuşuruz. oda havadan sudan olur. 2020de bir kere çağırdı oğlan kardeşm gittim. 2 gün kaldım sadece. oda onun atanma durumunu, işte benim okulumla ilgili görev yerimle ilgili konuştuk hep. zaten çoğundada tv izledik dışarda gezdik falan. bu kadar olanlar. gittiğimi duymuş sanırım annem. tabi kafada bin türlü senaryo oluştu. işte sen bizimle ilgili bilgi veriyorsun diye önce kız kardeşim saldırdı bana. bende anneme herşeyin ekran görüntüsünü alarak attım bakma sen kız kardeşine dedi durdu. kız kardeşimi dolduranda annem biliyordum ve bugün haklı çıktım. baktım annem aradı bizimle ilgili ona bilgi verme diye atarlı atarlı konuşmaya başladı. bende tavrımı koydum ortaya artık çünkü bende insanım. bir insan bu kadar psikolojik şiddete maruz bırakılamaz. kısaca özet bu. uzaklaştırma aldıracağım. çünkü yakamı da bırakmıyor ama psikolojik şiddet uyguluyor devamlı olarak. gerçekten bıktım artık bugün hıçkırarak ağladım o yaptığı yüzünden. gerçekten dediği gibi olsa zoruma bu kadar gitmezdi. şimdi benim merak ettiğim nasıl uzaklaştırabilirim kendimden hukuki olarak. daha doğrusu aile bireylerine uzaklaştırma veriyorlar mı? yardımcı olursanız eğer çok sevinirim. gerçekten nefret ettim artık en kısa zamanda işlemleri başlatacağım
Uzaklaştırma konusunda bilgi verir misiniz?