🇰🇼 1 Kuveyt Dinarı = 28,55 Türk Lirası
🇴🇲 1 Umman Riyali = 22,31 Türk Lirası
🇧🇭 1 Bahreyn Dinarı = 22,78 Türk Lirası
🇯🇴 1 Ürdün Dinarı = 12,11 Türk Lirası
🇦🇪 1 BAE Dirhemi = 12,18 Türk Lirası
🇶🇦 1 Katar Riyali = 11,35 Türk Lirası
🇸🇦 1 Suudi Arabistan Riyali = 10,76 Türk Lirası
Adamlar Türk lirasına kafa atmış resmen.🤣
🇴🇲 1 Umman Riyali = 22,31 Türk Lirası
🇧🇭 1 Bahreyn Dinarı = 22,78 Türk Lirası
🇯🇴 1 Ürdün Dinarı = 12,11 Türk Lirası
🇦🇪 1 BAE Dirhemi = 12,18 Türk Lirası
🇶🇦 1 Katar Riyali = 11,35 Türk Lirası
🇸🇦 1 Suudi Arabistan Riyali = 10,76 Türk Lirası
Adamlar Türk lirasına kafa atmış resmen.🤣
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendi ülkesinde oyuncak olan bizim ülkemizde turist oluyor
. kendi öz vatanın da üvey evlat da Türk milleti oluyor
Gelde kabul etme işte bende 5. Sırada. Eş olmak isterdim.
Ne? Cümlenden bir kelime anladıysam maymun oliyim🤣
Hani arapların 5 karısı olur ya 🙄
Beni böyle alsalar bende bu değeleri görünce kabul ederim diyorum
Knk Araplar Müslüman. Yani en fazla 4 eş alabiliyolar 5 değilki.
Yani seni mi kırıcam 3 olsun. Ama ben 5-6 farketmez yani sıraya girerdim
🤣 umarım isteğine kavuşursun
💸💰💸💸 inşallah
Petrol satarken kendi paralarını kullandırma zorunluluğu var o yüzden değerli. Alım güçleri herkesin yüksek değil
Öfffff aşırı kıskanıyorum 😩
Boşuna kıskanma, alım güçleri çok fazla değil. Gelir eşitsizliği var. Bizdeki durum gibi.
Knk asla yok Birleşik Arap Emirliklerinde devlet her ay kendi vatandaşlarına (yani emiratilere) hiç çalışmasalar da 5.000 dirhemi veriyor. Katarda da aynı şekilde, devlet her ay kendi vatandaşlarına (katarlılara) 30.000 riyal veriyor! Suudi Arabistan desen daha 2015 yılında Kral Selman halkına 38 Milyar Euro dağıttı. Bunu ara ara tekrarlayacağını da söylemiş. Nasıl kıskanmayayım?
Kıskanacaksan AB yi kıskan araplar ne vizyonsuz fjskfkakd
Knk ben ABD’ye gittim. Hatta benim annem ABD’li. Ama sokaklar hep evsiz dolu insanlar sokaklarda yaşıyor. Bak ben müslüman değilim hristiyanım birçok ülkeyi gezmiş birisiyim ve gerçekten ABD Brezilya Kanada tek kelimeyle berbat yerler. Şunu da söylemeliyim ki müslüman ülkeler maalesef daha yardımsever ve gelir eşitsizliği daha az. ABD’de sokaklarda evsizlerin dışkısı var, yemin ederim. Berbat bir yer. Hiç gitmediğinden bilmiyor olabilirsin ama ABD asla kıskanılacak bir yer değil.
Müslüman ülkelerde gelir eşitsizliği çok yüksek çünkü devlet sistemleri tam işlemiyor. Türkiye de öyle. Hep aynı kişiler kaymağı yiyor. Parti ayırt etmiyorum, iktidar da muhalefet de aynı. AB de denetim mekanizması güzel, gezdiğimde ve yaşadığımda çok memnun kalmıştım. ABD yi bilmiyorum
Kanka seni anlıyorum, sen Türkiye’yi Müslüman ülke sanıyorsun ve diğer Müslüman ülkeleri Türkiye gibi sanıyorsun. Ama alakası yok. Asıl gelir eşitsizliğinin en fazla olduğu yer maalesef ABD Brezilya Kanada vb. yerler. Bak sana ne diyorum anlamıyor musun, katarda devlet her ay kendi vatandaşlarına hiç çalışmasalar da 30.000 riyal veriyor. Bu nasıl gelir eşitsizliği? Maalesef bazı şeyler Türkiye’de çok yanlış öğretiliyor, gördüğümden biliyorum. Herneyse.
Petrol sicsak bizimde öyle olurdu
Ya inanamıyorum ya resmen çöl bedevileri çöllerinin altından bulunan suyla zengin oldular. Ben mucize diye buna derim!
Hahah o kadar haklısın ki
Senin olmayan beynine sokayım biraderim..
Oha ya riyal zamanında daha değersizdi
Petrol.
petrol
Petrole göre