Aile & Toplum Şu an elimde ne olduğunu tahmin edebilecek biri var mi? Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 411 Yapay Zekaya Sor Elimde bir şey var doğru tahmin edene Kocaman alkış helal olsun diycem Güncellemeler+1 yıl Henüz kimse bilemedi öne göre 🤷 Güncellemeler+1 yıl Bira 🍺 kimse bilemedi üzgünüm 🤷 Şu an elimde ne olduğunu tahmin edebilecek biri var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Mehmet_tt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şu Saniye de kesinlikle elinde telefon var eminim 😅 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir elinde cımbız bir elinde ayna umurunda mı ki dünya 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Soruya bak😄 Biz nerden bilelim elinde ne var senin şişko 😄 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Enfes lezzetle donanmis künefe tabağı tabiki de, bilmez olur muyum? 😄 1 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kucal olsa Kedi, kopek dicemde El denince cok sey akla giliyor.. Sigara 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. soruyu sen sormamış olsaydın engeli basacaktım.dondurma var 0 5 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Niye ama Yorumla ahhbukizlar +1 yıl öyle Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Soru yüzünden mi Yorumla ahhbukizlar +1 yıl soru gayet itici olduğu için Yorumla Selamşişkolar +1 yıl ;( Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki deee çikolataaaaaaaa (yorumlara bakmadım yazdıktan sonra bakıcam :D) 1 0 Yorumla
shogunn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Benim aklıma şu an bişey geliyo sabah sabah elin üzerinde olabişir. 0 0 Yorumla
ItallianMan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Benim kalbim senin elinde... şu an şimdi hemen hemde.. 0 1 Yorumla ItallianMan +1 yıl Ulannyemin ederim bira diyecektim içimden geçti demedim ulan of ya Yorumla
Psişik_Kedicik2834 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. yüzük kutusuna benzer bir kutu veya yüzük var 1 0 Yorumla
MersinErkeği__ Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 91% +1 yıl Kola 🗡 salladım sjsjsj 1 2 Yorumla MersinErkeği__ +1 yıl İpucu versen🙄 Yorumla MersinErkeği__ +1 yıl Söylesen bende bira içerdim çokk severim 😅 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tabi ki çay ya da kahve. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yemek var 1 0 Yorumla
Positive_man Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Her sey geliyo aklima 😂😂 1 1 Yorumla Positive_man +1 yıl Fena sin fena 😄 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. tövbe tövbe sabah sabah. 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. telefon :D 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. yastık 1 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaprak mığ 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. telefon 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Şişko bir bebek. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Mum. 1 0 Yorumla
joney Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaju mu var 😒 1 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. Telefon 😂 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Göğüsün mu var 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. ellerin bomboş 1 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Elinde elim. 1 0 Yorumla
BelinaySoruyor Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bu ne saçma bi soru ya 0 8 Yorumla Emrecan212 +1 yıl Belinay yeğenimin ismi çok güzel bir isim ben koydum adını Yorumla BelinaySoruyor +1 yıl Evet anlamı da telaffuzu da çok hoş :) güzel düşünmüşsünüz Yorumla Emrecan212 +1 yıl Aynen yaa çok sevdiğim bir isim sizin de mi Belinay inşallah Yorumla BelinaySoruyor +1 yıl Aynen Yorumla Emrecan212 +1 yıl Hmm yakışmış size tahmin ediyorum Yorumla Emrecan212 +1 yıl Size yakışmış eminim☺️ Yorumla BelinaySoruyor +1 yıl Ahaha yani ismimi bende seviyorum Evet, teşekkürler güzel düşünceniz için Yorumla Emrecan212 +1 yıl Rica ederim ne demek güzel bayan güzel düşünceler gider Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şerefe 🍻 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Şu Saniye de kesinlikle elinde telefon var eminim 😅
Bir elinde cımbız bir elinde ayna umurunda mı ki dünya
Soruya bak😄 Biz nerden bilelim elinde ne var senin şişko 😄
Enfes lezzetle donanmis künefe tabağı tabiki de, bilmez olur muyum? 😄
Kucal olsa Kedi, kopek dicemde El denince cok sey akla giliyor.. Sigara
soruyu sen sormamış olsaydın engeli basacaktım.
dondurma var
Niye ama
öyle
Soru yüzünden mi
soru gayet itici olduğu için
;(
Tabiki deee çikolataaaaaaaa (yorumlara bakmadım yazdıktan sonra bakıcam :D)
Benim aklıma şu an bişey geliyo sabah sabah elin üzerinde olabişir.
Benim kalbim senin elinde... şu an şimdi hemen hemde..
Ulannyemin ederim bira diyecektim içimden geçti demedim ulan of ya
Kavuna batırılmış çatal
Benim resmim
Telefon var ne olacak 😂😂👈
yüzük kutusuna benzer bir kutu veya yüzük var
Bilemedim göster bakayım ne var
Kola 🗡 salladım sjsjsj
İpucu versen🙄
Söylesen bende bira içerdim çokk severim 😅
Tabi ki çay ya da kahve.
profildeki kücük kapakdaki büyük?
Yemek var