Bana göre değil. Bunun aşkla meşk ile alakası da yok bence. Kişilik karakter mevzusu bu... İlişkinin süresi ne olursa olsun tek eşlilik olsun! Yok arkadaş millet her duyguyu başka bir ilişki ile tadıyor! Seksi başka biri ile aşkı başka biriyle... Elindeki ile yetinmiyor! İnsanların değer verdiği unsurlar değişti. Kimsenin kimseden utanması kalmadı. Adam evde karısıyla seks yapamıyor diye seks hayatını yaşayacak başka bir hatun buluyor. Memnun değilsen ayrıl o zaman! Ama kişilik sahibi adam ol!
😂😂 neyse ben bölmeyim. Yoksa bitti mi kitap🤔 Bu arada bak faydalı bişey oldu. Boş vaktim vardı gidip dün aldığım dayımın kitabını okuyayım dedim ve eve geldim 😀
Evli olmadan da tek eşli olunabilir. Evli olmayanların birden fazla sevgilisi/partneri olur diye bir kural yok. Evliliğin tercih edilmemesinin nedeni uzun süreli, hatta ömür boyu sürmesi beklenen bir taahhüdün altına imza atılması, ve sözleşmeden caymanın çok zor olması. Aynı kişiyle yıllarca aynı evi paylaşmayı istememek de bir diğer neden. İnsanlar evlenince değişiyor, nasıl olsa artık eşine "sahip" olduğunu düşündükleri için. Evlilik sözleşmesinden doğan yükümlülükler istismar ediliyor. İlişki monoton ve sıkıcı bir hal alıyor. Sevgililikten farklı olarak, eşlerin birbirleri dışında sosyal hayatı olamıyor, bireysel alanları çok fazla içiçe geçiyor.
Ben zor olduğunu düşünmüyorum bence ac gözlülük birde o yapamadıklarını yapabilme hayali en önemlisi ise hemcinslerimde aferincilik ben cok daha fazla erkeğim ulancılık yer yüzündeki en büyük en cok erkek benimcilik birde bilinç altında o güzel aşkı bulamamak hatta ask yasayamamak gercek askı tadan insan sağa sola bakmaz... 🚬
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet katılıyorum gerçek aşkı bulunca baska yollara gerek duyulmaz.
Yaşayamayan cook ezik erkeğim diye gezer birseyler yaşamayı marifet bilir en kötüsü 3 arkadas yan yana gelsin ben sole yaptım böyle yaptım Bir gün herkesin gerçek ASK yaşaması dileğiyle.. 🚬
Tek eşlilik sorunu değil bu. Yalnızlığa alışınca başkası ile yaşamak cehennem gibi geliyor. Bağlılık sorumluluk gibi şeyleri yaşamak istemeyen insanlar da tek eşli yaşamayı düşünmüyor benim gibi. Ayrıca dahs çıtırım hala tadına bakmam gereken şeyler var 😅
Zina, yasal olarak da suç sayilsa herkes koşa koşa evlenip tek eşle iktifa eder. Kimse kusura bakmasın da millette manevi çizgi (haram-helal) vs. kalmamış, daldan dala rahatlikla konup, sadece gönül eğlendirme derdinde oldukları için evlilik vs. işlerine gelmiyor.
Toplumsal saçmalığın ortaya çıkardığı bir sorumluluktur o cüzdan. İnsan, karakterini sağlam tutar, kendisine uygun bir eş adayı bulursa, evlenmesine gerek duymadan sadık kalabilir.
Eee yani günaydın sıkılan kaçıyor , milletin derdi heyecan olmuş hangi meyve daha tatlı onun peşine düşmüş , evlilikten bahsetsen kimsede gel iste beni demiyor hadi onuda geçtim evlilikten bile konu açılmıyor…
Evlilik şans işi gerçekten insanlar o kadar bosananlari görünce cekinmiyor degil yani, bir insanla ayni evi hayati payalasinca daha iyi tanyorlar birbirlerini ve kafalarin asil uyuşmadığı o zaman meydana çıkıyor...🙂
evlenmek zor geliyor insanlara çünkü maddi sorumlulukları çok fazla eskiyi arar olduk mumla
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu sorunun karşılığı benim resmen yani şöyle: Bir yere kadar ya da yorulana kadar hızlı yaşarım ama sonra durgunluk istediğim zaman tek eşlilik moduna geçerim
Kesinlikle Tek Eşlilik tercihim... @cassie_robichaud
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kimisine imkansız gelir o yüzden düşünmez kimisi maddiyattan dolayı sebepler çoğaltılır ama genela bakarsak birçok insan bir kişiye kalmanın saçma olduğunu düşünüyor.