Aile & Toplum Niye hala uyumadınız? Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor bu saçma salak soruyu sormamıştım uzun zamandır Güncellemeler+1 yıl gençlik bitmis ruhsuzlar Niye hala uyumadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yanlızlık tan canım sıkılıyor kafam dağılsın zaten duygu olarak vede içimde huzursuzluk bi sinir var istemsiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben de bu sacma soruya bayadir sacma bi cevap vermemistim ama sacma bi cevap vermemeye devam edecegim 🤓Uykum yok 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya dur uzun zaman sonra konuşacak birini buldum uyur muyum hiç 😂😂😂 0 6 Yorumla Ecmelovski +1 yıl çok mutlusun döverim seni:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep böyle mutlu oluyom sonra sonu hüsran oluyo :( Yorumla Ecmelovski +1 yıl şaşırmadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sefer hüsran olmaz belki. Avutma çabaları vol 9864294 hshshdh Yorumla Ecmelovski +1 yıl ben bu hikayenin sonunu biliyorum:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu saat oldu cevap gelmedi zaten :( Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aç ayı uyur mu sorarım sana. 1 8 Yorumla Ecmelovski +1 yıl sen demek istiyorsun su an sjsjjs Yorumla Ecmelovski +1 yıl ne demek* Yorumla eltigre +1 yıl Açım lan nası uyuyayım bre susak demek istiyorum. Yorumla Ecmelovski +1 yıl alındım:d Yorumla eltigre +1 yıl Sana mı ayı dedim sandın. Yorumla Ecmelovski +1 yıl konuyu kapattım bitti:d Yorumla eltigre +1 yıl Evet sen de ayısın. 😂 Yorumla Ecmelovski +1 yıl hala şoktayım bi saniye:d Yorumla
ufsnnebe Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Cinlerimle partiliyoruz 🥳 1 3 Yorumla Ecmelovski +1 yıl cin min deme çok kötü kabus görmeye başladım:d Yorumla ufsnnebe +1 yıl Gece dua etmiyon mu kanki? Kulhuvalla? Felak nas? Ayetel kürsi? Yorumla Ecmelovski +1 yıl prensip olarak kabus gördükten sonra ediyorum🥰🥰 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Anahtarı olmayan birini bekliyom 0 0 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çok güzel bir muhabbetin içine çektiler ksde 😀 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı. Sohbet muhabbet işte... 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uyucam 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl güzel ayçiçeği Yorumla Theseussz +1 yıl Kufur mu Yorumla
XXBlackkXX Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Uyku düzeni. diyelimYa. sen? 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl uyku düzeni:d Yorumla
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Keyfım öyle ıstedı 0 6 Yorumla Ecmelovski +1 yıl keyfine saygı duyuyorum Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Aferin😀 Yorumla Ecmelovski +1 yıl sus Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Niye Yorumla Ecmelovski +1 yıl çünkü öyle istiyorum:d Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Olmaz Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyuyordum uyandım 0 0 Yorumla
EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl uykum yok bebeğim 0 8 Yorumla Ecmelovski +1 yıl dikkat et bebeğim:d Yorumla EstelEreinon +1 yıl sen de bebeğim Yorumla Ecmelovski +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla EstelEreinon +1 yıl uyusana bebeğim :D Yorumla Ecmelovski +1 yıl maalsf asko Yorumla EstelEreinon +1 yıl neden be bebeğim Yorumla Ecmelovski +1 yıl asko sen uyu:d Yorumla EstelEreinon +1 yıl sen uyu bebeğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yanlızlık tan canım sıkılıyor kafam dağılsın zaten duygu olarak vede içimde huzursuzluk bi sinir var istemsiz
Ben de bu sacma soruya bayadir sacma bi cevap vermemistim ama sacma bi cevap vermemeye devam edecegim 🤓
Uykum yok 🤦♂️
Ya dur uzun zaman sonra konuşacak birini buldum uyur muyum hiç 😂😂😂
çok mutlusun döverim seni:d
Hep böyle mutlu oluyom sonra sonu hüsran oluyo :(
şaşırmadık
Bu sefer hüsran olmaz belki.
Avutma çabaları vol 9864294 hshshdh
ben bu hikayenin sonunu biliyorum:d
Bu saat oldu cevap gelmedi zaten :(
Aç ayı uyur mu sorarım sana.
sen demek istiyorsun su an sjsjjs
ne demek*
Açım lan nası uyuyayım bre susak demek istiyorum.
alındım:d
Sana mı ayı dedim sandın.
konuyu kapattım bitti:d
Evet sen de ayısın. 😂
hala şoktayım bi saniye:d
Cinlerimle partiliyoruz 🥳
cin min deme çok kötü kabus görmeye başladım:d
Gece dua etmiyon mu kanki? Kulhuvalla? Felak nas? Ayetel kürsi?
prensip olarak kabus gördükten sonra ediyorum🥰🥰
Anahtarı olmayan birini bekliyom
Aşırı yükleme Den dolayı
Çok güzel bir muhabbetin içine çektiler ksde 😀
senınkı neyse benımkıde o
Sohbet muhabbet işte...
Uyucam
güzel ayçiçeği
Kufur mu
Uyku düzeni. diyelim
Ya. sen?
uyku düzeni:d