Aile & Toplum En son istemeyerek ne yaptın? Dric112 Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor bazen hayat mecburiyettir Güncellemeler+1 yıl ... En son istemeyerek ne yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İsteyerek ne yaptın desen daha kolay cevap verirdim 1 1 Yorumla dertliadambenim +1 yıl İsteyerek ne yaptın perso. Yorumla
Yaavhehee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sabah doktora gittim istemeye istemeye. Cuma geri gel dedi bide yav he he giderim 🙄 0 3 Yorumla Dric112 +1 yıl gitmezsen kahrından ölür yazık değil mi? Yorumla Yaavhehee +1 yıl Dimi kahrolur. Babamin arkadasi yav doktorum azarliyor surekli 😒 Yorumla Dric112 +1 yıl ne yaptısan artık :) Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ev temizliği, en istemeden yaptığım şey olacak her zaman ama yemek yapmanin önüne geçemez yine de... 0 0 Yorumla
NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tanımadığım ama komşumuz olan komşumuz ile konuştum 😀 0 0 Yorumla
Gurbet_Kuşuu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. İstemeden Winston aldım bakkaldan az önce içtiğim cüğara kalmamış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eski sevgilim mesaj atmisti istemeyerek görüldü attim çünkü çok kırgındim 0 0 Yorumla
Nur17171717 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İstemediğim bölümü okudum. 0 10 Yorumla Dric112 +1 yıl hangi bölüm Yorumla Nur17171717 +1 yıl Fizik tedavi ve rehabilitasyon Yorumla Dric112 +1 yıl gayet güzel bölüm Yorumla Nur17171717 +1 yıl 3. Sınıfta bıraktım Yorumla Nur17171717 +1 yıl Şimdi tekrar hazırlanıyorum Yorumla Dric112 +1 yıl neden bıraktın ki çok cesur bir adım olmuş Yorumla Nur17171717 +1 yıl Haklısın. Fazlasıyla radikal bir karar oldu. Ama sağlık sektöründen vazgecmiyorum sadece sektöre girmisken en iyisi olmak istediğimden dolayi tıp icin hazırlanıyorum. Yorumla Dric112 +1 yıl sağlık olsun başarılar Yorumla Nur17171717 +1 yıl Teşekkürler sizin için de hayatınızda başarı dilerim. Yorumla Dric112 +1 yıl teşşekür ederim :) Yorumla
caNözüMm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Sabah uykumdan uyandım. 0 0 Yorumla
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl İstemediğim hiçbirşeyi yapmam kimse zorlayamaz da 0 6 Yorumla Tecrubee1 +1 yıl benim oldu ya anlatimm bide yardm et Yorumla Dumanseven +1 yıl @Tecrubee1 ne? Yorumla Tecrubee1 +1 yıl Mesaj at Yorumla Dumanseven +1 yıl @Tecrubee1 niye Yorumla Tecrubee1 +1 yıl Bise danscam Yorumla Dumanseven +1 yıl @Tecrubee1 danışma Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Uyandım 2 0 Yorumla
İdealistBeyin Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl İşe gidiyorum hergün başka ne olacak 1 1 Yorumla PamirSparrow +1 yıl En mantıklı cevap buna eig vermezsen abv Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstemeyerek çalıştım 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. İşe gitmiştim js 0 0 Yorumla
Odaseviyor1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşık oldum 🚬 0 1 Yorumla Tecrubee1 +1 yıl Giz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İsteyerek ne yaptın desen daha kolay cevap verirdim
İsteyerek ne yaptın perso.
Sabah doktora gittim istemeye istemeye. Cuma geri gel dedi bide yav he he giderim 🙄
gitmezsen kahrından ölür yazık değil mi?
Dimi kahrolur. Babamin arkadasi yav doktorum azarliyor surekli 😒
ne yaptısan artık :)
Ev temizliği, en istemeden yaptığım şey olacak her zaman ama yemek yapmanin önüne geçemez yine de...
Tanımadığım ama komşumuz olan komşumuz ile konuştum 😀
İstemeden Winston aldım bakkaldan az önce içtiğim cüğara kalmamış
Eski sevgilim mesaj atmisti istemeyerek görüldü attim çünkü çok kırgındim
İstemediğim bölümü okudum.
hangi bölüm
Fizik tedavi ve rehabilitasyon
gayet güzel bölüm
3. Sınıfta bıraktım
Şimdi tekrar hazırlanıyorum
neden bıraktın ki
çok cesur bir adım olmuş
Haklısın. Fazlasıyla radikal bir karar oldu. Ama sağlık sektöründen vazgecmiyorum sadece sektöre girmisken en iyisi olmak istediğimden dolayi tıp icin hazırlanıyorum.
sağlık olsun
başarılar
Teşekkürler sizin için de hayatınızda başarı dilerim.
teşşekür ederim :)
Eşimin ailesinin yanına gttm
Bir işe girdim 2 günü kaçtım.
Hepsini istiyerek yaptim
Sabah uykumdan uyandım.
Olmayacak hayaller kurdum.
4 saat uyuyup kalkmak
Aramamam gereken birini aradım
İstemediğim hiçbirşeyi yapmam kimse zorlayamaz da
benim oldu ya anlatimm bide yardm et
@Tecrubee1 ne?
Mesaj at