Yıllardır utanarak kimseye anlatamadigim bu şeyler tacize girer mi?

Merhaba arkadaşlar, bunları yazarken bile utanıyorum ama ben yıllarca ailemde bazı şeyler yaşadım. Babam değişik bir insandı. Ama aynı zamanda çevre tarafından da çok sevilen çok iyi bir insan. Ben yaklaşık 13 yaşından sonra bazı sorulara davranışlara maruz kaldım. Kısaca bahsedecek olursam, cok affedersiniz babam ile annem iç camasirindan konuşurken babam bana sen kaç numara sütyen takıyorsun demisti. Telefonunda cok uzun yıllar farklı şeyler gördüm uygunsuz insanlara değişik mesajlar atıyordu, cinsel içerikli bunları yuzune vurunca ben yapmadım başka biri telefonumdan yazdı demişti. Yemek masasında yemek yerken orta parmakları ile gıdıklamaya falan geliyordu. Çok küçükken kulağımı öpmeye benzer şeyler yapiyordu. Bir el hareketi vardır ya bilegizinizi tutarak sallarsiniz hareket cekmek gibi bir sey. Öyle bir hareket yapiyorsu. genç yaşında bir hayvana tecavüz ettiğini öğrendim. Arkadaşlarımı facebooktan gösterip bunlar arkqdaslarim deyince hiim adları ne falan diyordu. Tüm bunlar nedir? Çocukluğumun bir travması asla kimseye anlatamadigim şeyler..
Yıllardır utanarak kimseye anlatamadigim bu şeyler tacize girer mi?