Ankaradan kayseriye gelin geldim hiç arkadaşım yok esim sabahtan akşam 8.5 kadar işte haftasonu da dahil bi pazar evde ondada her pazar ailesi bi plan yapıyor doğru düzgün bisey yapamıyoruz eşimle ztn telefonu hiç susmuyor sürekli babası falan şunu yap bunu yap diye emirler veriyolar eşime pazar günleri bile böyle daha evleneli 4 ay oldu ama evlilikten çok sıkıldım keyif alamıyorum annesi tuhaf biri ben size izin veriyorum 3 günlüğüne tatile gidin falan diyor o kimki ondan mi izin alıcaz anlamadim
Güncellemeler
+1 yıl
Taşınmaya tamamen karsi asla ayrılmam memleketimden diyor
Arkadaşlar 4 aylık evliyim yaşadığım şehirden çok sıkıldım sizce ne yapmalıyım?
Keşke adam olan biriyle evlenseydin. Hayatın yanmış ana kuzusu erkekten hayır gelmez
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ana kuzusu mu onuda anliyamiyorum annesi orda ben size izin veriyorum 3 gün tatile gidin diyor hiç demiyorki sen neden izin veriyosun ne alaka demiyor dış çekim yaptircaz ben tatile gidip geleceğim beni bekleyin diyor onu neden bekliyoruz çok saçma eşim hiç tepki vermiyor bu duruma
İşinden izinli olduğu günler ve hafta sonları gezmeye çıkın beraber vakit geçirin önceden plan yapın ki kimse bişey demesin
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eşimin işi biraz karışık öyle izin günü falan yok babasının işinide yapıyor ara ara sürekli bi çalışma halinde pazar günleri boş onda bile 1 saatliğine ise gider kendisi zaman olursada ailesi ya yemeğe götürür ya bağa ya da onlarda yemek yeriz başka aktivite yok
O zaman baştan söyle işten gelince şöyle böyle yapalım diye pazar günleri de dışarıya çıkmaya çalışın hiç olmazsa evde beraber bişeyler yapın film izlemek falan
Valla şehirden ayrılmayacak eşim belli annesi ile arama mesafe koydum ama sürekli laf sokuyor gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz diye üni mezunuyum en yakın zamanda iş bulmak istiyorum ama ona da çomak aokuyolar her işe giremezsin dediler eşim calismamida istemiyor ya bu kayseride değişik bi olay var kadınlar gün gün geziyor erkekler köle gibi çalışıyor gösteriş merakı çok fazla ayak uyduramıyorum
Açıkçası ben pek bi güzellik göremedim full aynı hizada binalardan ibaret iklimi desen her daim tepede yakıcı bi güneş var o kdr bunalıyorlar ki bağdan inmiyorlar bağ yüksek çünkü insanı dedikodu fazlasıyla kıyafetinden gittiğin yere kadar dedikodu yapıyolar ve nazar ları çok değiyor
Genelde yapılaşmayı bi çok insan beğeniyor ama ben ankarada doğdum büyüdüm orası yüksektir buraya alışamadım biraz beni bunaltıyor hatta ailem gelince onlarda bunaldı çok fazla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Keşke adam olan biriyle evlenseydin. Hayatın yanmış ana kuzusu erkekten hayır gelmez
Ya ana kuzusu mu onuda anliyamiyorum annesi orda ben size izin veriyorum 3 gün tatile gidin diyor hiç demiyorki sen neden izin veriyosun ne alaka demiyor dış çekim yaptircaz ben tatile gidip geleceğim beni bekleyin diyor onu neden bekliyoruz çok saçma eşim hiç tepki vermiyor bu duruma
Psikoloğa göster. Birey olduğunun farkına varsın. Kızları anlarım ama bir erkek ailesine bu kadar bağlı nasıl olur anlamam. Umarım olgunlaşır bir gün
Bnde anlamıyorum gidiyoruz ama psikolog da beni suçları biraz
iş ve para şu an yaşadığınız yerseyse kıpırdayamazsınız. unut o işi.
Evet öyle
Yapcak bir şey yok bende evliyim ama bnde katlaniyirum yaşadığım şehire
Birde doğu tarafındayız tayin yüzünden
Sen napıosun tüm gün
İşinden izinli olduğu günler ve hafta sonları gezmeye çıkın beraber vakit geçirin önceden plan yapın ki kimse bişey demesin
Eşimin işi biraz karışık öyle izin günü falan yok babasının işinide yapıyor ara ara sürekli bi çalışma halinde pazar günleri boş onda bile 1 saatliğine ise gider kendisi zaman olursada ailesi ya yemeğe götürür ya bağa ya da onlarda yemek yeriz başka aktivite yok
O zaman baştan söyle işten gelince şöyle böyle yapalım diye pazar günleri de dışarıya çıkmaya çalışın hiç olmazsa evde beraber bişeyler yapın film izlemek falan
Babası biraz değişik bizsiz bi şey yapamıyor tüm planları babası yapıyor
Aileni ziyaret etmek istediğini söyle en uygun zamanda gidin o bahaneyle takılın. Allah yardımcınız olsun
Aminnnn
Başka şehre taşınmayı ikna etmen çok kolay
Olmuyor ben doğduğum yerden ayrılmam diyor
Dilersen takip et nasıl ikna ediceğini detaylı anlatim
Senin de hakkın bir yerlere gitmek
Ya bu şehirde gidecek yerde yokki bi bağları var ona takmışlar kafayı sabah akşam bağdalar bi de çok yemek yiyolar işleri güçleri yemek
Anlayabiliyorum yasadigin durumu 😒
Bu durumdan kurtulmam lazım
Ne yapmayı düşünüyorsunuz
Valla şehirden ayrılmayacak eşim belli annesi ile arama mesafe koydum ama sürekli laf sokuyor gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz diye üni mezunuyum en yakın zamanda iş bulmak istiyorum ama ona da çomak aokuyolar her işe giremezsin dediler eşim calismamida istemiyor ya bu kayseride değişik bi olay var kadınlar gün gün geziyor erkekler köle gibi çalışıyor gösteriş merakı çok fazla ayak uyduramıyorum
Güzel bir yer gibi geliyor ama insani farklı
Açıkçası ben pek bi güzellik göremedim full aynı hizada binalardan ibaret iklimi desen her daim tepede yakıcı bi güneş var o kdr bunalıyorlar ki bağdan inmiyorlar bağ yüksek çünkü insanı dedikodu fazlasıyla kıyafetinden gittiğin yere kadar dedikodu yapıyolar ve nazar ları çok değiyor
Siz kayserili değilsiniz degilmi
Hayir değilim ama biliyorum anlatan olmuştu
Genelde yapılaşmayı bi çok insan beğeniyor ama ben ankarada doğdum büyüdüm orası yüksektir buraya alışamadım biraz beni bunaltıyor hatta ailem gelince onlarda bunaldı çok fazla
Eski hayatını özlemis gibisin
Rüyalarımada giriyor ztn sürekli evin yolunu falan arıyorum Ankara sokaklarında özledim yalan yok daha rahattım
Ahaha rüyalarına bile girmiş umarım iyi şeyler olur hayatında 🙂
Amin inşallah ya
Diger yorumları da gördüm kavga da ediyorsun bu konu hakkında
Ediyoruz evt
Çıkmazın içindesin bir yolu olsa 🙂
Tek yolu işe girmek sanırım
Kesinlikle
ankaraya gel
Söyle taşının
Eşinle konuştun mu bu konuyu
Çok kez kavga ediyoruz
Kavga etmeden konuş biraz acındır kendini üzgün olduğunu fazla fazla belli et. Eşini en iyi sen tanıyosun seni anlaması için ne yapabilirsin mesela
Kavgayla hiçbi konu çözüme varılmazzzz
Sosyalleş?
Evde nasıl sosyalleşeyimki
Kurslara katıl?
Kayserinin neresi
Erciyesevler
Bişey sorucaktım da neyse ya yanlış anlaşılırım şimdi😀😀
Burdan sor
Burdan olsa soru atardımm 😊 kayseri diyince ilgimi çekti