İyi günler normalde babamla aram çok iyidir çok iyi anlaşırız dün normal bir şekilde yemek felan yedik annemle kardeşim dışarıdaydı sonra babam bilgisayardan film izliyordu ben de çay getirmiştim birden gel bakiyim birlikte izleyelim filmi dedi beni kucağına oturttu pamuk gibisin canım dedi ve öptü bende baba bulaşıkları yıkamam lazım dedim kalktım ani bi hareketle bu davranış gibi yasayan var mı ben mi abartıyorum bilemedim bir türlü akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBağzen insan dürtüleri harekete geçebiliyor ve ne yapacağını bilemiyor sana önerim biraz dikkatli ol bu her erkek ve kadın için geçerli insan bağzen ne yaptığını bilemiyor şimdilik normal karşila ve hayatina devam et ama babanla aranda mesafe olsun
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba biraz mesafe koymam gerekiyo yani çok yanında durmamakta calısıcam bir süre:(
- +1 yıl
İnan bu en iyisi
- +1 yıl
Ne emeek insanın dürtüleri harakete geçiyor kızı lan bu kızı Allah uzun ömür versin sana evlat vermesin
Soran+1 yılBakalim
- +1 yıl
@Bedenolmaz sakin ol knk, kendimizi kandırmayalım her şeyi de duyuyoruz ne duydum en son biliyor musun adamın eşi çocuklarını adamın babasından yapmış ve adam çocukları onun sanıyor en son eşiyle yakaladı babasını... devri yok bunun insan her zaman dikkat etmeli kendine ben hiç normal karşılaşmadım ama seni bilemem
- +1 yıl
Bu onların hakkı değil işte. Yorumunda hakkı varmış Gigi yazmışşın. Bu dürtü değil namussuzluk ölüm bunun cezası eğer niyeti kızına o gözle bakmaksa bu ölüm cezası. Sen ne diyorsun. Bunun kocasını aldatan bir kadınla ya da karısını aldatan adam ile aynı tutamazsın. Böyle bir şey kabul edilemez. Bunun adı sapıklık. Dürtü değil.
Soran+1 yıl@Bedenolmaz ama bazı yorumlar geldi benim gibi olanlar var tam da normal olduğunu düşünmüştüm:(
- +1 yıl
Ben sadece bir örnek verdim demek istediğim şey dünyada her türlü it sopuk var öncelikle onu anla ok
- +1 yıl
Bene2 senle aynı şeyi savunuyorum ama. insan dürtüleri harakete geçiyor normal bir şey mil Gibi bahsetmen ssçma
- +1 yıl
Soruyu soran Knk her neyse sen hayatına devam et babana da güven ben abarttım sanırım, üzgünüm 🙏 onun niyeti kötü olduğunu düşünmüyorum bunca yıl bir şey yok şimdi mi olacak eğer varsa bir kötülüğü ailene söyle çünkü sorun sende değil onda ve ben babanın bunu tekrarlamaya ağına eminim bu arada dürtü dedim ya o kullandığım kelimenin arkasındayım o kelimeyi sapıklık manasında değil aşırıya kaçma manasında söyledim ve o bambaşka bir şey bağzen insan o kadar çok sever ki ne yapacağını bilemez tâbi yanlış anlasildiysam kb
- +1 yıl
@Bedenolmaz yorumunu şimdi okudum ama her neyse geçti artık bende yanlış kelimeler kullandım başka bir şey diyebilirdim boşver kızın moralini bozup strese sokmanın anlamı yok çünkü çok bir şey olmadı zaten yorumumda da ne demek istediğim anlaşılmıştır umuyorum
En İyi Cevaplar
13 15 yaşındamısın 24 yaşındaki insan anlar ve kucaga oturulacak yaşta değilsin
11 Yorumla
Soran+1 yıldediğim gibi aramızdaki baba kız ilişkisi çok iyidir arkadaş gibi ben ona yoruyorum
+1 yılSorun yok bunda
24 Yorumla
Soran+1 yılBiraz olsun rahatladım inş böyledir ya kötü bir şey getirmek istemiyorum hiç aklıma
- +1 yıl
Rahat ol benim babamda samimi
Soran+1 yılIyi bari canım ya dünden beri gece ağlıyorum kimse duymadan biraz kendime gelebildim sayende demek ki normalmiş şükür ya çok sağol
- +1 yıl
Rica ederim rahat ol
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
26Cevap
+1 yılBir kere olan bir davranıştan anlamak zor. İçinden gelen bir sevgi de olmuş olabilir. Annene söylersin babana dikkatli olması gerektiğini söyler vs.
14 Yorumla
Soran+1 yılşu an bir sıkıntı yok normal diyende oldu bu davranışlar oluyormuş başkalarındada
- +1 yıl
Yani önemli olan nasıl olduğu ve tekrarlayıp tekrarlamadığı. Bir baba kızına dokunabilir cinsel dürtü gütmeden, sen onun evladısın anormal bir şey yok. Taciz boyutuna varmasın yeter. Baban o senin, kötü biri değilse sana karşı kötü bir niyeti de olmaz.
Soran+1 yılteşekkürler aynen öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Rica ederim, iyi geceler.
+1 yılKoca kizi kucagina oturtmak biraz degisik geldi ama neyse
11 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi ama aynı benim durumumu yaşayanlar varmış
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaşında bu durumun ne olduğunu idrak edemiyorsan ya sarsın ya da soru troll.
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim gibi olanların da olduğunu görünce biraz rahatladım
her yerde taciz tecavüz haberleri göre göre aile yapısı bile bozulmuş.
11 Yorumla
Soran+1 yılInş oyle degildir
Çok yakın ya da aşırı samimi durumdamı babanla ilişkin. Yoksa birden mi oldu.
12 Yorumla
Soran+1 yılNormalde aramız iyidir normal de öperdi hep dün ilk defa bu olay oldu işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocaman kız kucağa mı alınır baba falan da olsa güvenmeyin zaman bozuk ne ana ne baba
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız düşünmek istemiyorum ama zaman kötü
Cevap sahibi+1 yılAllah cezasını versin öyle babanın sertlik hissetmişim yazmışsın aşağıda şey yapsana kamera sistemi falan kur kaydı başlat dekolte falan giy ailen olmasın babanla baş başa ol yine oturmaya çalış saçma hareket yaparsa kalk kamerayı da al çık evden annene falan göster
kimsenin olumsuz yorumlarıyla düşüncelerini şekillendirme
sadece zamana bırak ve enerjini düşürme, aklına kötü şeyler getirme, pozitif düşün.10 Yorumlayanlış değerlendirme olabilir bunu düşünürken biraz irdele sen daha iyi bilirsin ama hareket sadece oylemi
10 YorumlaBaban seni yalasada ondan çıktın başkası oturtmasın
18 Yorumla
Soran+1 yılBöyle ebir davranışı ilk defa yaptı ama
- +1 yıl
Babalar kizlarini bir arkadas olarak gorurler babalar sen 23 yasinada gelsin seni 4 yasinda ki gibi severler. Ilk defa yapsin demekki evde birtek sen kalinca bi sen beni yanliz birakmadin diyip icinden gelmistir sevmek degerini anlamistir bide sen ona cay getirmisin sevinmis yani. Opmus pamuk gibisin demis bunlar normal seyler baskasi demesin tanimadigin bilmedigin adam demesin bunu sana seni 23 yasina kadar yetistiren baban desin yani demeye hakki var seni saf ve temiz bir sekilde seven tek erkek babandir..
Soran+1 yılBaşınız sağolsun üzüldüm gerçekten ve dediginiz şeyler çok mantıklı geldi teşekkür ederim sanırım bende artık bunun normal olduğuna kanaat getirdim sayenizde
+1 yılAnasını s1keym ya skkflss erkeklerin leş yorumlarına bak
11 Yorumla
Soran+1 yılSiz nasıl düşünüyorsunuz
+1 yılBu çok kötü bir şey. Hemen hemen , polisi ara. Ne olursa olsun. Hemen kardeşim annene anlat. Hemen
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmam gerekiyor mu bilmiyorum ya öyle kötü değilse yani sandığımız gibi korkuyorum
- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılKötü. Yanlış. Bence taciz.
28 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi:( Bende biraz olumsuz yorum gelmeyince biraz iyi olur gibiydim
- +1 yıl
Rahatsız olmuşsun ki, bulaşıkları bahane edip kalkmışsın. Bilinçaltına, hislerine güven yani. Evde kimse yokken kızına bunu yapan sapıktır.
Soran+1 yılEvet oldum hicbir zaman yapmadığı birşeydi yani artık küçükte değiliz:(
- +1 yıl
Bu sosyal medya ve ülkedeki cahillik yüzünden herkesin eli yüzü gözü bir yerlere kaydı. Sen babanın bu yaptığını anana söyle, anlayabilecek bilinçli bir tipse. O da bilsin yani. Hoş değil. Annen, babanın ne söylemek istediğini anlar zaten mal yerine bilinçli biriyse.
Soran+1 yılSöylerim ama inancsgini zannetmiyorum
- +1 yıl
Saklama, saklarsan devam eder. Babanın kulağına giderse de konuştuk ne var bunda dersin. İspiyonlamış gibi davranma yani. Bilmiyormuş gibi davran. Gerisini annen düşünsün.
Soran+1 yılTekrar ederse diyicem
- +1 yıl
Boş muhabbet.
Kucağında sertlik hissettin mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz:(
- +1 yıl
Benim de genç kızım var. Ben dokunarak öperek sevebilirim. O benim yavrumdur canımdan parça. Esksi gibi her yerine artık dokunamıyorum büyüdü çünkü ama sarılırım öperim çünkü onu çok seviyorum. Sertlik olması da normal bende de olur ama ona duyduğum sehvetten değil aşağıya bizim sözümüz geçmiyor emin olabilirsin. Sadece şuna dikkat et. Senin özel bölgelerine dokunuyor mu? Baba da olsa buna hakkı yok. İçini rahat tut babana yakın ol. Çünkü ilk erkeğin odur ilk erkeklik isteğini onunla köreltiyorsun.
Soran+1 yılAnladım hayır dokunma olmuyor o yönden tek öyle bir davranis oldu ve evet sertlik olması gayet normal istem dışı oluyor erkeklerde biliyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim tamam:)
- Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılOha cidden ya lütfen troll de...
16 Yorumla
Soran+1 yılDeğil:(
- +1 yıl
Dizine falan mı oturdun
Soran+1 yılHayır tak kucağa aldı işte birden de benim gibi olanlar varmış normal dediler
- +1 yıl
Neresi normal bunun ya anlamadım...
Soran+1 yılOturan varmış aynı şekilde yani
- +1 yıl
Töbe töbe...
+1 yılİnşallah yanlış anlaşılmadır sadece
14 Yorumla
Soran+1 yılInş bende iyi düşünmek istiyorum dün gece ağladım hep 1 damla uyumadim:(
- +1 yıl
Öncelikle aklına hep kötüyü getirme. İyi niyetli düşün ama dikkat et. Takip et. Temkinli ol. Umarım sadece yanlış anlama olduğu çıkar ortaya
Soran+1 yılEvet iyi düşünüyorum ve dikkatli olucam dediğin gibi yani evde de o kadar rahat giyiniyordum artık ona da dikkat edicem:(
- +1 yıl
Rahat o.
+1 yılDaha önce duydum benzer şeyler dikkatli olun derim
17 Yorumla
Soran+1 yılBen de biraz öyle yaklaşıyorum yani çok iyiydi aramız ama dün ilk defa böyle bir şey yapti
- +1 yıl
Çok da şey etmek istemem ama dikkatli olun pamuk gibisin ne demek
Soran+1 yılYanı bilmiyorum ki normal zamanda balım derdi yadirgamiyordum pamuk demesi garip mi ki
- +1 yıl
Yav pamuğun der kuzum der balım der prensesim der de kucağına oturtmuş tam yeri neresi onu sormuyorum siz de söylemeyin isterseniz onu kendiniz düşünün
Soran+1 yılAnladim:(
- +1 yıl
Kendinizi üzmeyin ama dikkati de elden bırakmayın rabbim den duam inşallah ben yanılıyorumdur
Soran+1 yılIns:(
Baban niyeti bozmuş mk
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmamasını umuyorum:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun yok ya babam da bazen ablamı oturtur kucağına
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma belli de olmaz söylediği cümle iyi değil
Soran+1 yılDemek var ya bu ailelerde yani bir nebze olsun rahatladım yani ilk defa dün yaptı böyle bir şey belki de o yüzden garipsedim
Cevap sahibi+1 yılYani ama yine de dikkat etmek gerekir kardesım
Cevap sahibi+1 yılCümle hoşuma gitmedi sadece
Soran+1 yılBugun de uyku yok bana ya nasıl düşüncegimi davranacağımı şaşırdım
Soran+1 yılBurdan söyleyebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılBenim babam da ablamı oturtur kucağına dizine falan ama o cümleyi söylemesi
Garip
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ne ya git şikayet et cezasını çeksin şerefsiz
11 Yorumla
Soran+1 yılnormal diyenlerde var banada öyle geliyor artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacağına mı oturttu kucağına mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılKucağına aldı:(
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl23
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTovbe yaaa😒
35 Yorumla
Soran+1 yılInş kötü bir şey değildir bana garip gelmiştir
- +1 yıl
Daha once boyle bisey yasadinmi peki?
Soran+1 yılDün ku gibi bir olay yaşamadım normal de her baba gibi öpüyordu
- +1 yıl
Sacmalama ya Sanmiyorum babanin niyetinin kotu olacagini
Soran+1 yılInş öyledir
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkek degilmi namissiz
10 Yorumla
+1 yılbruh, umarım ironidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke:(
- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılÖz baban mı üvey mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılÖZ TABİ Kİ
- +1 yıl
Kucağına oturunca şeyini hissetin mi
Baban sonuçta
16 Yorumla
Soran+1 yılBende kendimi öyle rahatlamıyorum diyerek ama yani kucak olayı hiç olmamıştı işte garip geldi
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılNasil
Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı. Olur böyle vakalar
115 Yorumla
Soran+1 yılInş normaldir
- +1 yıl
Şaka mısın sen ne demek olur böyle vakalar. Allah uzun ömür versin kanser ol
Soran+1 yılYa normalde çok iyi baba kız herkes gibi öpüyordu normal bir şekilde ama dün ku gibi hiç olmamıştı işte
- +1 yıl
Ya babası kızı taviz ediyor normal diyosun?
- +1 yıl
Ya nornal de işte. Normal bence baban de olur böuşe vakalar diyince taciz etmesi normal gibi geliyor sana sanılıyor
Soran+1 yıl@Bedenolmaz normal zamanda baba kız çok iyiydi yani her baba gibi opuyordu dün bir tek o olay oldu ama taciz olmamasını o kadar istiyorum ki iyi düşünmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Umarım değildir tek bir yanlış hareket görürsen. Direk polisi ara. Anasını ağlat. Annene anlat.
Soran+1 yıl@Bedenolmaz ya bana inanmazsa ne yapicam bilmiyorum inş yanlış bir şey yapmaz
- +1 yıl
Ne dmeek ssna inanmaz eğer taciz bir kez daha olursa kamera koy bir yere ve babana desene dünki hadaketin neydi beni rahatsız etti
+1 yılbence böyle düşünme
12 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum :(
- +1 yıl
yani kötü düşünme
+1 yılTaciz kötü bir şey ya
10 Yorumla
+1 yılönceden yaptı mı hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır dün ilk defa oldu
Yok daha neler
12 Yorumla