Çok garip bir durum çok yaşıyordum bunu... Odamdaki yatak çift kişilik ortapedik tek başıma yatıyorum ama rahat edemiyorum. Heruerim ağrıyor, başım ağrıyor.
Kardeşimin odası sıcak yatağı benimkinden daha kötü, yerde yatınca da aynı şey zaten tamamen iyi uyuyorum diyemesem de uykuya dalabiliyorum. Annemlerin odasında da rahat uyku uyuyamıyorum çok ilginç bir şey.
Bu iki odada uyuyunca sanki uyumuştan çok dayak yemiş gibi oluyorum
Kardeşimin odası sıcak yatağı benimkinden daha kötü, yerde yatınca da aynı şey zaten tamamen iyi uyuyorum diyemesem de uykuya dalabiliyorum. Annemlerin odasında da rahat uyku uyuyamıyorum çok ilginç bir şey.
Bu iki odada uyuyunca sanki uyumuştan çok dayak yemiş gibi oluyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O odalarda çok senin vücudunu etkileyen negatif bi enerji var ondan dır
Bi ara bizim uzaktan bi arkadaş şöyle bi hastalığı vardı metal dan olan bi tesbihi vardı sonra fark etti ne zaman o tesbihi eline alsa agız tadı zehir gibi olur du vücudun da yaralar çıkardı zehirliyor du onu defalarca doktora gitmesi rağmen teşhis koymadılar o fark etti tesbihten bi daha da eline almadı o tesbihi
Çok ilginç sonra düzeldi mi
Tabii ki metal vücudu ekliyor muş zehirliyor muş onu metal dan uzak durduk tan hiç bir rahatsızlığı kalmadı
Acaba beni ne etkiliyor ya böyle bir şey yok tamamen uyku haline geçemiyorum çok rüya görüyorum biri ben uyurken konuştuğunda vs başım ağrıyor...
Ama yinede bu odaya geçince biraz daga rahatım tamamen düzelmese bile
Seni etkileyen bi şey var negatif bi durum var
Bir iki şey aklıma geliyor ama
Ne mesela
Cin meselesi olabilir veya büyü olabilir mi ama sadece varsıyım bi fikir
Aklıma o çok takılıyor ya karabasan da çok yaşadım bir dönem çünkü
Tanıdığın bi alim varsa çevrende hoca demiyorum alim bi varsa sana bi muska yapsın tafsiyem
Olabilir ama çok iyi bilen birinden muska yapmasını iste sana bu konu hakkında bilgi verebilirim
Ama bana kim neden büyü yapsın ki eve giren çıkan da pek yok. Benim bir kolyem vardı ayetel kürsi yazan o paramparça buldum. 2018 de de karabasanda benzer bir durum yaşadım. Alışmıştım artık kararı gördüm tam tersi yöne dönecektim sırt üstü pozisyonda kaldım öyle gözümü kırptım geri açamadım bedenim kitlendi sağımdan soluma bir şey geçti kulağımda sıcak bir nefes anlamadığım birşeyler fısıldadı. Gözümü açtığımda çırpınıyordum. Uyanıktım o karabasan değildi yemin edebilirim buna. O seneden sonra bir daha hiç görmedim ama bir türlü mutlu da olamadım. Ama bir yandan diyorum kim Niue böyle bir şey yapsın ben herkesle görüşmem ama kim neden böyle birley yapsın diye düşünüyorum saçma geliyor
Yo o karabasan degil illa büyü yaptı demiyor um ama bir şeyler var sende ama istersen yardımcı olurum
Odayı sirkeyle sil bide öyle dene
Sirke ne işe yarıyor ne amaçla yapıcam?
Hem temizlik hemde kötü enerjiyi dağıtmak amacıyla. Buda işe yaramazsa piskolojik olabilir ailenden birine rica et beraber uyuyun bir gece
Ben kardeşimle uyuyordum zaten normalde ama uyurken çok hareketli olduğum ve konuştuğum için korkup kaçtı 😅
Bir yastık daha al ona sarıl ben mesela öyle daha rahat uyuyorum. Uykunda sayıkladığın bir şey varsa önemli olabilir. Duyan oldu mu hiç?
3 yastıkla yatıyorum 😅 sorun kesinlikle rahatlık değil ya öyle olsa yerde ya da koltukta uyuyunca da rahatsız olurdum
Bilinçaltında bir işler dönüyor o zaman onu çözmen gerekiyor
O zaten var. Ben bunu bir kaç hafta önce fark ettim ben uyurken benim bilincim açık ne oluyor etrafımda algılıyorum. Sıkılmıştım kendimi sıkıyorum uyandırmaya çalışıyorum bir türlü kendimi kaldıramadım kendi kendime kavga etmeye başladım sonra başka şeyler düşündüğümü fark ettim baya hayatımda 1 kere duyduğum şarkıyı içimden söylediğimi fark ettim. En son gerçekten uyandıramayacağımı anlayınca kendimi yere attım. Yani uyurken algılarım açık bedenimi korntol edebiliyorum ama tamamen uyanamıyorum çok garip bir durum ve çok Da rüya görüyorum. Sabah uyumuş givi değil kafam kazan gibi uyanıyorum
Stres yapıyorsun heralde vücut rahatlamıyor bir türlü
Aslında stres yaptığımı düşünmüyorum ama bedenimdeki her rahatsızlık stresle alakalı çözüm bulamadım heniz
Hipnoz yapan yerler var gidebilme imkanın varsa tavsiye ederim
Ya birşeyler saçmalamaktan korkuyorum üstelik kime nasıl güveneceğim bir de o var
Kendi kendine geçmişe bir yolculuk yap rüyalarının anlamını falan düşün bulabilirsin bence
Odana kara perde al
Aydınlık olmasıyla ilgili dğeil ya kardeşimin odası benimkinden daha kötü sıcak, ışık vuruyor ama ben orada biraz daha rahat uyuyabiliyorum.
Ben uykumda çevremde olan herşeyin farkında oluyorum konuşma sesi falan başımı çok ağrıtıyor. Tamamen derin bir uyku çekemiyorum. Ama bu oda her yönden köyü. Olmasına rağmen daha rahat uyuyorum yerde yatsam bile
Rahat batiyo galiba 😂
Ahaha vallahi ya nasıl çift kişilik yatakta yatıp dayak yemiş gibi uyanırken 2 kişilik koltukta iki büklüm daga rahat uyuyabilirim ua
Sacma yaa 😂😂😂
Evlilik zamanın gelmiş 😊
Nalaka dayı ya
Dayı mı? 🙄 Srn de teyze misin
Sende dayı gini konuşma o zaman 😂😂
Yalnız yatamıyorsun işte 😊
Kardeşimle yatıyorum normalde ama o ben uykumda konuşuyorum diye salonda yatıyor korkuyor 😅 Yani onunla ilgisi yok
Yaşın kaç senin
21
Neler konuşuyorsun. Hiç sordun mu
Bazen günlük yaşantımın etkisiyle konuşuyorum söyleniyormuşum. Bazen ağlıyorum, bazen gülüyorum, bağırıyorum... Ama genelde ne konuştuğumu anlamıyorlar hatta annem 2 gece önce sabah 6 gibi benim sesimi duymuş baya konuşuyormuşuö birşeyler ama kapım kitli uyurum ben kiminle konuşuyorsun diye seslenmiş ve ben o gelince kapının önüne susmuşum. Zaten uyurken yaptığım çoğu şeyi hatırlamam
Kapın neden kitli? 🙄
Bilmem kimse girmesin beni uyandırmasın diye
Açık uyuyorsan