Otoriter reddedici mükemmeliyetçi ayrımcı tutarsız ilgisiz sevgisiz anne baba ile bağımı koparsammı?

eveet herkese merhaba 8milyar insan içinde nerede kötü huy varsa ondan toplamış birer çift ebeveyne sahibim ilişiğimi kesmeyi düşünüyorum sizce kessesersem iyi olurmu benim bu yaşımda saçıma ak girdi zaten zorlu bir dönemden geçiyorum yaraya tuz basan 2 tane Otoriter reddedici mükemmeliyetçi ayrımcı tutarsız ilgisiz sevgisiz anne babaya sahibim yapması gereken sorumlulukları üstüme yükleyip oturmayı çok severler kardeşler arasında ayrımcılıkta gözle görülür seviyede hemen bir hatamı yaparım daha 1 ay boyunca susmak bilmezler cidden bıktım şunların dengesiz davranışlarından annedir babadır diyorum affediyorum yine aynı hareketler yine aynı tavırlar ilişiğimi kesmek bence en doğrusu olacak 80 yıllık ömrüm varsa en az 15ini yediler daha küçüklükten dert sahibi oldum üniye gidene kadar canım çıktı görüşlerime 1gram saygıları yok her zaman en iyi olduğunu zannediyorlar kusursuz zannediyorlar diğer kardeşlerimin ayıbını gizlerken benimkini gözümün içine sokuyorlar benden 4 yaş küçük kardeşim bile abilik taslıyor dna testi yaptırdım üveyde değilim çok boktan bir hayatım var ilişiğimi kesmek bence en iyi seçimim olacak
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada 2sindede şizofreni olabilir kafalarından senaryo kurmalar vs.
Otoriter reddedici mükemmeliyetçi ayrımcı tutarsız ilgisiz sevgisiz anne baba ile bağımı koparsammı?