duyduklarina kulak asma soylentilerle kendini sartlandirma... islam dinini ögrenirsen gercekten ; bu devletin tertemiz kafir bir devlet oldugunu ögrenirsin.. ki devlet de bunu yalanlamiyor zaten... evet bizim dinimiz yok diyor... bu paralel devleti kuranlar kanunlari batida almistir ; isvicre medeni alman ceza fransa idare kanunun vs vs... ulkenin en bilindik profesoru avrupa devletlerinin tarih yazari ilber ortayli da " evet su bir gercek ki bati devletlerinjn anayasalarinin kanunlarinin kökeni incil kitabidir" demistir... yani turkiye devletinin anayasasinin kökeni hristiyanligin kutsal kitabi incildir...
işte yurt dışında ki cahil kesimlerde cami yapıyoruz namaz kılıyoruz falan filan diye bizi müslüman ülkesi sanıyor tuhaf iş. Ülkemizde bir anket yapılsada islama ne kadar uygun yaşıyoruz öğrensek
Ya ona bakarsan bizde yendiğimiz 7 düvelin kanunlarını taklit ediyoruz sözde yunani denize döktük lakin 30 yıl boyunca Yunanlıların istedigi gibi yaşadık tartışılır bu konular 😌
Zamanında biz de Avrupaya çok özendik bu yüzden geride kaldık bizi kabul etmediler ayrıca laikim diyen kadınların şu an 8 10 tane kocası var hepsi fahişe
Elalemin ne dediğinin ne önemi var. Bir yerde okumuştum; "Size bakıp Müslümanlığa özenen insanlar yoksa imânınızı gözden geçirin". Dışarı çıktığında yabancılara sorsana kim Türklere bakıp "Müslümanlık ne güzelmiş" diyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
türkiye laik bir ülke hep de öyle kalacaktır. bunu kafanıza sokun artık, müslüman ülke isteyenleri taliban bekliyor. gidebilirsiniz.
Yani her ne kadar laik dense de yabancı ülkelere gittiğimde İslam ülkesi diye anıldığını duydum
diyebilirler çoğunluğu yine müslümanlar olduğu için, ama bu bizi islam ülkesi yapmaz.
Bir iki kişi değil bunu diyen milyonlar var
kendim musluman oldugum icin sansli hissediyorum anadoljlu oldugum icin de mutluyum...
lakin devletin de musluman olmasini cok isterdim..
Yani her ne kadar laik dense de yabancı ülkelere gittiğimde İslam ülkesi diye anıldığını duydum
duyduklarina kulak asma soylentilerle kendini sartlandirma...
islam dinini ögrenirsen gercekten ;
bu devletin tertemiz kafir bir devlet oldugunu ögrenirsin.. ki devlet de bunu yalanlamiyor zaten...
evet bizim dinimiz yok diyor...
bu paralel devleti kuranlar kanunlari batida almistir ;
isvicre medeni alman ceza fransa idare kanunun vs vs...
ulkenin en bilindik profesoru avrupa devletlerinin tarih yazari ilber ortayli da " evet su bir gercek ki bati devletlerinjn anayasalarinin kanunlarinin kökeni incil kitabidir" demistir...
yani turkiye devletinin anayasasinin kökeni hristiyanligin kutsal kitabi incildir...
bizden kötü durumda olan ülkelerle kıyaslanırsan şanslısın. Bu arada Türkiye müslüman bir ülke sayılmaz
işte yurt dışında ki cahil kesimlerde cami yapıyoruz namaz kılıyoruz falan filan diye bizi müslüman ülkesi sanıyor tuhaf iş. Ülkemizde bir anket yapılsada islama ne kadar uygun yaşıyoruz öğrensek
Demek ki Irak’ta doğran süper şanlı olurmuşsun en azından Türkiye olmuş oda büyük şans tabi :))))
Çünkü öyle yansıtılır İstanbul da çekilen yabacı filmlere bak bi İstabul sahnelerine özelikle sonra neden öyle görüyor anlarsın
En basiti melekler ve şeytanlar filmi bak bi İstanbul sahnelerine 😂 Arabistan mı bura dersin etraftaki insanları görünce
Bu durum içinde İstanbul olan tüm yabancı filmlerde var
Bence yüce Osmanlı devletinden kaynaklanıyor
Osmanlı’yı yıkılma döneminde hiç bir ülke bir tarafına takmadı geldi işgal etti her köşeni 😂😂😂 He ondan kaynaklı
Ya ona bakarsan bizde yendiğimiz 7 düvelin kanunlarını taklit ediyoruz sözde yunani denize döktük lakin 30 yıl boyunca Yunanlıların istedigi gibi yaşadık tartışılır bu konular 😌
Yunanlıların en çok çekindiği ülkelerden biri Türkiye sadece Avrupa birliğine alınca onların havası ile bir tarafı kalktı yani senin o dediğin zor 😂😂😂
Zamanında biz de Avrupaya çok özendik bu yüzden geride kaldık bizi kabul etmediler ayrıca laikim diyen kadınların şu an 8 10 tane kocası var hepsi fahişe
O yönetim hatası islamla Alakası yok gittiler borç alabilmek için yavşadılar sonuç bağımsız Türkiye görünümlü Türkiye oldu dinle ne alaka bu durum
Uzar bu konular ya bence kapatalım
Derin konular
Aynen öyle 🥰
🥰🥰🥰🥰🥰
Yaniii şey başka yerde doğmadın bilmiyorsun başka ülkeyi.
pek normal değil ama sen bilirsin yinede.
müslüman bir ülkede doğduğum için mutluyum , türkiye'de doğduğum için değil
Aslında güzel bir ülkede doğduk ama maalesef ekonomi açısından berbat ve ekonomi iş insanın herşeyi
Şanslıyız zaten, en modern müslüman ülkesi diyebiliriz
ya japonya kore iskandinav ulkerinde doğsaydin mazallah
Türkiye müslüman bi ülke değil laik bi ülke. Ağlayabilirsin
halktan musluman olan var ama devlet dedigin gibi ve islam dinjne gore kafir bir devlettir...
Değil hem şu an ki Türkiyede olmak bildiğin şanssız olmak ve Müslüman olmanın neyiyle gurur duyayım
islama en yakın ülke Türkiye diğer ülkeler hiç değil kuralları yakın bile değil
Müslüman ülkemi pardon?
Toplasan 1000 kişi belki müslümandir
yok be kendine müslümanları falan katınca bikaç milyon oluyo :D
Ülke güzel, kim ne derse desin.
Afganistan'da doğaydın.
Türkiye müslüman mı?
Elalemin ne dediğinin ne önemi var. Bir yerde okumuştum; "Size bakıp Müslümanlığa özenen insanlar yoksa imânınızı gözden geçirin". Dışarı çıktığında yabancılara sorsana kim Türklere bakıp "Müslümanlık ne güzelmiş" diyor.
hisset zaten
yazik kafana ya
Saygı duyarım.
😂😂😂😂😂
bende
tam tersi
Normal degil