Pavyonda konsum. Sizce kötü bir iş mi?

İş arıyordum garsonluk vs bakarken bir yer garson alınacaktir ilani asmis numara birakmis aradim eğlence mekanina garson dediler. Ben de ertesi gun attiklari konuma gittim pavyon bildigin. İlk gun oyle seyler oldu ki aklim cikti resmen. Orda calisan 40 yaslarinda kadin bana boyle aciyarak bakip dedi ki "Buralarda srnin gibi kizlari çok harciyolar" dedi. Ben de nasil harciyolar olduruyolar mi dedim. Tatsiz bir surata burunup cevap vermeden gitti. Bi tane kadin bas bas ciglik atiyodu sarhos olmus ama nasil ciglik atiyo. Icerde silahli silahli adamlar vs. Garson diye bi anda pavtona dustum lan. Ilkten ben konsluk nedir onu bile hic duymamistim bana masaya otur musteriyi agirla dediler erkek garsonlar oturttu vs masadaki adam şaskinligima kahkahalarla guldu ilk gunden babam yasinda adam beni eve atmak icin 40 takla atti. Ve annem babamin haberi yok 3 gundur gidiyorum cok acayip bi ortam. Biraz urkunc.
Boyle yerde calisan var mi daha once? O kadinin dedigi gibi harbiden biri beni yutcak gibi. Herkes yamyam, bi de kafalari gidik hic cekilmiyolar. Bi sure para biriktirsem mi yoksa sizce biraksam mi?
Bu arada 20 yasindayim.
Pavyonda konsum. Sizce kötü bir iş mi?