Irkçılık herşey için kötü müdür?

yani basit soru ama bir okadar da karmaşık oluyor cevabı işte
ırkçılık herkesin bildiği klasik siyah beyaz insan olayları getiriyor akla direk ama olayın diğer yüzü de var
ülkeler arası ırkçılık olabilir etnik köken ırkçılığı din ırkçılığı
ben ırkçıyım bunu diyorum direk çünkü ben kabul edemediğim ve asla kabul etmeyeceğim şeyler bunlar ve bu kötü birşey değil
çünkü ben mantıklı ırkçılık yapıyorum
örnek göstermek en iyisi dir
arabistan ülkesi ve o ülkeyi savunan kişilere karşı ırkçıyım daha 2018 gibi bir yılda kadınlara araba sürme hakkı kadınların özgürlüklerini ülkeden çıkmalarını bile yasaklayan bu devlete karşı tamamiyle ırkçıyım ve hak ettikleri şey yıkım dır yani biraz araştırırsanız ülkenin ikiyüzlülüğünü anlarsınız turistler için olan yalan şeyleri atlayın
diğer ırkçılığım
dine karşı insanları daha doğmadan bir dine mensub oluyorlar hayatları ailelerin ve toplumların kabul ettiği şeyler yüzünden onlarıda etkileyip manipüle ile insanları dindar yapan bu tarz sistemlere ve dinlere karşıyım
benim ırkçılığım bunlar kabul edemediğim durumlarım bunlar ben herşeye açık göz ile bakmaya çalışan birisiyim eş cinselliğe karşı değilim insanların tercihlerine saygı duyarım ama bu başka insanlarada etki eden birşey ise bu duruma karşı asla iyi gözle bakamam sizin içinde böyle durumlar var mı?
ya da ırkçılık sadece siyah Beyaz etnik köken yüzünden mi olur sadece?