Arada arkadaş gibi buluşup çay içeriz diyo sizce istiyormudur beni?
Bahsettiğim kişi bir kadın. Sevgili olmayı teklif ettim hayır diyo ama arkadaş kalalım diyo.
sizce içten içe istiyor mudur beni
Bahsettiğim kişi bir kadın. Sevgili olmayı teklif ettim hayır diyo ama arkadaş kalalım diyo.
sizce içten içe istiyor mudur beni
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kararsız.
cay ıcelım olceyım tartayım , malzemeye guvene bakayım ( velev kı f-f bir durum )
degerlendırmesı yapacak sakın olmanda fayda var , zaten yeterlı tahrık ıle kıvamına gelecektır
Tamamen karşı olsa hiç arkadaş bile kalmaz diye düşünüyorum. Ben arkadaşlık değil direk sevgili olalım dedim. Oda ben istemiyorum ama seninle arkadaş kalırım diyo. Arada buluşur çay içeriz diyo. Bende israr ediyorum sevgili olalım diye 😬
tamam işte sen hızlıo gırmıssın . oda cekınmıs tersı olsa farklı olurdu ama burda f-f ilişki durumu , bırde sevgılı kelımesı sorumluluk yuklemıs . senın olcup tartacak kasana konusmana guvene bakacak cay ıcelım demıs ıste oda kestırıp atmamıs demek kı kuku sevmek meme dokunmak ıstıyor herhal . sakın olmanda fayda var yavasca tahrık et guven ver kıvama gelıp ıslanacaktır oda. sana karsı yanı .
Daha önce bir kez buluştuk ama. Sadece kahve içtik. Buluşmadan önce niyetimi söylemiştim. Senden hoşlanıyorum ilişki yaşayalım demiştim. Hayır demişti. Bende o zaman kahve içmeyecek misin benimle sormuştum. Söz verdim buluşcaz demişim buluşcaz dedi. Sahidende buluşmuştuk. Şimdide sadece arkadaş kalalım diyo 🤷♀️
e bundan sonrası ince bıraz. telı vardır .
dısarıya yıne cagır ama ilişki ya da cagrısım acma normal ol. sonrası yavastan basla .
istatıksel durum kadınlarda oran % 40 bunu 1 defada olmakm uzere ısteyenler % 70 bu istatistiki degerler karsısında sansın mevcut ve denemeye deger.
Peki israrcı olursam şansım olmaz mı
Buyuk ihtımalle
İstemiyor istese çay içelim demez
Ne der peki
Eve davet eder sevişmek için. Senden büyük ve biseks mi bu?
Büyük. Aslında hetero olduğunu söylüyor ama daha önce evet demişti bana
Büyük olduğu belli sen l misin biseks misin
Lez
Butch falan mısıj
Değilim
Belki de o yüzden ilgisini çekmiyordur. Becerilmek istiyor olabilir erkek tarafından
hayır
Neden
İstiyor
Sahi mi
Evet