İnsanlar birbirlerini sanal ortam üzerinden az kandırmadı fake olarak düşünüyor olabilirler he o sorun bende var mı tabiki de yok ama başka bir nedenide olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladımm
En İyi Cevaplar
Şüphe tek gerçektir dostum
00 Yorumla
cunku cok aldatılıyor demkkı erkkler tarafından böhhh:D:D
00 Yorumla
+1 yılDaha once bu konuyla ilgili kötü bir olay yaşamıştır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
kıymetlim siz neden 'erkekler' genel bir ifade kullanarak toptan onları (yani bizi:)) önyargılı ilan edecek kadar ' ön yargılısınız?
Not: bu arada bendeniz tüm ön kabullere ve yargılara karşıyım aramızda :))04 Yorumla
Soran+1 yılGenelliyorum, tabiki istisnalar var aranızda ama çoğunuz bu şekilde olduğundan genel bir cümle kullandım
- +1 yıl
sevsinler :)) bak sana az ukalalık yapayım idare et ama :) bir insanın evrende hayat yoktur diyebilmesi için tüm evreni eksiksiz gezmesi gerekir ki iddiasını ispat etsin.. evrende başka hayatların olduğunu söyleyen başka birinin ise bir tek örnek getirmesi iddiasının ispatı için yeter..
yani gel genellemeden vaz geçelim :) eminim 'erkekler şöyledir ' gibi genel bir cümle kurabilecek kadar çok erkek tanımamışsındır..
sevgiler
Soran+1 yılYine diyorum tanıdığım ve tanımadığım erkeklerin çoğu bu şekilde sanal ortamda.. Ben genelleme yaparım burada çürütürsün varsa sağlam bir tezin? Herkes kabul ediyor, doğru diyor haklısın diyor demek ki var doğruluk payı
+1 yılBizlerin ne yazık ki güven sorunu var kız olsun erkek olsun. " elbbette bu sorunu oluşturan bir çok da sebep var "
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
valla benim için farketmez kız olduğunu söyleyip erkek çıkanlar ile muhabbeti iyi ise takmam
muhabbete devam ederim :)011 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılO da güzel :)
Soran+1 yılnot at all
Soran+1 yılBir şey demene gerek yok bitti konuşma :)
Soran+1 yılSize de bayım :)
Soran+1 yıl;))
Çünkü gerçekten çok fake hesap var, ancak şu anda şöyle bir mantıkta var ne yazıkki profil fotoğrafı güzel olan her kız fake olarak düşünülüyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladımm
+1 yılÇünkü facebooktaki erkeklerin çoğu abaza ve kaşar. Gerçi gerçek hayattada öyleler ama facebookta rahatlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece faceyi kastetmiyorum, o söylediğinizle de alakası yok bunun
+1 yılÇünkü o lafı kullananların coğu ergenken biçok arkadaşı ya da farklı bir erkek tarafından keklendi :D
00 YorumlaÇünki kendilerininde fake hesap açıp insanları keklemesi :) kendiside düşmemek için inanmiyor piçler
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılİnsan hayir demeye meyillidir. Bununla beraber en ufak bir yanlislik sezdigimizde karsi tarafi yalanla suçlariz bence erkekler diye sinirlamak yanlış olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz birşey olmadan da şüpheci yaklaşıyorsunuz..
- +1 yıl
Basta hersey supesizdi ama ister istemez bir hatamiz olunca supeci oluyoruz.. Ben öyle yapiyorum ister istemez.. ama karsimdaki doğru bisi yapınca hatasi aklimdan gider ve supesiz bakarim yine
+1 yılKız diye muhabbet ettiğimiz kişinin 15 cm lik dalgayı sallamadıgını nerden bilebilirizz. Bu sitede mecburuz ön yargıya
09 Yorumla
Soran+1 yılBen genel olarak söyledim, bilmiyorsunuz ama bir süre konuşup da anlamak yerine hemen önyargılı yaklaşmasanız diyorum ben
- +1 yıl
Aslında benim için pek bir önem arz etmiyor. Sitede kızlarla pek ilgilenmiyorum.. Takip eden ya da millete sarkan abazalardan değilim, olmamda.
Soran+1 yılYine diyorum ben bu siteden bahsetmiyorum sadece !!
- +1 yıl
Sanal olan çoğu platformda aynı. Kızlara sarkmam. Reelde kız arkadaşlarım varken niye sanal? Buralarda kız düşürmeye çalışanlarda büyük ihtimalle hiç kız arkadaşı olmayan kekolardır diye düşünüyorum. Artık bu dediklerimdende bahsetmiyorum dersen. bilmiyorum artık yani neyden bahsediyosan :D
Soran+1 yılSadece o küçümsediklerine katılmıyorum, illa burada tanıştı diye dediğin gibi olması gerekmez. burada çok daha rahat olduğu için insanlar burdan tanışırlar, çekingendirler cesaretleri çok fazla değildir bu yüzden burada tanışabilirler. Hemen onlara bir laf takmak saçmalık
- +1 yıl
Rahatlık diyorsunda bir kıza sarkmak nasıl bir rahatlıktır. Anlayamadım ben onu. Bir soru görmüştüm, Hanımefendi demişki; ''35-45 yaş arasındaki adam fantazilerimi tatmak istermisin, penisimi görmek istermisin gibi sorular soruyor'' demiş. Peki buna ne diceksin. Burdaki çogu erkegin düşüncesi yukarda anlattıgım düşünce tarzındadır. Sadace bazıları kibar olarak bu işe girişir, kimisi ise direk dalar konuya. :D umarım antabilmişimdir.
Soran+1 yılBurdaki diyosun da ben sanal ortamdan bahsediyorum, sadece bu siteden değil.. Sarkmaktan bahsetmiyorum, tanışmak diyorum. O tarz kimseyle zaten muhattap olmuyorum, adam olanlar da takılıyor bu ortamda ben onlardan bahsediyorum
- +1 yıl
Neyse ne artık :) sana iyi eğlenceler dilerim. Bu sohbet böyle uzar gider, sıkıcı bir hal alır. Tadında bırakmak en iyisi.
Soran+1 yılPeki sana da
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılya biri bize yapmış ya biz birine yapmışızdır bu numarayı
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle karaktersizler yüzünden, biz bu tepkileri almak zorundayız yani
+1 yılÇünkü lisede her erkeğin en az 3 tane kız profili vardı.
02 Yorumla
Soran+1 yılYine erkeklerin yaptıkları hatalar yüzünden, biz bu durumlara maruz kalıyoruz o zaman
- +1 yıl
Evet napalım.
+1 yıltemelinde, sanal ortamın güvenilmezliği ve Türkiyede sosyal paylaşım sitelerinde erkek sayısının kadın sayısını
donunda sallaması var, ama avrupa ve amerikada durum farklı00 YorumlaErkekler mi? Bunu general olarak kizlar yapıyor bana:)
00 YorumlaAsla hiç kimseyi tanımadan onun hakkında on yargılı davranmam
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel herkes senin gibi olsa ya
Bayan profilin erkek çıkması çok yaşanan bir durum bu yüzden bence
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki gerçekten bayansa, kendini nasıl hissedeceğini düşünmüyor musunuz? Size biri bayanmışsınız gibi davransa, öyle sansa inanmasa?
Soran+1 yılNe güzel
Ortamlarda çok feyk hesap var çünkü üstelik önyargı konusunda çorbanin tadına bakmadan tuz atarım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBu erkekler için de geçerli ama biz bunu yapmıyoruz hiçbir zaman size
o tarz çok çıktıysa karşısına sorgular tabi bana denk glmedi ama belli oluyo konuşmalardan cevaplardan
01 Yorumla
Soran+1 yılYanii
burada o önyargı çok rahat oluştu da o yüzden.
Saplılar kendini kız gibi gösteriyorlar burada.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Çünkü sanal ortamda ki bayanların yarısından fazlası, erkek.
00 Yorumla
+1 yılçünkü kız hesabı açan eşcinseller var ve bu iğrenç :D
13 Yorumla
- +1 yıl
yani kim bu durumdan korkmazki iğrenç bişey :D
demekki yalan söyleyen çok olduğu için olmasın adı üstünde sanal...
09 Yorumla
Soran+1 yılBiz de size güvenmeyelim o zaman, nasılsa yalan söylüyor diye ne hoş
Soran+1 yılBen bu oranın 80 olduğunu artık düşünmüyorum, çünkü eskiye göre daha çok burada tanışılıyor artık
Soran+1 yılHayır ben katılmıyorum, etrafımda çevremdeki izlenimimde birçok evlenen de var, uzun süredir evli olup çocukları olan da var, tanışıp arkadaş olan bayan grubu var tanıdığım sadece aşk falan değil yani.. İnsanlar reelde bulamadığı insanı burada biliyor, sizin yazdığınız şekilde de çok vardır ama bunları da görmezden gelemeyiz
Soran+1 yılYani ben hepsi senin dediğin gibi değil demek istedim, sen iyi biriysen ve kötü niyetli değilsen genelde seninle konuşan da o şekilde oluyor. Karşındaki senin gibi değilse, o konuşma pek uzun sürmüyor :)
ama onlarda haklı abazalık yaptığı kişiden emin olmak istiyor:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekle, bir bayanın sanal ortamda konuşması için dediğiniz sebep gerekmez. Kafanızın tek yere çalışması hangi kalitede olduğunuzu gösteriyor
+1 yılarkadaş olalım desem güvenip olmazsın ama harbi kız :)
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk güvensizlik sizden geliyor ama yanlış mıyım?
- +1 yıl
benden gelmiyor level 1 olduğm için mesaj atamıyorm sadece :)
Soran+1 yılNormal bir konuşmada yani.. İlla bu sitede olması gerekmiyor
- +1 yıl
ben herkese çok güveniyorum bu herzaman zarara uğrattı beni
Soran+1 yılO zaman güvenmediğiniz bir ortamda neden takılıyorsunuz?
- +1 yıl
arkadaşım olmasın mı hiç?
Soran+1 yılGüvenmediğiniz insanlarla, güvenmediğiniz bir ortamda ne derece arkadaş kalabilirsiniz, bu samimiyetsiz ve güvensiz bir ortamda mümkün mü o arkadaşlığın devam etmesi?
Evet insanlar sanal alemde doğru konuşmadiklari için erkekler sürekli sorgulayip, inanmiyolar.
00 Yorumla
+1 yılErkekleri bilmem ama kızların erkeklerden pek alta kalır bir yanı yok. Hatta istisnalar olsada kızlar erkeklerden daha odun
00 Yorumlaerkeklere güven olmaz diyebiliyorsunuzda kızlara güven olmaz kelimesi neden popüler deyil sende bunu açıkla
00 Yorumla
+1 yılsanal ortamda size erkeğim diyen birine abaza damgası vurmak gibi bişey bu
014 Yorumla
Soran+1 yılBiz her erkeğim diyene böyle bir muamele yapmıyoruz, sadece kendini bu konuda belli ederse lafımızı tabiki söylüyoruz. Haddini bilsin diye..
- +1 yıl
öyle ama maalesef o ihtimal göz önüne alındıgı için cevap gelmiyo tabi bende anlıyorum bende her kıza tanımadan farklı amaçlar için konusmam öyle şeylerle zaten işim olmaz bende kızlara kötü bakmam
Soran+1 yılBu şekilde baksa ya bütün erkekler
- +1 yıl
baksakda olmuyo adımız cıkmıs artık bir kaç kız yüzünden erkekler bozuk oluyo
Soran+1 yılKız yüzünden demeyelim ona, yine erkekler yüzünden diyelim..
- +1 yıl
kız yüzünden de cok ama kandıran erkekde cok hatta benim basıma bile geldi direk kapadım ve ben kötü biri olsam o kızları gördükten sonra diğer abazalar gibi davranırdım her iki tarafta suclu
Soran+1 yılbilmiyorum ya sizin suçlarınız daha fazla gibi geliyor bana
- +1 yıl
öyle ama dediğim gibi başıma bir olay geldiğini söylemiştim sen olsan ne yaparsım ama ben bişey yapmadım sildim
Soran+1 yılİyi yapmışsın
- +1 yıl
öyle yaptım ama o kız için binlerce kişi yarısırdı burada ilk üye olmuş bana mesaj atmış fake diye inanmadım kız oldugunu ispatla dedim skype actı bayagı ispatladı kapadım tabi uğrşamam
Soran+1 yılNeden kapattın ki
- +1 yıl
adımı abaza cıkaramam neysem öyle giderim ne malum burada sevdiğim ya da arkadaslarımdan birinin işletmediği hem uğraşcak olsam neden sanalla uğraşayımki fgercekleri dururken
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
erkeklerin adı cıktıgı içi kimse mesaj atmıyorum atan olursa konusurm :)
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılFake lafını pek kullanmam, ne olmak istiyorsa olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLütfen bunu genelleme olarak sorma, asla ön yargılı biri olmadım olmamda
02 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar çoğunlukta ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılÇoğunluk ta olması bizim gibi azınlıkta olanları bağlamaz şimdi ben desem bu bayanlar neden hep ön yargılı?
çünkü kimse ''ben bayanım'' diyerek kanıtlamaya çalışmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılO lafın gelişi, yani ismimizi söylediğimizde falan işte.. Kimse bayanım ben diye girmez konuya onu ben de biliyorum
Abi kız mesaj atıyorum adam bana hayalarînın fotoğrafını gònderiyor. Ne yapmamîzî beklersiniz ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaya?
+1 yılcok fazla fake olduğu için olmasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılyazık onların yüzünden biz nasıl muamele görüyoruz
Güvenmekten korktuğumuz içindir
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz korkuyorsunuz da, bizden nasıl güven bekliyceksiniz devamında. Sevgili olmazsın da arkadaş olursun. İkisi için de güven önemli değil midir?
Soran+1 yılAnladım yine de unutmayın, bu ortamlar sanal olabilir ama pc başındaki bizler gerçeğiz..
+1 yılvakit kaybı olmasın. doğru mecralarda koşturalım doru atları dört nala
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin için sadece vakit kaybı sadece senin için
- +1 yıl
zaten ben de kendi fikrimi paylaşmıştım ben de kendi fikrimi
Soran+1 yılSadece var benim cümlemde, yani bir anlatım bozukluğu yok boşuna dalgaya almaya çalışma
- +1 yıl
tamam müdür. yok diyorsan yoktur. özür diliyor ve çekiliyorum. reverans...
+1 yılHaklilar ama kirmadan yaklassalar iyi olcak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynnn
+1 yılKARŞI CİNS HARBİ CİNS :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz her erkeğe abaza dediğiniz de biz niye bu kadar ön yargılısınız dediğimizde düzgün cevap verene kadar bu da anlamsız bir soru olarak kalcak
010 Yorumla
Soran+1 yılBiz her erkeğe demiyoruz onu, her selam yazana demiyoruz. Siz yapıyorsunuz bunu, saklanarak yazdıklarınız da gerçekten acınası. Ancak böyle dile getirebiliyorsunuz, saçma düşüncelerinizi
Cevap sahibi+1 yılişte yine aynı düşünce düşüncedir saçma olduğunu söylemek bile senin ön yargılarından doğuyor. Kendi ön yargını bırakta milletin ki ile ugraş ! Her erkeğe diyosunuz tabi. Hiç bir selam yazana insan gibi yazmıyosunuz elit tabaka olarak görüyolar herhalde kendilerini haha. Acınacak olan da senin ön yargıların hadi bakalım
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBende önyargı falan yok, kimseye abaza demem selam verdiği için. Bir şey görmeden karşı tarafın yaptığı birşeye şahit olmadan biz direk öyle birşey demeyiz, genelimiz de bu şekildedir. Bir konu yokken tanışmaya çalışan birine tabiki önyargıyla yaklaşır kim olsa. Ama direk öyle birşey deme hakkı yok, bunu çoğunlukla yaptığımızı düşünmüyorum. Yine diyorum biz birşey görmeden öyle bir isim takmayız karşımızdakine. Ama sen nicki bayan olan herkese aynı şekil yapan biriysen ve ben seni tanıyorsam bu şekilde herşeyi derim.
Soran+1 yılKanıt diye gösterdiğin soruda bile cevaplara bakarsan, en çok senin hemcinslerin abaza demişler o yazanlara :))))
Cevap sahibi+1 yılyanlış anladım o zaman soruyu sanırım özür dilerim.
Cevap sahibi+1 yılama kanıt gösterdiğim yerde hemcinslerimin öyle demesi beni ilgilendirmez ki bunu paylaşan bir bayan sonuçta neyse hakkın varsa helal et kalbin kırılmışsa özür dilerim :) sadece ufak bir yanlış anlaşılma
Soran+1 yılCevapları okumadım desene sen. Sizler kendinizi bu şekil tanımlıyorken, biz söylemişiz söylememişiz nedir ki
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılNeyse
Allahım kuru iftiradan korusun djsjmd
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin bacım :)
Bende cevaplara bakmaya geldim "-"
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) hoş geldin
sen öylesine denk gelmişsin
00 YorumlaErkeksin kadın çok olduğu için :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var
Soran+1 yılErkeklerin yaptıkları hataların sorumlusu biz olmak zorunda mıyız peki?
Soran+1 yılBiliyorum ama biz yine de sizinle muhattap olurken kız olma ihtimalinizi aklımıza getirmiyoruz
Sanal alemde herkes klavye artisti bosved takma
00 Yorumla
+1 yılKızlarıda kendileri gibi göruyorlarda ondam
00 Yorumlafake ler çogaldı oyüzden heralde
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
fake hesap çıkıp rezil olmak var
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz size inanıyoruz ama? Biz size bayan muamelesi yapsak hoşunuza gider miydi?
Kim yapıyormuş ki onu?
02 Yorumla
Soran+1 yılSanal ortamda karşılaştığımız erkeklerin çoğu yapıyor bunu
+1 yılÇünkü sahte olan çok kişi var.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler de sahte olabilirler, biz öyle yapıyor muyuz hıı :)
- +1 yıl
Hı mı bu lafa çok sinir oluyorum ama öyle direk ben bayanım derse sorduğunuz gibi inanmam :)
Soran+1 yılYa tamam da sizin soruş şekliniz kızmısın olunca başka ne şekil bir cevap verilir ki :) Gerçi ben öylesine hiç cevap vermem de.. Nesi var hıı nın beğenmedin mi :)
- +1 yıl
sevmiyom kızlar bana öyle hı diyince sinir oluyom :)
+1 yılçünkü öyle yapan çok sazan. avi olmak istemeyiz.
07 Yorumla
Soran+1 yılTemkinli olayım derken, bizi kırdığınız düşüncesine de kapılsanız diyorum
- +1 yıl
netten aşk mı olur ya saçma
Soran+1 yılPeki ben aşktan bahsettim mi bu yazdıklarımda? Okuduğunuzu da mı anlamıyorsunuz?
- +1 yıl
o zaman niye kırılıyon elin adamına? aranda bişi yoksa tanımadığın biri sonuçta?
Soran+1 yılSürekli birileri size bayanmışsınız gibi yaklaşsın. Şüpheci davransın, bayansın deyip iftira atsın. Ne düşünürdünüz?
- +1 yıl
takılma geç ya öyle biriyle niye konuşma gereği duyasın ki.
Soran+1 yılÇoğunuz öyle olduğu için takılıyorum, bir kişiyi iki kişiyi ben de umursamam konuşsun dursun derim. Ama çoğunuz böyle davranıyorsunuz, bu gerçekten sinir bozucu
Zamanında boynuzlanan kişiler öyle yapar bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılBoynuzla ne alakası var ki bunun
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılpek kimseyle konuşmadığım için sıkıntı olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, konuşursan direk güvenmeyerek başlama konuşmaya olur mu? Bu kadar şüpheci olmamak lazım
- +1 yıl
troll çok bu sitede
Soran+1 yılBen sadece bu siteden bahsetmiyorum ama genel olarak söylüyorum
- +1 yıl
hayırlısı
inanmam aç bir memişleri görek öyle
00 YorumlaHer zaman olan bişey olmadığı için olabilirmi?
00 Yorumlakız kılığına giren erkek çok var belki ondandırr
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yine erkekler çıkıyor bu konuda da karşımıza
alın şu fake i dışarı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bayan değilsin ki
00 Yorumlabu sitede normaldir
00 Yorumlaİnanmamak olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılSebebini soruyorum onun zaten, onu zaten belirtmişim sorunda sebep arıyorum?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar