Aile & Toplum Gelinler daha çok kiminle anlaşır? yamyambey67 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bence kayınvalidelerle Kaynana Görümce Elti Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Merhaba arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl 1 Oy bile gelmemiş Gelinler daha çok kiminle anlaşır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
saudaadexş Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öyle seçenekler koymuşsun ki nereden bakarsak bakalim bir genellemeye varılamaz 1 1 Yorumla yamyambey67 +1 yıl Varılır Yorumla
Xuenix Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bunların içinde kaynanayı seçiyorum oğlunu o doğurdu diye o da. d alttan alabilirim fldmckmskdn 1 3 Yorumla yamyambey67 +1 yıl O zaman Oy kullanırsanız sevinirim Yorumla yamyambey67 +1 yıl Evet kadınların en çok sevmediklerinin içinde en sevdikleri kaynana Yorumla Xuenix +1 yıl Kullandım? Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Bunu genelleme yapamazsın. Her insanın karakteri farkli 1 4 Yorumla yamyambey67 +1 yıl İllaki birini seçsen Yorumla yalnizliklimani577 +1 yıl Senin kaynana var mı Yorumla yamyambey67 +1 yıl Annem kaynana Yorumla yamyambey67 +1 yıl O da gelinlerini benden fazla sever Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Birgün evlenirsem listede yazdığınız herkesle de anlaşırım, ailem bir yana eşimin ailesi bir yana benim için farklı değiller onlarıda canım gibi görürüm. 🌸😊 0 2 Yorumla yamyambey67 +1 yıl Ama onlar da seni sevecek Yorumla yamyambey67 +1 yıl Tek taraflı olmaz Yorumla
zeytinliçörek Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Elti aslında sevilmez ama en iyi onunla anlaşılır. 1 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bu dediğin kişilerle kavga ederler anca bro 0 1 Yorumla yamyambey67 +1 yıl Anlaşan da var bro Yorumla
Snipe123 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kocalarıyla 0 29 Yorumla yamyambey67 +1 yıl Oğlum 3 ünden biri ise Yorumla yamyambey67 +1 yıl Oy kullan Yorumla Snipe123 +1 yıl Olmaz Yorumla yamyambey67 +1 yıl Niye la Yorumla Snipe123 +1 yıl Uyuzluk Yorumla yamyambey67 +1 yıl Senin annen de kaynana olacak eminim ki sever gelin kızlarını Yorumla yamyambey67 +1 yıl Kullan hadi Yorumla yamyambey67 +1 yıl Profil senin mi Yorumla Snipe123 +1 yıl Hayır fake Yorumla yamyambey67 +1 yıl Hımmm Yorumla yamyambey67 +1 yıl Kanka senin annen gelinlerini sever mi Yorumla Snipe123 +1 yıl Ama şikayet etme lütfen Yorumla yamyambey67 +1 yıl Var mı gelini Yorumla yamyambey67 +1 yıl Etmem Yorumla Snipe123 +1 yıl Sağol Yorumla yamyambey67 +1 yıl Kanka senin annen gelinlerini sever mi cano Yorumla Snipe123 +1 yıl Sevmez çünkü annem öldü Yorumla yamyambey67 +1 yıl Ölmese idi Yorumla yamyambey67 +1 yıl Bir de baßın sağolsun Yorumla yamyambey67 +1 yıl Başın Yorumla yamyambey67 +1 yıl Ne zaman öldü Yorumla Snipe123 +1 yıl Sağol dostlar sağolsun Yorumla yamyambey67 +1 yıl Ölmese idi sever miydi Yorumla yamyambey67 +1 yıl La knk Bi şu soruyu cevaplayamadın Yorumla Snipe123 +1 yıl Anladım Yorumla yamyambey67 +1 yıl Neyi anladın cano Yorumla Snipe123 +1 yıl Haklısın Yorumla yamyambey67 +1 yıl Neyde haklıyım cano Yorumla QNøbødy +1 yıl dnsnsbdh Yorumla
Buzdan_Hayaller Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl hiçbiri 0 4 Yorumla yamyambey67 +1 yıl İlla ki biri ise yamyambey67 +1 yıl İllaki biri olsa Buzdan_Hayaller +1 yıl belki görümce yamyambey67 +1 yıl O zaman Oy kullanırsanız sevinirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle seçenekler koymuşsun ki nereden bakarsak bakalim bir genellemeye varılamaz
Varılır
Bunların içinde kaynanayı seçiyorum oğlunu o doğurdu diye o da. d alttan alabilirim fldmckmskdn
O zaman Oy kullanırsanız sevinirim
Evet kadınların en çok sevmediklerinin içinde en sevdikleri kaynana
Kullandım?
Bunu genelleme yapamazsın. Her insanın karakteri farkli
İllaki birini seçsen
Senin kaynana var mı
Annem kaynana
O da gelinlerini benden fazla sever
Birgün evlenirsem listede yazdığınız herkesle de anlaşırım, ailem bir yana eşimin ailesi bir yana benim için farklı değiller onlarıda canım gibi görürüm. 🌸😊
Ama onlar da seni sevecek
Tek taraflı olmaz
Elti aslında sevilmez ama en iyi onunla anlaşılır.
Bu dediğin kişilerle kavga ederler anca bro
Anlaşan da var bro
kayınpeder veya kayınvalideleri ile.
Kocalarıyla
Oğlum 3 ünden biri ise
Oy kullan
Olmaz
Niye la
Uyuzluk
Senin annen de kaynana olacak eminim ki sever gelin kızlarını
Kullan hadi
Profil senin mi